Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η τιμη δεν ειναι απαραίτητα προσφορά οταν η αντίστοιχη broadlink εχει παίξει απο εξωτερικό και στα 7.9 δολάρια. Παρόλα αυτα ειναι ενα εξαιρετικό gadget και προσωπικά εχω ήδη 5..!

Υπαρχει κάπου σε φυλλάδιο ;

Τί είδους χρήση κάνεις δηλαδή?

Δημοσ.

Αν ανοίξετε το banggood και πατήσετε broadlink θα το βγάλει...

BroadLink SP Mini WiFi Smart Home Socket Switch Plug Timer Wireless Remote Controller

https://bnc.lt/4Sug/5RoDiXbUVq

Προσωπικά εχω κανει συνδυασμούς ενεργοποίησης (πχ ανάβω ολα τα φώτα με ενα κλικ απο την εφαρμογή, ανάβω θερμοπομπο προτού παω σπίτι κλπ)

• Like 1
Δημοσ.

Ας εξηγήσει κάποιος πως το χρησιμοποιούμε αυτό ρε παιδιά. Εγώ καταλαβαίνω ότι είναι σαν φις για τη πρίζα το οποίο ανοίγει/κλείνει μέσω wifi. Κι αν ας πούμε έχεις κάτι συνδεδεμένο και το κλείσεις είναι σαν να τραβάς την πρίζα? Και αττό με τα φώτα που λέει ο φίλος από πάνω πως γίνεται να ελέγξεις τα φώτα με αυτό?

Δημοσ.

Ας εξηγήσει κάποιος πως το χρησιμοποιούμε αυτό ρε παιδιά. Εγώ καταλαβαίνω ότι είναι σαν φις για τη πρίζα το οποίο ανοίγει/κλείνει μέσω wifi. Κι αν ας πούμε έχεις κάτι συνδεδεμένο και το κλείσεις είναι σαν να τραβάς την πρίζα? Και αττό με τα φώτα που λέει ο φίλος από πάνω πως γίνεται να ελέγξεις τα φώτα με αυτό?

Κλεινεις με το wi-fi (καποιο application θα παιζει) το φις/μπριζα οπως θες πεστο και κλεινουν τα φωτα!

Δημοσ.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων εγω αυτα που χρησιμοποιώ στα φώτα τα εχω τροποποιήσει και τα εχω κρύψει κάτω απο το διακοσμητικό καπάκι των φωτιστικών. Δε ξερω εάν αυτα που εχω ειναι ίδια με του lidl αλλα αυτο που εχει νόημα ειναι να μπορεις να τα χειρίζεσαι εκτός σπιτιού. Για τα broadlink γινεται σιγουρα και για αυτο τα πήρα - εχουν μαλιςτα πολυ καλη εφαρμογή για iOS (ίσως κ android-δε το γνωρίζω)

Δημοσ.

Άρα δεν ξέρουμε αν υπάρχει εφαρμογή... Στο κατάστημα της Χαρίλαου έχει 5,τελικά δεν πήρα δεν μου έκαναν κλικ.

Δημοσ.

Εκτός από air condition και θερμοπομπό σε τι άλλο βολεύει;

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων εγω αυτα που χρησιμοποιώ στα φώτα τα εχω τροποποιήσει και τα εχω κρύψει κάτω απο το διακοσμητικό καπάκι των φωτιστικών. Δε ξερω εάν αυτα που εχω ειναι ίδια με του lidl αλλα αυτο που εχει νόημα ειναι να μπορεις να τα χειρίζεσαι εκτός σπιτιού. Για τα broadlink γινεται σιγουρα και για αυτο τα πήρα

Εσύ φίλε μου τα broadlink έχεις; Είναι εύκολο να ανεβάσεις μια φωτογραφία με κάποιο από τα φωτιστικά να πάρω μια ιδέα πως τα έχεις;
Δημοσ.

Η πρίζα δουλεύει μια χαρά.

Την είχα πάρει την περίοδο των εορτών με μια έκπτωση που είχαν κάνει τα Lidl 16% μία απ τις Κυριακές που ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά.

Οι εντυπώσεις μου είναι παραπάνω από θετικές.

Όσο την έχω λειτουργεί χωρίς πρόβλημα ή αποσυνδεσεις.

Προσωπικά την έχω σε ένα air condition και το ανοίγω μέσω της εφαρμογής 10 λεπτά πριν φτάσω στο σπίτι για να έχει ζέστη μόλις μπω.

Έχει αναλυτικό manual και οδηγίες για την χρήση της εφαρμογής (και ios και Android).

Τώρα στα 10€ είναι εντελώς value for money.

Αν έβρισκα θα έπαιρνα και άλλη.

Δημοσ.

Αν ανοίξετε το banggood και πατήσετε broadlink θα το βγάλει...

BroadLink SP Mini WiFi Smart Home Socket Switch Plug Timer Wireless Remote Controller

https://bnc.lt/4Sug/5RoDiXbUVq

Προσωπικά εχω κανει συνδυασμούς ενεργοποίησης (πχ ανάβω ολα τα φώτα με ενα κλικ απο την εφαρμογή, ανάβω θερμοπομπο προτού παω σπίτι κλπ)

Τι adapter/μετατροπεα εχεις βαλει μπροστα για να το μετατρεψεις σε ελληνικη πριζα?

Εχεις βρει να βγαζει σουκο πριζα με γειωση? Εχω φαει το κοσμο...

Δημοσ.

Τι adapter/μετατροπεα εχεις βαλει μπροστα για να το μετατρεψεις σε ελληνικη πριζα?

Εχεις βρει να βγαζει σουκο πριζα με γειωση? Εχω φαει το κοσμο...

Για τα φώτα δε χρειάστηκε (δεν εχω βγάλει φωτό και ουτε δυνάμαι να σκαρφαλωσω). Έκανα απευθείας ενώσεις πάνω στις επαφές και μόνωση. Για το θερμοπομπο έκανα πατέντα απο μια παλιά μπριζα pc (είχε μπριζες για όλες τις χώρες). Εν τω μεταξυ έβγαλε η broadlink και νέο καλύτερο μοντέλο που βγαίνει και σε σουκο (στα 16€) για όποιον ενδιαφέρεται

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...