doumatso Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Νομίζω αρκέτοι ψάχνανε αυτά τα δύο σε μία καλή τιμή οπότε νομίζω είναι καλό deal. Μιλάω συγκεκριμένα για τα Xiaomi Piston 3 Reddot Design Earphone Xiaomi Pocket 10000mAh Mobile Power Bank Πηγαίνετε εδώ : http://www.gearbest.com/earphones/pp_169225.html κατω γράφει "Buy Together & Save". Τελική τιμή $24.09 H προσφορά ισχύει ακόμα για μία μέρα. Έχω βάλει στο καλάθι δύο τέτοιους συνδιασμούς και περιμένω να φορτίσει η Revolut για να ολοκληρώσω την αγορά. 1
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Τα συγκεκριμένα έχουν βγει τόσες φορές σε προσφορά που νομίζω είναι μόνιμα σε προσφορά ή η τιμή της προσφοράς είναι η κανονική τους τιμή... 1
doumatso Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω αν λες συγκεκριμενα για το gearbest ή γενικά στα κινεζομάγαζα εγώ πάντως τους τελευταίους μήνες που κοιτάω να κάνω μια τέτοια αγορά νομίζω είναι η χαμηλότερη τιμή μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές.
pittas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μια χαρά προσφορά είναι. Με τα ίδια περίπου λεφτά έχουν βγάλει "προσφορα" κάτι powerbank 10.000mah της άσους από eshop. Προσωπικά έχω και τα ακουστικά και το powerbank κι αυτά τα 21 ευρώ τα αξίζουν με τα χίλια. Όποιος δεν έχει και ψάχνει, παίρνει με κλειστά μάτια.
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω αν λες συγκεκριμενα για το gearbest ή γενικά στα κινεζομάγαζα εγώ πάντως τους τελευταίους μήνες που κοιτάω να κάνω μια τέτοια αγορά νομίζω είναι η χαμηλότερη τιμή μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές. Όχι δεν λέω συγκεκριμένα για το gearbest, λέω ότι ακουστικά και power banks xiaomi βγαίνουν πολύ συχνά σε προσφορά! Δεν λέω ότι δεν είναι καλή προσφορά η συγκεκριμένη, απλή παρατήρηση
Dinos_12345 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Πάλι σε έξοδα με βάζετε, σας μισώ 1
djkokalis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Τι λένε τα ακουστικάκια; Είναι καλά ή είναι άλλο ένα ζευγάρι ακουστικά;
Stef_25 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια,μπορει καποιος που θα ριξει παραγγελια να μου στειλει ενα ΡΜ να του πω λιγο κατι που θελω? Σχετικα με αγορα
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Καπου 18 ευρω το "σετ" (χωριστα μαλιστα, καπου 9 δολαρια τα ακουστικα και 10 το power) που παρελαβα πριν ενα μηνα απο αλλο μαγαζι. Συχνα παιζουν τετοιες τιμες αν οχι καλυτερες λοιπον, δεν νομιζω οτι εχει νοημα να ανοιγουμε συνεχως νεα τοπικ, οποιος θελει ψαχνει και αγοραζει. Τα ειπε ηδη και ο zio10. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις