Hyphen Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα στο φορουμ, εβαλα εδω και λιγες μερες οτε TV . Το θεμα μου ειναι οτι θελω να παιζω το ιδιο καναλι σε 2 τηλεορασεις ειτε ταυτοχρονα ειτε να παιζει μονο η μια.ΔΕΝ με νοιαζει το αλλαζει το καναλι και η 2η TV . Η μια απο την αλλη TV εχουν αποσταση περιπου 4 μετρα. Οποτε σκεφτηκα να παρω ενα HDMI splitter 1in-2out και να το κουμπωσω πανω στην αποκωδικοποιητη του ΟΤΕ οποτε θα δινει στην βασικη τηλεοραση και ταυτοχρονα θα συνδεσω 2ο hdmi καλωδιο(4μετρα) να παει στην 2η TV. 1ον δουλευει με αυτον τον τροπο ή θα εχω θεματα? 2ον μηπως θελει καποιο splitter που να δινει ενισχυμενο σημα επειδη το 2ο καλωδιο θα ειναι 4 μετρα? 3ον το εχει δοκιμασει κανεις? 4ον κατι τετοιο δηλαδη...? http://www.cosmodata.gr/product/220907/ ή http://www.cosmodata.gr/product/76073/ ΥΓ. Ξεχασα να πω θελω να δωσω HD σημα αν ηταν για κατι εντελως απλο μπορουσα να συνδεσω το scart
Lolarikos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Απλό splitter δεν νομίζω να κάνει. Πρέπει να πάρεις με ενσωματωμένο ενισχυτή, το δεύτερο δηλαδή. Στο amazon αν μπεις πηγαίνουν πολλοί και αγοράζουν τα απλά και δεν παίζει και στις δύο οθόνες, παίζει μόνο στην μία, ή δεν παίζει σε καμία, ή παίζει στην μία χωρίς ήχο. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι δεν είναι αρκετά ισχυρό το σήμα ώστε να τροφοδοτήσει δύο τηλεοράσεις.
Hyphen Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Απλό splitter δεν νομίζω να κάνει. Πρέπει να πάρεις με ενσωματωμένο ενισχυτή, το δεύτερο δηλαδή. Στο amazon αν μπεις πηγαίνουν πολλοί και αγοράζουν τα απλά και δεν παίζει και στις δύο οθόνες, παίζει μόνο στην μία, ή δεν παίζει σε καμία, ή παίζει στην μία χωρίς ήχο. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι δεν είναι αρκετά ισχυρό το σήμα ώστε να τροφοδοτήσει δύο τηλεοράσεις. Το δεύτερο με τα 40ε λέει στο σιτε της Konig ότι δίνει σήμα μέχρι 15 μέτρα στην κάθε έξοδο οπότε κομπλέ αυτό είναι το σωστό.
graphist83 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Ναι γινεται. Αν περασεις και ενα coaxial καλωδιο μπορεις να εχεις και εντολες του χειριστηριου, ωστε να αλλαζεις και καναλια. Υπαρχουν διαφορα κιτ.
Hyphen Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Ναι γινεται. Αν περασεις και ενα coaxial καλωδιο μπορεις να εχεις και εντολες του χειριστηριου, ωστε να αλλαζεις και καναλια. Υπαρχουν διαφορα κιτ. Νομιζω δεν χρειαζομαι το ματι για να αλλαζω καναλια θα βλεπει απο την θεση που ειναι τωρα. εχεις καποια αλλη λυση να προτεινεις?
graphist83 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Η πιο οικονομική με καλη εικονα ειναι αυτη που διαλεξες. Συνηθως για μεγαλες αποστάσεις η διανομή σε ολο το δικτυο ενος σπιτιου βαζουμε modulator. Για καλη εικονα μαλιστα επιλεγουμε HD modulator με διαμόρφωση DVB-T. Ειναι ακριβο ομως κοντα στα 250€ Στην περιπτωση σου σε τοσο κοντινη αποσταση, το splitter ειναι μια χαρα.
Hyphen Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Η πιο οικονομική με καλη εικονα ειναι αυτη που διαλεξες. Συνηθως για μεγαλες αποστάσεις η διανομή σε ολο το δικτυο ενος σπιτιου βαζουμε modulator. Για καλη εικονα μαλιστα επιλεγουμε HD modulator με διαμόρφωση DVB-T. Ειναι ακριβο ομως κοντα στα 250€ Στην περιπτωση σου σε τοσο κοντινη αποσταση, το splitter ειναι μια χαρα. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Και εγώ αυτό νομίζω θα κάνω. Μία άλλη ερώτηση τώρα αν βάλω ένα switcher στην tv θα έχει θέμα; Γιατί συνδέω και τον υπολογιστή κάθε μέρα και βάζω βγάζω καλώδια. Έχει 2 θύρες hdmi και στην μια έχω το ps4
Lolarikos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Στα switch δεν έχεις θέμα γιατί θες να αυξήσεις τις εισόδους στην TV που λειτουργούν αμοιβαία αποκλειστικά. Στο άλλο ήθελες από μία έξοδο να έχεις 2 εξόδους ταυτόχρονα, εκεί δεν γίνεται σκέτο switch χρειάζεται ενισχυτής.
Hyphen Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Στα switch δεν έχεις θέμα γιατί θες να αυξήσεις τις εισόδους στην TV που λειτουργούν αμοιβαία αποκλειστικά. Στο άλλο ήθελες από μία έξοδο να έχεις 2 εξόδους ταυτόχρονα, εκεί δεν γίνεται σκέτο switch χρειάζεται ενισχυτής. κομπλε ευχαριστΩ!
DGAStamchar Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Παιδιά θέλω κι εγώ να βλέπω στις 2 τηλεόρασεις. Ή απόσταση είναι 1-2 μετρα το πολύ, θα ανοίγω τρύπα στο τοίχο όπου είναι πλάτη με πλάτη η μία τηλεόραση με την άλλη... Τι πρεπει να κάνω???
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Η απάντηση είναι στα παραπάνω μηνύματα, δεν καταλαβαίνω την ερώτησή σου.
DGAStamchar Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Η απάντηση είναι στα παραπάνω μηνύματα, δεν καταλαβαίνω την ερώτησή σου. Ούτε εγώ καταλαβαίνω την απάντηση σου. Θέλω απάντηση πως να το κάνω. Το HDMI splitter δε κάνει , εμφανίζει προστασία πνευματικών δικαιωματων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα