bananakos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα θελω να περασω xp σε ενα παλιο υπολογιστη που εχω Το κουτι εχει επανω το αυτοκολιτακι των proffesionnal Δεν μπορω να βρω να τα κατεβασω δηλαδη δεν μπορω να βρω το ISO.
SPANK Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Αν ειναι τα αγγλικά μπορείς να κατεβάσεις το official iso απο εδώ http://www.tipandtrick.net/official-windows-xp-sp3-build-5512-final-download-links-from-windows-update/
bananakos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Θα λειτουργει ο κοδικος απο το αυτοκολιτο? ορθογραφια =off Ειναι ΕΧΕ οχι ISo
jim_p Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο ειναι μονο το sp3, οχι ολο το iso. Το καθε κλειδι ειναι για την εκδοση και τη γλωσσα που εχεις, πχ κλειδι απο home ελληνικα ταιριαζει μονο σε iso απο home ελληνικα. Σε τιποτε αλλο, πχ σε αγγλικα home! Στα γνωστα τορρενταδικα θα βρεις φανταζομαι iso για αυτο που αντιστοιχει στο κλειδι σου.
george1703 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Φίλε επειδή θέλω να κάνω το ίδιο, με home edition μήπως θα υπάρχει πρόβλημα επειδή πλέον δεν υποστηρίζετε; το μηχάνημα είναι πολύ παλιο, θα δω διαφορά με το φορματ ή τζάμπα κόπος;
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Φίλε επειδή θέλω να κάνω το ίδιο, με home edition μήπως θα υπάρχει πρόβλημα επειδή πλέον δεν υποστηρίζετε; το μηχάνημα είναι πολύ παλιο, θα δω διαφορά με το φορματ ή τζάμπα κόπος; Η ερώτησή σου δεν είναι κατανοητή. Κάτι θέλεις να πεις αλλά δεν... Γράψε ποιο είναι το σύστημά σου και για ποιο λόγο θες να κάνεις φορματ?
george1703 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ο κωδικός από ελληνικά ισχύει και για αγγλικά windows? Αν και προσπάθησα να κάνω φορματ δεν μου αναγνωρίζει τον δίσκο data. (δεν έχει επιλογή sata το bios)
Alex-V Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Το κλειδί δεν κοιταει τι γλώσσα είναι. Το κλειδί τον νοιάζει τι εκδοση είναι. Πχ αν το κλειδί είναι pro θα πρεπει να βρεις pro xp και ας είναι και στα ρωσικά η γλώσσα.
jim_p Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Το κλειδι των xp κοιταει τα παντα, δεν ειναι κλειδι απο windows vista ή νεοτερα. Εκει οντως, δεν παιζει ρολο η γλωσσα, ουτε η αρχιτεκτονικη, αλλα μονο η εκδοση. 1
Alex-V Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Πως εχω την εντυπωση οτι ειχα περασει pro greek κλειδι σε αγγλικο iso. Anyway
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα