Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Απο το πρωι εχω παρα πολλες αποσυνδεσεις και αρχικα μικρες ταχυτητες τωρα ειναι αρκετα καλες αλλα οι αποσυνδεσεις συνεχιζοντε? Ειναι τεχνικο προβλημα η κατι αλλο? Εχει κανεις αλλος αποσυνδεσεις απο τον ιδιο παροχο?

Δημοσ.

Μπορει καποιο προγραμμα στο firewall να το επηρεαζει καποιος τορεντ client ισως? 

ειχα bitcomet τον μπλοκαρα στο firewall και τον απεγκατεστησα για να δουμε τωρα..

Δημοσ.

Μάλλον router/καλωδίωση φταίει παρά λειτουργικό/προγράμματα. Πες μας περισσότερες λεπτομέρειες να δούμε γιατί κάνει θέματα.

Δημοσ.

και τα τορεντ δεν ειναι τοσο αθωα... το ρουτερ εχω αυτο που εδωσε η hol πολλα χρονια τωρα γυρω στα 6 η περισσοτερα λετε να φταιει αυτο?

Δημοσ.

Κάτσε πότε πρόλαβες να κάνεις διάγνωση ότι χάλασε το router; Μήπως παίζει κάποιο άλλο θέμα; Δοκίμασες hard reset ή άλλο καλώδιο utp; Άλλη θύρα στο router; Γενικά μπορεί να χαλάσουν μία ή περισσότερες θύρες σε ένα modem, μου έχει συμβεί. Η κάρτα δικτύου σου επίσης, σίγουρα είναι καλή και δεν έχει καεί; Μήπως πρέπει πρώτα να κάνεις ένα update από device manager της κάρτας δικτύου σου ή ένα firmware update στο router; 

Δημοσ.

Φιλε πιο πηρες? Μπορεις να μου προτεινεις καπιο ασυρματο με μικρο μπατζετ?

Πηρα αυτο εδω αλλα ειναι λιγο ακριβο, το πηρα για μελλοντικη αναβαθμιση σε VDSL.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...