0Panos0 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας, Όταν έχω συνδεδεμένο το καλώδιο φόρτισης στο laptop οι επιδόσεις είναι κανονικές, όταν ξεσυνδέω το καλώδιο και δουλεύει με την μπαταρία κολλάει συνεχώς και στις πιο απλές εφαρμογές όπως το chrome. Έχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις στα 3 χρόνια που το έχω αλλά μοιάζει να είναι κάτι σταθερό. Είναι κάτι γνωστό αυτό το γενικά με τα laptop;
Xristaras12 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 με μπαταρια τι επιδόσεις περιμένεις να έχεις; απλα δες μηπως το έχεις σε εξοικονόμηση ενέργειας. Το πιθανότερο ειναι απλά να ριχνει ρολόγια για να αντέξει η μπαταρία, πράγμα που κάνουν όλα τα λάπτοπ.
kSiS Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 πίνακας ελέγχου - επιλογές ενέργειας - επιλέγεις το πλάνο που θες και "αλλαγή πλάνου ενέργειας" ύστερα "για προχωρημένους". ρίξε μια ματιά σε εκείνη την καρτέλα και παρατήρησε την "ισχύ επεξεργαστή" μήπως σου μειώνει κατά πολύ τον επεξεργαστή.όλα τα παραπάνω στα έκανα μετάφραση από windows 7 αγγλική έκδοση που έχω, οπότε μπορεί να παιδευτείς λίγο στις φράσεις κλειδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα