Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω αν ειναι προσφορα το λεω με καθε επιφυλαξη.

Σημερα στο Lidl στα Χανια (Μακρυς τοιχος)ειχε πριζα wifi στα 10 ευρω.

δυστυχως δεν τραβηξα φωτο γιατι πηγα στο κλεισιμο και βιαζομουν,ειχε ομως αρκετα κομματια (πανω απο 10).

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τί είναι η πρίζα wifi. Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο; Powerline, extender/repeater; Λίγα μου φαίνονται τα λεφτά για τέτοια gadgetακια, μάλλον κινεζιές της πλάκας θα ναι.

• Like 1
Δημοσ.

τί είναι η πρίζα wifi. Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο; Powerline, extender/repeater; Λίγα μου φαίνονται τα λεφτά για τέτοια gadgetακια, μάλλον κινεζιές της πλάκας θα ναι.

Μαλλον εννοει πως την ανοιγεις και την κλεινεις απο το κινητο/ταμπλετ.

Δημοσ.

19 ευρώ τις είδα κι εγώ αυτή την εβδομάδα και σκεφτόμουν αν θα τις ρίξουν περισσότερο και πάρω. Ελπίζω η έκπτωση να μην είναι στην ευχέρεια του επί κεφαλής του καταστήματος. 

Δημοσ.

Η τιμη δεν ειναι απαραίτητα προσφορά οταν η αντίστοιχη broadlink εχει παίξει απο εξωτερικό και στα 7.9 δολάρια. Παρόλα αυτα ειναι ενα εξαιρετικό gadget και προσωπικά εχω ήδη 5..!

Υπαρχει κάπου σε φυλλάδιο ;

Δημοσ.

Είναι παλιότερη προσφορά που λόγω υψηλής τιμής δεν πούλησε και ίσως τις ξεφορτώνουν. Σε αυτή την τιμή είναι προσφορά γιατί σε σχέση με τα κινέζικα έχει 3 χρόνια (καλή) εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ.

Τη βρηκα στο συγκεκριμενο καταστημα με ενδειξη 50% εκπτωση (απο 20 ευρω).

Και εγω καταλαβα οσα λεει ο φιλος παραπανω ανοιγοκλεινεις συσκευες απο το tablet/smartphone επειδη ομως βιαζομουν (πηγα 9 παρα 10 και εκλειναν προσπερασα και δεν τραβηξα φωτο.

Αυριο θα παω και σε αλλο καταστημα στα χανια που ειναι πιο κοντα μου να δω αν τις εχει και εκει.

Δημοσ.

τι ακριβως κανει και με πιο τροπο ; Μεταφερει το ιντερνετ απο δωματιο σε δωματιο μεσω ρευματος ;

Λογικα ομως για να δουλεψει θα πρεπει να εχεις δυο απο αυτα ,σωστα ;

Δημοσ.

Η τιμη δεν ειναι απαραίτητα προσφορά οταν η αντίστοιχη broadlink εχει παίξει απο εξωτερικό και στα 7.9 δολάρια. Παρόλα αυτα ειναι ενα εξαιρετικό gadget και προσωπικά εχω ήδη 5..!

http://www.insomnia.gr/topic/599942-lidl-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-wifi-10-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89/?do=findComment&comment=54647271

ή αλλιως google silvercrest sws-a1

τι ακριβως κανει και με πιο τροπο ; Μεταφερει το ιντερνετ απο δωματιο σε δωματιο μεσω ρευματος ;

Λογικα ομως για να δουλεψει θα πρεπει να εχεις δυο απο αυτα ,σωστα ;

Δεν ειναι powerline. Χειρίζεσαι την πρίζα (on/off/κλπ) μέσω wifi

• Like 1
Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/599942-lidl-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-wifi-10-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89/?do=findComment&comment=54647271

ή αλλιως google silvercrest sws-a1

Δεν ειναι powerline. Χειρίζεσαι την πρίζα (on/off/κλπ) μέσω wifi

ευχαριστω...θα παω αυριο να το τσιμπησω ισως χρειαστει,καλη τιμη.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή αντί να κλείσεις τις συσκευές, κλείνεις την πρίζα? Και δεν μπορεί να πάθουν ζημιά έτσι οι συσκευές?

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις κάποιο link από την broadlink? 

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο link;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...