Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, θέλω λίγο βοήθεια γιατί έχω μπερδευτεί με το εν λόγο πρόγραμμα και το τι πρέπει να αγοράσω τελικά για να είμαι νόμιμος, ας πούμε ότι έχουμε μια εταιρία με 10 πισι, βλέπω ότι το office 365 business λέει (Office σε 5 υπολογιστές, Mac και επιλεγμένες κινητές συσκευές) αλλα λέει per user, τι να εννοεί εδώ ; το εχω σε 5 Pc αλλα δουλεύει σε ένα, αν μπω σε δεύτερο με πετάτει απο το πρώτο ;  παίρνω 2 άδειες και ειμαι οκ ή 5 άδειες ; ξέρει κανείς ; Eυχαριστώ.

Δημοσ.

το αυτο.. 

εγω στο γραφείο εχω βολευτεί με 9 υπολογιστές ετσι

2 αδειες 10 pc , σε office 365 home καθώς δε με ενδιαφερανε τα  gb που δίνει στο business

δε ξερω τι θες να κάνεις και τι εχεις ανάγκη αλλα ριξε μια ματια και στο home αν θες άπλα word office excel outlook νόμιμα

επισης απο το site της Microsoft το home κανει 100 euro ενω ο κοτσοβολος το ιδιο ακριβως εχει 80 με κλειδι http://www.kotsovolos.gr/site/computing/software/home-office-software/115948-microsoft-ms-office-365-home-premium-1-year-gr

το οποιο το ειχα ανακαλυψει αρχες capital control επειδή δε μπορουσα να πληρωσω με καρτα τη συνδρομή .. 

για office 365 business δε ξέρω αν παιζει κατι σε προσφορά όπως το παραπανω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίταγα το personal στην αρχή που έβγαινε η κάθε άδεια 50 το χρόνο, αλλά διάβασα ότι απαγορεύετε η χρήση για κατάστημα - εταιρία, δεν ξέρω αν ισχύει τελικά, (το διάβασα νομίζω μέσα σε site από κατάστημα) και τότε είδα το business πακέτο.

Η χρήση που θέλουμε είναι word, excel, power point, outlook και ίσως μια άδεια access.

Αύριο παραγγέλνω 2 home από κοτσο, ευχαριστώ πολύ. Συνεχίζω να πιστεύω ότι τα έχουν πολύ μπερδεμένα πάντως.

Επεξ/σία από syban

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...