Georgema Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Έστησα έναν καινούριο υπολογιστή με τα εξής: 1. Motherboard Asus Z-170M plus 2. i5 6500 3. Μνήμες 2x8 Kingston fury hyper DDR4 2400 4. 2 Asus που είχα έναν Intel Και έναν kingston από 120 gb Ο καθένας 5. Ένα σκληρό 1 tb που είχα Το πρόβλημα Τώρα. Το στήνω κανονικά το μηχάνημα. Πάω από windows 8 ,>8.1 ->10. Μπαίνω internet με Ethernet. Ταχύτητα απογοητευτική. Από 0 (!) Μέχρι 2 Μ το πολύ. Αυτό να συμβαίνει για οποιοδήποτε μηχάνημα στο δίκτυο. Γονάτιζε δηλαδή όλο το δίκτυο. Σημειωτέον ότι οι ταχύτητα δεν ήταν σταθερή Αλλά έκανε συνέχει κοιλιές Και κορυφές. Η μέτρηση γίνεται με το speedtest.net. Κλείνει ο υπολογιστής. Μέτρηση πάλι της ταχύτητας. 10 Μ καρφωμένα. Κατέβασμα τελευταίας bios Και τελευταίου driver από Intel για τον ελεγκτή (I219) μέτρηση ξανά. Τα ίδια. Αλλαγή καλωδίου Και μετακίνηση δίπλα στον ρουτερ. Τα ίδια. Αλλαγή φούτερ. Τα ίδια. Το δίκτυο είναι φορθνετ. Είχα τον Technicolor Και μου έδωσαν τον ΖΤΕ. Καμία Αλλαγή. Δοκιμή με pic-e WiFi card. Τα ίδια. Προς το παρόν επειδή είμαι στις 7 μέρες του DOA Την έστειλα πίσω στο e-shop για έλεγχο θεωρώντας ότι κάτι παίζει με τον ελεγκτή του δικτύου της κάρτας. Αλλά επειδή δε βλέπω να γίνεται κάτι έχετε εσείς καμία άλλη ιδέα; Να σημειώσω πάλι αυτό που μου έκανε εντύπωση. Όταν μπαίνω στο ίντερνετ με αυτόν τον υπολογιστεί γονατίζει όλη η σύνδεση...Όχι μόνο ο συγκεκριμένος. Επίσης να πω ότι δεν έχω βάλει άλλο πρόγραμμα ακόμα πάρα μόνο το λειτουργικό. Έχει κάνει τα updates των Windows Και δε φαίνεται να τρέχει κάποια περίεργη διεργασία από πίσω. Εννοώ Και να ήθελα δεν έχει περάσει κάποιος ιός. Επίσης η μέτρηση της ταχύτητας γίνεται Και με τον chrome Και με τον edge Ενώ η μέτρηση της ταχύτητας όταν είναι κλειστός αυτός γίνεται με δύο laptop Και δύο κινητά. Συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα Αλλά ήθελα να είμαι όσο πιο σαφής και λεπτομερής γίνεται. Κάθε ιδέα σας χρήσιμη. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για την ασχολία σας.
Lolarikos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Πέφτει η ταχύτητα του δικτύου επειδή άνοιξες τον υπολογιστή; Περίεργο αυτό που λες δεδομένου ότι δεν κατεβάζεις κάτι.
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Για να καταλάβω συνδέεις άλλο υπολογστή στο δίκτυο και με αυτόν έχεις μειωμένη ταχύτητα? Πόσους υπολογιστές έχεις? Την μητρική έστειλες πίσω?
Georgema Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Έχω δύο λάπτοπ. Ναι Μόλις μπαίνω στο ίντερνετ Χωρίς να καταβάλω τίποτα απλά ανοίγοντας τον chrome η ταχύτητα πέφτει. Συγκεκριμένα κάνει spikes συνεχώς ανάμεσα σε 0 και 2 Μ. Έστειλα τη motherboard για έλεγχο.
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Αφού σου το κάνει σε όλα τα pc δεν φταίνε αυτά και τα parts τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα