saruman123 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 οκ παιδια..δεν ειπα οτι θα παραγγειλω κατι..απλα μου κινησε την περιεργια..τιποτα αλλο..το redmi note 3 pro εψαχνα και ψαχνω απο ευρωπη κυριως http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html
VagXal Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html Γράφει κάπου για ευρωπαϊκές αποθήκες η είναι αυτονόητο;; δεν ξέρω για αυτό ρωτάω.. Και αν ναι πόσο καιρό κάνει περίπου;
Rekkles Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Γράφει κάπου για ευρωπαϊκές αποθήκες η είναι αυτονόητο;; δεν ξέρω για αυτό ρωτάω.. Και αν ναι πόσο καιρό κάνει περίπ Ειναι αξιοπιστο το vickmall.Πολλοι φιλοι εχουν αγορασει απο εκει.Απο οτι ξερω απο την ευρωπαικη αποθηκη ερχεται μεσα σε λιγες μερες.Μπες στο tab που λεει eu warehouse.
saruman123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Γράφει κάπου για ευρωπαϊκές αποθήκες η είναι αυτονόητο;; δεν ξέρω για αυτό ρωτάω.. Και αν ναι πόσο καιρό κάνει περίπου;Ευρωπαϊκη ειναι και εχει γραφεια και στην Ελλαδα.
VagXal Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Απο οτι ειδα ομως στην ευρωπη δεν εχουν το χρυσο που θελω..ποιο ακριβο μεν αλλα πιο ομορφο για τα δικα μου γουστα
saruman123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Απο οτι ειδα ομως στην ευρωπη δεν εχουν το χρυσο που θελω..ποιο ακριβο μεν αλλα πιο ομορφο για τα δικα μου γουσταΣτο vickmall που σου εστειλα εχει με 10$ επιπλεων το Gold.Αλλα καλο θα ειναι να τους ρωτησης.
chios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Το πιο αξιόπιστο κατάστημα είναι το vickmall, και η αποθήκη του είναι Ελλάδα Θεσσαλονίκη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα