takinio Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, εχω διαβασει αρκετα θεματα ,αλλα δεν μπορω να καταλαβω τελικα αν με cloning η με image μπορει να μεταφερθεί το λειτουργικο και τα προγράμματα που εχω εγκαταστησει ηδη,σε αλλον δισκο και συγκεκριμένα σε Ssd. Προσπαθησα να το κανω με το Αcronis αλλα δεν εκανε boot.
Andreasgarb Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Ο πιο εύκολος τρόπος. http://www.pcsteps.gr/23914-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85-ssd-hdd/
george_gpu Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα δοκιμασε με το paragon migrate ( μεσα απο windows)
takinio Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 δοκιμασα να το κανω με το λινκ από το pcsteps αλλα η νεα εκδοση δεν ειχε τις ιδιες επιλογες και μαλλον με τις νεες δεν επαιρνε και τις εφαρμογες,αν καταλαβα καλα οσο το τσεκαρα. Θα δοκιμασω με το paragon migrate. Nα ειστε καλα παιδια.
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δοκίμασε με το AOMEI Backupper Καλησπέρα, εχω διαβασει αρκετα θεματα ,αλλα δεν μπορω να καταλαβω τελικα αν με cloning η με image μπορει να μεταφερθεί το λειτουργικο και τα προγράμματα που εχω εγκαταστησει ηδη,σε αλλον δισκο και συγκεκριμένα σε Ssd. Προσπαθησα να το κανω με το Αcronis αλλα δεν εκανε boot. Το ίδιο πράγμα είναι. Το cloning είναι όταν αντιγράφεις από δίσκο σε δίσκο. Το image είναι κλώνος αποθηκευμένος σε αρχείο. Αν για κάποιο λόγο κάποια στιγμή έχεις πρόβλημα με τα win επαναφέρεις τα win με το image αλλά θα έχεις τα win όπως ήταν τη χρονική στιγμή που δημιούργησες το image.
theof28 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Καλό είναι και το macrium reflect. Aυτό χρησιμοποιήσα για μεταφορά του hdd σε ssd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα