Προς το περιεχόμενο

lumia 950xl γνώμη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ειδα το lumia 950xl σε ενα κατασταημα και μου φάνηκε ενδιαφέρον τι λετε αξίζει η αγορά του σε αυτα τα λευτα περα του λειτουργικού Windows που ειναι περιορισμενο

Δημοσ.

Καλησπερα ειδα το lumia 950xl σε ενα κατασταημα και μου φάνηκε ενδιαφέρον τι λετε αξίζει η αγορά του σε αυτα τα λευτα περα του λειτουργικού Windows που ειναι περιορισμενο

Αν δεν θες να αξιοποιησεις το Continuum οχι δεν αξιζει η συσκευη. Προσφερει πραγματα που ο ανταγωνισμος στα δινει με λιγοτερα χρηματα.

Η να το πω πιο απλα αγοραζεις πχ ενα LG G4 με τα μισα περιπου χρηματα και με τα ρεστα ενα αρκετα καλο tablet.Παλι κερδισμενος βγαινεις.

• Like 1
Δημοσ.

Μην κάνεις το λάθος να πάρεις windows phone σε αυτά τα χρήματα. Πραγματικά, πεταμένα λεφτά αν δεν είσαι fanboy.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν... σήμερα αναβαθμίστηκε το moto g 3rg gen μου σε marshmallow... παέι σφαίρα για κινητό που βρίσκεις με 150ευρώ πλέον και η sd έχει επιλογή να χρησιμοποιείτε σαν εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος που σημαίνει ότι σου δίνει μεγάλο πλεονέκτημα. Πλέον δεν θα πρότεινα σε κανέναν WP αλλά πάρε moto g 3rd gen :)

Δημοσ.

Λοιπόν... σήμερα αναβαθμίστηκε το moto g 3rg gen μου σε marshmallow... παέι σφαίρα για κινητό που βρίσκεις με 150ευρώ πλέον και η sd έχει επιλογή να χρησιμοποιείτε σαν εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος που σημαίνει ότι σου δίνει μεγάλο πλεονέκτημα. Πλέον δεν θα πρότεινα σε κανέναν WP αλλά πάρε moto g 3rd gen :)

Διωρθωση... με 135 :P

Ειναι τρελο vfm και πλεον ακομη και τα πανθφηνα ανδροιδ αξιζουν... πριν 4-5 μηνες ηταν αδιανοητο να παρει κανεις αξιοπρεπες ανδροιδ με κατω απο 150 και ετσι τα wp ηταν μονοδρομος για τα πολυ μικρα budget

Ομως ο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες, και δεν βολευονται ολοι με μια φτηνη συσκευη

Γνωμη μου ειναι πως απο wp αξιζουν μονο τα 640 και κατω, τα ποιο ακριβα δεν λενε γιατι το λειτουργικο δεν ειναι ακομη τοσο ολοκληρωμενο οσο το ανδροιδ, κατι που ενταξει συμβιβαζεσαι οταν περνεις ενα τηλεφωνο τυπου 640, αλλα ομως αποτελει μεγαλο προβλημα να δινεις 500 ευρω και να φαχνεις εναλακτικη εφαρμογη πχ για το yt

Για να συνοψιζω λοιπον, το 950 δεν αξιζει αυτα τα χρηματα, αν θες να παρεις ναυαρχιδα παρε ενα g4 που ειναι τουμπανο και καλυτερο απο το 950 και φτηνοτερο και θαπεσει κι αλλο η τιμη τωρα με το g5

Δημοσ.

Η πας σε Windows phone αλλα σε συσκευες κατω των 200ευρω. Και που εχει ακομα τοσο υψηλη τιμη το 950xl ειναι για γελια δυστηχως.

Δημοσ.

Μου αρέσει να διαβάζω σχόλια απο wp haters χωρίς να εχουνε δοκιμασει την συσκευή πλήρως. Άντε καλα κρασιά.

• Like 1
Δημοσ.

Μου αρέσει να διαβάζω σχόλια απο wp haters χωρίς να εχουνε δοκιμασει την συσκευή πλήρως. Άντε καλα κρασιά.

Μαρεσει επισης να διαβαζω σχολια απο πρωην Windows phone κατοχους ή τωρινους κατοχους και να λενε οτι θελουν επειγοντως να αλλαξουν πλατφορμα. Αλλα ειπαμε στο μυαλο καποιων μονο ασπρο μαυρο :)

• Like 3
Δημοσ.

Όσα δεν πιάνει η αλεπού...τα specs μιλάνε από μόνα τους. Αν εξαιρέσεις το λειτουργικό, (που για μένα προσωπικά με ικανοποιεί), το κινητό πετάει. Και το λέω διότι το έχω δοκιμάσει πλήρως.

Δημοσ.

Όσα δεν πιάνει η αλεπού...τα specs μιλάνε από μόνα τους. Αν εξαιρέσεις το λειτουργικό, (που για μένα προσωπικά με ικανοποιεί), το κινητό πετάει. Και το λέω διότι το έχω δοκιμάσει πλήρως.

Δεν ειπε κανεις το αντιθετο αλλα οπως ειπες''εσενα προσωπικα''.Αρα το παραπανω που εγραψες πιο πριν πολυ απλα δεν στεκει :)

Δημοσ.

Στο λειτουργικό αναφερόμουν. Στο θεμα specs, είτε σου αρέσει ή όχι το κινητό, ειναι κορυφαίο. Απλά μαθηματικά

Δημοσ.

Στο λειτουργικό αναφερόμουν. Στο θεμα specs, είτε σου αρέσει ή όχι το κινητό, ειναι κορυφαίο. Απλά μαθηματικά

Δεν καταλαβαινω ποια ειναι τα κορυφαια Specs που εχει και κοστιζει 650ευρω σε σχεση πχ με το LG G4 των 330πλεον.Εκτως του Continuum η αρχικη τιμη κυκλοφοριας του ειναι το λιγοτερο απαραδεκτη και αυτο το παραδεχονται ακομα και οι οπαδοι των WP. Δεν ειναι τυχαιο που ολοι λενε''σε μειωση τιμης στα 300ευρω θα το παρω'' δηλαδη να πεσει η τιμη του στο μισο.Φαντασου.....

Κατα τα αλλα υπαρχει και στο Forum σχετικο review για το εν λογω κινητο που τα ιδια πραγματα λεει με τους περισσοτερους απο μας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...