ThodorisFel Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα σε ολους! Εχω το εξης προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας! Ο ανεμιστηρας του επεξεργαστη δουλευει σε πολλες στροφες και ακουγεται υπερβολικα πολυ! Εκανα καποιες ρυθμισεις απο το AMD catalyst αλλα το αποτελεσμα ηταν να μειωσω την ταχυτητα του επεξεργαστη για να ηρεμησει λιγο το ανεμιστηρακι! Υπαρχει καποιο προγραμμα που θα μπορουσε να με βοηθησει? Γιατι τωρα δεν ειμαι σε φαση να αλλαζω ανεμηστηρα! Θα ποσταρω και φωτο για να καταλαβετε τι εκανα!
Lolarikos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Πιστεύω δεν έχει νόημα να μειώσεις την επίδοση για να έχεις λιγότερο θόρυβο. Επίσης, τα ανεμιστηράκια των επεξεργαστών πάνε σετ με τις ψύκτρες για να το άλλαζες θα πρέπει να πάρεις και άλλη ψύκτρα, δεν νομίζω να πωλείται cpu fan σκέτο. Δοκίμασε να το καθαρίσε με ένα air duster ή με ένα πιστολάκι στο κρύο μπας και έχει πιάσει σκόνη
ThodorisFel Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Πιστεύω δεν έχει νόημα να μειώσεις την επίδοση για να έχεις λιγότερο θόρυβο. Επίσης, τα ανεμιστηράκια των επεξεργαστών πάνε σετ με τις ψύκτρες για να το άλλαζες θα πρέπει να πάρεις και άλλη ψύκτρα, δεν νομίζω να πωλείται cpu fan σκέτο. Δοκίμασε να το καθαρίσε με ένα air duster ή με ένα πιστολάκι στο κρύο μπας και έχει πιάσει σκόνη Δεν θα γινει φιλε μου και το ξερω οτι πανε σετ! Προσεξε να δεις τι εγινε! Η ψυκτρα ανεκαθεν απο καινουρια εκανε τοσο πολυ θορυβο! Το θεμα ειναι οτι ειχα κανει κατι μεσω του speedfan και ειχε σταματησει αλλα δεν θυμαμαι τι! Εχθες εκανα φορματ και παλι τα ιδια απο την αρχη τωρα καταλαβες.? Το ξερω πως δεν εχει νοημα να μειωσω την ταχυτητα του cpu αλλα δεν βρισκω αλλο τροπο και πλεον με το speedfan δεν βγαζω ακρη ουτε απο βιντεακια στο youtube!
Lolarikos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Αφού την βρήκες μία φορά την ρύθμιση, θα την ξαναβρεις.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δεν θα γινει φιλε μου και το ξερω οτι πανε σετ! Προσεξε να δεις τι εγινε! Η ψυκτρα ανεκαθεν απο καινουρια εκανε τοσο πολυ θορυβο! Το θεμα ειναι οτι ειχα κανει κατι μεσω του speedfan και ειχε σταματησει αλλα δεν θυμαμαι τι! Εχθες εκανα φορματ και παλι τα ιδια απο την αρχη τωρα καταλαβες.? Το ξερω πως δεν εχει νοημα να μειωσω την ταχυτητα του cpu αλλα δεν βρισκω αλλο τροπο και πλεον με το speedfan δεν βγαζω ακρη ουτε απο βιντεακια στο youtube!Μήπως έχεις πειράξει τίποτα στο bios και δουλεύει συνέχεια στο 100 % ο ανεμηστηρας? Για να λες ότι το έκανες μέσο speed fan (Σίγουρα μειωσες της στροφές του ανεμηστηρα της ψυκτρας - πράγμα που δεν είναι καλό για αυτό έχουν 4 pin pwm ανεμηστηρες οι ψύκτρες -) Κάνε ένα clear cmos και δες πως συμπεριφερεται ο ανεμηστηρας, η άλλη λύση είναι να αγοράσεις μια φτηνή ψυκτρα και να βάλεις που σίγουρα θα προσφέρει και καλύτερες θερμοκρασίες αλλά και λιγότερο θόρυβο
ThodorisFel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μήπως έχεις πειράξει τίποτα στο bios και δουλεύει συνέχεια στο 100 % ο ανεμηστηρας? Για να λες ότι το έκανες μέσο speed fan (Σίγουρα μειωσες της στροφές του ανεμηστηρα της ψυκτρας - πράγμα που δεν είναι καλό για αυτό έχουν 4 pin pwm ανεμηστηρες οι ψύκτρες -) Κάνε ένα clear cmos και δες πως συμπεριφερεται ο ανεμηστηρας, η άλλη λύση είναι να αγοράσεις μια φτηνή ψυκτρα και να βάλεις που σίγουρα θα προσφέρει και καλύτερες θερμοκρασίες αλλά και λιγότερο θόρυβο Οχι ποτε δεν πειραξα κατι στα bios φιλε μου! Θυμαμαι απο τοτε ακομα που ηθελα να κανω αγορα amd επεξεργαστη και μου ελεγαν οτι δεν εχουν και τοσο καλες ψυκτρες! Μετα το φορματ που εκανα θερμοκρασιες cpu χτυπουσαν 50 με 52 βαθμους και η ψυκτρα ακουγοταν πολυ! Να φανταστεις ετρεχα το bluestacks αν το ξερεις που παιζει εφαρμογες κινητου! Τιποτα ιδιαιτερο δηλαδη! Τωρα για εναν περιεργο λογο παλι εχει σταματησει να κανει ετσι και μου φαινεται πως δουλευει νορμαλ! Βεβαια δεν εχω τρεξει ακομα κανα βαρυ game να δω συμπεριφορες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα