peterako Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Τι σόι όνομα είναι το pretador για οθόνη?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μία OLED IPS 4Κ , πολλά ζητάω ο άνθρωπος; Δεν υφίσταται "OLED IPS", το IPS είναι τεχνολογία LCD/TFT, για 4Κ OLED 30" πάντως υπομονή 1.5 μήνα ακόμα... http://www.insomnia.gr/topic/596085-h-νέα-οθόνη-ultrasharp-30-της-dell-είναι-και-oled-και-4k-και-ζητάει-4999/?hl=dell Περίμενες φτηνότερα? ROFLMAO!
Voliminal Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Εδώ γιατί δεν βγαίνουν να κλάψουν για το aspect ratio?Στο άρθρο της Dell έλεγαν πόσο γαμάει το 16:10....Α ναι, αυτό το monitor μαρκετάρετε σαν "Gaming" monitor. Δεν κάνει για αυτούς.Όχι ότι έχω κάτι με το 16:10, όχι ότι έχω κάτι με το 21:9. Α, ούτε με το 16:9 έχω κάτι.
Odyss3us Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι να γράφεις σε word ή να επεξεργάζεσαι φωτογραφία και βίντεο σε curved οθόνη! Δεν παραμορφώνει? Μου φαίνεται κουραστικό. χρησιμοποιω επι ωρες εδω και μερικους μηνες την κυρτη 34αρα της LG μπορω να σου εγγυηθω οτι την καμπυλη δεν τη καταλαβαινεις καθολου, ουτε υπαρχει παραμορφωση, μαλλον θα ελεγα οτι θα μπορουσε να ειναι και λιγο περισσοτερο κυρτη, γιατι σε τοσο μεγαλο πλατος το περα-δωθε ειναι που κουραζει μιλωντας εκ πειρας αφου πριν ειχα double και triple monitor setup
basilis_k6 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 στις 35 ιντσες δεν ξερω πως ειναι αλλα σε κατω απο 30 δεν αξιζει με τιποτα το 21/9. εκτός απο το οτι αντιγράφει το φορματ του κινηματογράφου και βολευει αυτους που ειχαν 3 μονιτορ κυριως για racing δεν εχει αλλο νοημα. αν ειχα τα λεφτα αυτα γιατι να μην παρω 32αρα 16/9? πολύ μεγαλύτερο εμβαδο οθονης.
parathurnax Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Η x34 ειναι καλιτερη επιλογι κατα την γνωμη μου αν και λιγοτερα Hz η οθονη ειναι φανταστικη
kfyros Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Τι σόι όνομα είναι το pretador για οθόνη? έχει να κάνει με τα λεφτά που θα σου αρπάξει.. 3
seloner Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδια το ξερουν στην acer για την αναλυση αφου εχουν την x35 με πιο υψηλη αναλυση,Απλα με την χαμηλοτερη αναλυση θες λιγοτερη δυναμη απο gpu.
Odyss3us Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 το θεμα δεν ειναι αν ξερουν ή δεν ξερουν, αλλα τι θα κανουν οι χρηστες οταν θα ειναι σε desktop mode οταν δηλαδη δε θα παιζουν παιχνιδια οπου θα βλεπουν γκουμουτσες τα εικονιδια και τα γραμματα σε τοσο χαμηλη αναλυση και τοσο μεγαλη διαγωνιο ακομη κι αν το συνηθισουν οταν μετα θα καθονται σε μια αλλη οθονη με φυσιλογικο ratio θα ζαλιζονται...
akisk Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδια το ξερουν στην acer για την αναλυση αφου εχουν την x35 με πιο υψηλη αναλυση,Απλα με την χαμηλοτερη αναλυση θες λιγοτερη δυναμη απο gpu. Δε νομίζω να θες πολύ λιγότερη δύναμη για να πιάσεις τα ταπεινά 200fps σε 2560x1080
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα