Προς το περιεχόμενο

Virtual Box error

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, κατεβασα την τελευταια εκδοση του vbox και την prebuilt εκδοση kali linux για xbox.

Οταν παω να την τρεξω παιρνω το εξης σφαλμα

Failed to open a session for the virtual machine Kali-Linux-2016.1-vbox-i686.

VT-x is not available (VERR_VMX_NO_VMX).

Result Code: E_FAIL (0x80004005) Component: ConsoleWrap Interface: IConsole {872da645-4a9b-1727-bee2-5585105b9eed}

Δοκιμασα απο το bios να ενεργοποιησω την επιλογη virtulaization αλλα δεν υπηρχε τετοια επιλογη.

Μετα απο πολυ ψαξιμο προσθεσα στο kali-linux.vbox την παρακατω γραμμη κωδικα στον τομεα cpu

<LongMode enabled="false"/>

Το προβλημα ομως παραμενει. Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια σας!

Δημοσ.

Ειναι στην υπογραφη μου Intel Core 2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz

Η μητρικη μου ειναι Asus P5Q  (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)

Δημοσ.

Δε με αφηνει να παω στο acceleration για να το κλεισω, επιλογη virtual στο bios δεν εχω, δεν την υποστηριζει ο επεξεργαστης μου.

Δημοσ.

Καλησπέρα !

Φίλε μόλις κατέβασα το Manual της μητρικής σου, της ASUS P5Q και βλέπω ότι υποστηρίζει την τεχνολογία Virtualization, αρκεί εσύ να την έχεις ενεργοποιήσει απ' το Bios.
Πριν φορτωθεί λοιπόν το όποιο λειτουργικό σύστημα έχεις, πατάς το πλήκτρο που σου υποδεικνύει και μπαίνεις στο Bios. Εκεί μέσα επάνω-επάνω θα δεις ενα Menu που γράφει Advanced.
Αφου επιλέξεις το Advanced πας μετά στο υπομενού CPU Configuration. Εκεί μέσα υπάρχει η επιλογή Intel Virtualization Technology που πρέπει προφανώς να 'ναι ενεργή, ή αλλιώς Enabled.
Σώζεις τις ρυθμίσεις που έκανες (κάπου στην αρχική οθόνη θα λέει Save Settings ή κάτι σχετικό) και μετά όταν το λειτουργικό σύστημα φορτωθεί, τότε θα μπορείς να τρέξεις το VirtualBox.

Στη διάθεσή σου καθώς και στη διάθεση όλων των χρηστών του Insomnia,
Ο Ασπρος Γάτος

Δημοσ.

Δεν υποστηριζει ομως ο επεξεργαστης μου. Τελικα τα εγκατεστησε σε ενα μικρο particion. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...