Προς το περιεχόμενο

greek siri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδιά...από ότι βλέπω ακόμα να βάλουν την (siri) να μιλάει ελληνικά,τόσες γλώσσες έχουν περάσει και δεν μπορούν να περάσουν και ελληνικά? μήπως δεν μας γουστάρουν σαν χώρα? δεν βλέπω άλλο λόγο,ακούω γνώμες! tnx :) iphone 5s ios 9.2.1

Δημοσ.

Αν θεωρείς οτι δεν το βάζουν γιατί δε μας γουστάρουν, μαλλον πρέπει να εξετάσεις την αυτοεκτίμηση και τον εγωισμό σου. Οι λόγοι που δεν εχει μπει ακόμα ειναι προφανώς το περιορισμένο αγοραστικό κοινό συν το δύσκολο της ελληνικής γλώσσας. Τόσο απλά. Υπομονη για 3-4 ακομα εκδόσεις και ίσως το βάλουν

• Like 4
Δημοσ.

Αν θεωρείς οτι δεν το βάζουν γιατί δε μας γουστάρουν, μαλλον πρέπει να εξετάσεις την αυτοεκτίμηση και τον εγωισμό σου. Οι λόγοι που δεν εχει μπει ακόμα ειναι προφανώς το περιορισμένο αγοραστικό κοινό συν το δύσκολο της ελληνικής γλώσσας. Τόσο απλά. Υπομονη για 3-4 ακομα εκδόσεις και ίσως το βάλουν

καταρχήν δεν είναι λίγες οι χώρες που δεν μας γουστάρουν,οπότε όταν ψάξεις βαθύτερα και δεις που ζούμε ίσως γυρίσεις και μου πεις ναι ρε φίλε είχες δικιο! 

Δημοσ.

Ειχα πελάτη που δεν τον γουσταρα καθόλου ΑΛΛΑ μου εκανε τζίρους και πληρωνε στην ώρα του. Αν δε μου έκανε τζίρους και δε με σύμφερε, ακόμα κι αν τον γουσταρα, δεν θα τον εξυπηρετούσα

Στις επιχειρήσεις δε χωράνε συναισθηματισμοι. 

• Like 6
Δημοσ.

Ειχα πελάτη που δεν τον γουσταρα καθόλου ΑΛΛΑ μου εκανε τζίρους και πληρωνε στην ώρα του. Αν δε μου έκανε τζίρους και δε με σύμφερε, ακόμα κι αν τον γουσταρα, δεν θα τον εξυπηρετούσα

Στις επιχειρήσεις δε χωράνε συναισθηματισμοι. 

καλά ας δούμε και την γνώμη άλλων...

Δημοσ.

καλά ας δούμε και την γνώμη άλλων... θελω να διαβάσω γνώμες που λένε οτι δε μας γουστάρουν και για αυτό δε βάζουν ελληνικό siri

ok, fixed

p.s. το αγγλικό siri δεν σε εξυπηρετεί;

• Like 2
Δημοσ.

ok, fixed

p.s. το αγγλικό siri δεν σε εξυπηρετεί;

καλό και το αγγλικό αλλά δεν είμαι άγγλος! γτ να μην μπορώ να μιλήσω στην γλώσσα μου? αν εσένα δεν σε νοιάζει δικιά σου γνώμη! και τι fixed les? σιγά μην σε ρώτησω κιόλας για να πω την γνώμη μου...αν έχεις όρεξη για τσακωμό δεν μπήκα για τσακωμό εδώ! οπότε είσαι off-topic!

Δημοσ.

Από το iOS 10 και μετά υπολόγιζε. Εξ' άλλου δεν είναι και πολύ χρήσιμη αν δεν έχεις θέματα με δυσλειτουργίες οργανικές.

λες ε? πωπω δεν θα την προλάβω με το iphone 5s...μόνο με ανανέωση κινητού στο μέλλον!

Δημοσ.

Δεν υπάρχει χώρα που δε γουστάρει άλλη χώρα. Υπάρχει χώρα που θέλει να πιέσει οικονομικά/πολιτικά μια άλλη χώρα. Βλέπε νόμπελ ειρήνης σε κατοίκους στη Λέσβο και βλέπε αποβολή από τη Σέγκεν επειδή δε πνίξαμε ανθρώπους στη θάλασσα.

Όσο για την Apple, όταν δει ότι το ποσοστό της αγοράς της πέφτει στην Ελλάδα θα βάλει και ελληνικά, εφόσον πουλάει (αναλογικά πάντα), για εμένα δε θα βάλει.

Στη σημερινή ευρώπη, ο ένας θέλει να φάει τον άλλον, δεν υπάρχουν αγάπες πια.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει χώρα που δε γουστάρει άλλη χώρα. Υπάρχει χώρα που θέλει να πιέσει οικονομικά/πολιτικά μια άλλη χώρα. Βλέπε νόμπελ ειρήνης σε κατοίκους στη Λέσβο και βλέπε αποβολή από τη Σέγκεν επειδή δε πνίξαμε ανθρώπους στη θάλασσα.

Όσο για την Apple, όταν δει ότι το ποσοστό της αγοράς της πέφτει στην Ελλάδα θα βάλει και ελληνικά, εφόσον πουλάει (αναλογικά πάντα), για εμένα δε θα βάλει.

Στη σημερινή ευρώπη, ο ένας θέλει να φάει τον άλλον, δεν υπάρχουν αγάπες πια.

καλά τα λες φίλε μου...

Δημοσ.

καλό και το αγγλικό αλλά δεν είμαι άγγλος! γτ να μην μπορώ να μιλήσω στην γλώσσα μου? αν εσένα δεν σε νοιάζει δικιά σου γνώμη! και τι fixed les? σιγά μην σε ρώτησω κιόλας για να πω την γνώμη μου...αν έχεις όρεξη για τσακωμό δεν μπήκα για τσακωμό εδώ! οπότε είσαι off-topic!

Νομίζω ότι δε πήρες ούτε μυρωδιά από αυτό που εννοεί ο isay...και πιθανότατα τον έχασες και από συνομιλητή σου (μπορεί να είναι και η ιδέα μου βέβαια καθώς έχω μακρύ ιστορικό λαθών στη ζωή μου...)

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά η ελληνική siri υπήρχε μέσα στην beta της 9.1 ή της 9.2 αλλά την έβγαλαν στην τελική έκδοση. Την δουλεύουν ακόμα μάλλον.

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά η ελληνική siri υπήρχε μέσα στην beta της 9.1 ή της 9.2 αλλά την έβγαλαν στην τελική έκδοση. Την δουλεύουν ακόμα μάλλον.

ναι την δοκίμασαν και περιμέναμε να την βάλουν αλλά τζίφος!

Νομίζω ότι δε πήρες ούτε μυρωδιά από αυτό που εννοεί ο isay...και πιθανότατα τον έχασες και από συνομιλητή σου (μπορεί να είναι και η ιδέα μου βέβαια καθώς έχω μακρύ ιστορικό λαθών στη ζωή μου...)

o καθένας έχει την γνώμη του... οσο για λάθη (asxeto apo to 8ema), άσε όλοι έχουμε κάνει στην ζωή μας...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...