kx_94 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια εχω για κυρια οθονη μια τηλεοραση TurboX 32' συνδεμενη με hdmi σε καρτα Sapphire R9 390 Nitro και θελω να συνδεσω και την παλια μου οθονη πανω η οποια δεχεται μονο VGA. Αγορα λοιπον ανταπτορα απο DVI (θυληκο) σε VGA (αρσενικο) και ενα καλωδιο DVI και μου λεει πως δεν εχει σημα. Στα windows δεν μπορω να την βρω καν την οθονη οπως και στο Catalyst. Καποια βοηθεια παρακαλω?
Lolarikos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Όταν λες δεν μπορείς να την βρεις στα windows; Άνοιξες device manager και δεν φαίνεται; Αν δεν την βλέπει τότε μπορεί να έχει χαλάσει το εσωτερικό τροφοδοτικό. Γίνεται power on, βλέπεις κάτι να ανάβει;
kx_94 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Η οθονη δουλευει κανονικα περνει ρευμα αλλα μ βγαζει οτι δεν υπαρχει input ενω το device manager βλεπει τον adaptor
Lolarikos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Ποιον αντάπτορα βλέπει; Της έδωσες άλλο σήμα να δεις αν λειτουργεί; Να δεις δηλαδή αν είναι θέμα νοθόνης ή κάρτας γραφικών.
kx_94 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 ναι την εβαλα σε δευτερο pc που εχω και δουλευει κανονικα. η καρτα ειναι ολοκαινουργια ενος μηνα
Lolarikos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω φίλε περίεργο. Να δοκιμάσεις την άλλη dvi ή την μία hdmi που έχει μείνει με hdmi to vga ανταπτοράκι μπας και φτιάξει. ίσως να σπρώξεις λίγο την κάρτα στο pci slot να πατάει καλά. ίσως είναι θέμα ρύθμισης εκεί που ρυθμίζεις τις πολλαπλές οθόνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα