Προς το περιεχόμενο

greek siri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θεωρείς οτι δεν το βάζουν γιατί δε μας γουστάρουν, μαλλον πρέπει να εξετάσεις την αυτοεκτίμηση και τον εγωισμό σου. Οι λόγοι που δεν εχει μπει ακόμα ειναι προφανώς το περιορισμένο αγοραστικό κοινό συν το δύσκολο της ελληνικής γλώσσας. Τόσο απλά. Υπομονη για 3-4 ακομα εκδόσεις και ίσως το βάλουν

αν ηταν να το κανουν θα το ειχαν κανει.. δεν προκειτε τοσο ευκολα  να το κανουν. 

καλό και το αγγλικό αλλά δεν είμαι άγγλος! γτ να μην μπορώ να μιλήσω στην γλώσσα μου? αν εσένα δεν σε νοιάζει δικιά σου γνώμη! και τι fixed les? σιγά μην σε ρώτησω κιόλας για να πω την γνώμη μου...αν έχεις όρεξη για τσακωμό δεν μπήκα για τσακωμό εδώ! οπότε είσαι off-topic!

αυτο ακριβως  εχω απατισει το σιρι να μιλαει και ελληνικα δεν  μας ενδιαφερουν τα αγγλικα.. να το κανει η απλ να μιλαει και ελληνικα πληρωνουμε ενα καρο χρηματα .. ας το κανει συντομα κιολας.. εξαλλου στην ελλαδα δεν εχει και λιγους πελατες.. ισα ισα εχει χιλιαδες .... 

για να δούμε λοιπόν :)

πηρες την απλ τηλεφωνο και στο ειπε ; :))) ρε φιλε μας δουλευεις ;  το διαβασες καπου ; 

καταρχήν δεν είναι λίγες οι χώρες που δεν μας γουστάρουν,οπότε όταν ψάξεις βαθύτερα και δεις που ζούμε ίσως γυρίσεις και μου πεις ναι ρε φίλε είχες δικιο! 

τι σχεση εχει αυτο.. οτι καποιες χωρες μας γουσταρουν και αλλες οχι.. προφανος μας νοιαζει...  λεφτα παιρνει απο ελληνες η απλ και παιρνει και παρα πολλα απο ελληνες .. και οχι     λιγα.. ειναι υποχρεωμενη ομως σαν εταιρια .. οταν το σιρι ειναι σε τοσες πολλες γλωσσες και οχι ακομα στα ελληνικα... ειναι απαραδεκτο εκ μερους της.. 

Δεν υπάρχει χώρα που δε γουστάρει άλλη χώρα. Υπάρχει χώρα που θέλει να πιέσει οικονομικά/πολιτικά μια άλλη χώρα. Βλέπε νόμπελ ειρήνης σε κατοίκους στη Λέσβο και βλέπε αποβολή από τη Σέγκεν επειδή δε πνίξαμε ανθρώπους στη θάλασσα.

Όσο για την Apple, όταν δει ότι το ποσοστό της αγοράς της πέφτει στην Ελλάδα θα βάλει και ελληνικά, εφόσον πουλάει (αναλογικά πάντα), για εμένα δε θα βάλει.

Στη σημερινή ευρώπη, ο ένας θέλει να φάει τον άλλον, δεν υπάρχουν αγάπες πια.

γιατι ρε συ φιλε λιγα παιρνει η απλ απο την ελλαδα ; 3 στους 5 αιφον εχουν.. δηλαδη δεν το καταλαβα.. να το κανει θελει δεν θελει.. 

Δημοσ.

αν ηταν να το κανουν θα το ειχαν κανει.. δεν προκειτε τοσο ευκολα  να το κανουν. 

πηρες την απλ τηλεφωνο και στο ειπε ; :))) ρε φιλε μας δουλευεις ;  το διαβασες καπου ; 

τι σχεση εχει αυτο.. οτι καποιες χωρες μας γουσταρουν και αλλες οχι.. προφανος μας νοιαζει...  λεφτα παιρνει απο ελληνες η απλ και παιρνει και παρα πολλα απο ελληνες .. και οχι     λιγα.. ειναι υποχρεωμενη ομως σαν εταιρια .. οταν το σιρι ειναι σε τοσες πολλες γλωσσες και οχι ακομα στα ελληνικα... ειναι απαραδεκτο εκ μερους της.. 

γιατι ρε συ φιλε λιγα παιρνει η απλ απο την ελλαδα ; 3 στους 5 αιφον εχουν.. δηλαδη δεν το καταλαβα.. να το κανει θελει δεν θελει.. 

παιδιά το θέμα δεν είναι να φαγωθούμε μεταξύ μας! απλά δείτε πόσες γλώσσες/χώρες υποστηρίζουν (siri) και η ελλάδα στην απέξω! δεν λέω κατι άλλο γτ θα γίνω κακος στο τελος...

Δημοσ.

ΔΕΝ είπα ότι παίρνει λίγα. 'Ισα-ίσα, το ότι δεν υπάρχει ελληνική siri, είναι γιατί ακόμα πουλάει. ΑΝ ΔΕΝ πουλάει, δηλαδή άμα δει τα νούμερα της να πέφτουν μπορεί να το κάνει πιο άμεσα. άλλα γράφω άλλα διαβάζεις.

Υποχρεωμένη η εταιρία δεν είναι να κάνει τίποτα, προσωπικά αν δεν σου αρέσει δεν αγοράζεις.

παιδιά το θέμα δεν είναι να φαγωθούμε μεταξύ μας! απλά δείτε πόσες γλώσσες/χώρες υποστηρίζουν (siri) και η ελλάδα στην απέξω! δεν λέω κατι άλλο γτ θα γίνω κακος στο τελος...

Δεν φαγωνόμαστε μεταξύ μας, κάτι σύνηθες για το λαό μας :P

Απλά ο φίλος δε διάβασε καλά.

Δημοσ.

ΔΕΝ είπα ότι παίρνει λίγα. 'Ισα-ίσα, το ότι δεν υπάρχει ελληνική siri, είναι γιατί ακόμα πουλάει. ΑΝ ΔΕΝ πουλάει, δηλαδή άμα δει τα νούμερα της να πέφτουν μπορεί να το κάνει πιο άμεσα.

Εγώ νομίζω πως συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Στην Ελλάδα πάντα τα νούμερα ήταν πολύ μικρά συγκριτικά με άλλες χώρες και γι' αυτό δεν υπάρχει και ανάλογο ενδιαφέρον από την Apple.
  • Like 2
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γενικά δεν ξέρω πως ακριβώς κρίνει η apple της γλώσσες που βάζει...
Σίγουρα δεν είναι με βάση τον πληθυσμό!!!
Μέχρι στιγμής έχει 21 γλώσσες...πιστεύω μέσα στα επόμενα χρόνια να δούμε κ ελληνικά!!!

Δημοσ.

Εγω το 2011 ειχα παει σε εταιρια που ειχε παρει εργολαβια απο την apple. Ειχα πληρωθει και 20€ τις 2 ωρες που εκατσα.

Kαι μας ειχανε βαλει να μιλαμε σε ενα iphone 3gs συνδεδεμενο με ενα αλλο 3gs μεσω καλωδιου.

Βρες μου σουβλατζιδικο, βρες μου νοσοκομεια, φαρμακεια και αυτο εγραφε στην οθονη ο,τι του ελεγες.

Αν ηταν σωστο πατουσες σωστό, αν εγραφε αλ ανταλων εγγραφη ξανα.

Ειχα ρωτησει και δεν μου ελεγαν περι τινους τι προκειται.

Ειχαμε συμπληρωσει και κατι εγγραφα καταγωγης αν ηταν νησιωτικη, κεντρικα της ελλαδος κτλπ

Πιστευα μετα απο καιρο siri ελληνικη οτι ετοιμαζαν.

Αλλα μαλλον το παρατησαν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...