Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Piston 3 + Power Bank 10000mAh ~21ευρώ συνολικά @ Gearbest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω αρκέτοι ψάχνανε αυτά τα δύο σε μία καλή τιμή οπότε νομίζω είναι καλό deal.

Μιλάω συγκεκριμένα για τα

Xiaomi Piston 3 Reddot Design Earphone

Xiaomi Pocket 10000mAh Mobile Power Bank

Πηγαίνετε εδώ : http://www.gearbest.com/earphones/pp_169225.html

κατω γράφει "Buy Together & Save".  Τελική τιμή $24.09

H προσφορά ισχύει ακόμα για μία μέρα.

Έχω βάλει στο καλάθι δύο τέτοιους συνδιασμούς και περιμένω να φορτίσει η Revolut για να ολοκληρώσω την αγορά.

• Like 1
Δημοσ.

Τα συγκεκριμένα έχουν βγει τόσες φορές σε προσφορά που νομίζω είναι μόνιμα σε προσφορά ή η τιμή της προσφοράς είναι η κανονική τους τιμή...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν λες συγκεκριμενα για το gearbest ή γενικά στα κινεζομάγαζα εγώ πάντως τους τελευταίους μήνες που κοιτάω να κάνω μια τέτοια αγορά νομίζω είναι η χαμηλότερη τιμή μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Δημοσ.

Μια χαρά προσφορά είναι.

Με τα ίδια περίπου λεφτά έχουν βγάλει "προσφορα" κάτι powerbank 10.000mah της άσους από eshop.

Προσωπικά έχω και τα ακουστικά και το powerbank κι αυτά τα 21 ευρώ τα αξίζουν με τα χίλια. Όποιος δεν έχει και ψάχνει, παίρνει με κλειστά μάτια.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν λες συγκεκριμενα για το gearbest ή γενικά στα κινεζομάγαζα εγώ πάντως τους τελευταίους μήνες που κοιτάω να κάνω μια τέτοια αγορά νομίζω είναι η χαμηλότερη τιμή μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Όχι δεν λέω συγκεκριμένα για το gearbest, λέω ότι ακουστικά και power banks xiaomi βγαίνουν πολύ συχνά σε προσφορά! Δεν λέω ότι δεν είναι καλή προσφορά η συγκεκριμένη, απλή παρατήρηση :)

Δημοσ.

Παιδια,μπορει καποιος που θα ριξει παραγγελια να μου στειλει ενα ΡΜ να του πω λιγο κατι που θελω? Σχετικα με αγορα

• Moderators
Δημοσ.

Καπου 18 ευρω το "σετ" (χωριστα μαλιστα, καπου 9 δολαρια τα ακουστικα και 10 το power) που παρελαβα πριν ενα μηνα απο αλλο μαγαζι. Συχνα παιζουν τετοιες τιμες αν οχι καλυτερες λοιπον, δεν νομιζω οτι εχει νοημα να ανοιγουμε συνεχως νεα τοπικ, οποιος θελει ψαχνει και αγοραζει. Τα ειπε ηδη και ο zio10.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...