VagXal Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά αυτό το έχετε δει;http://www.xiaomidevice.com/xiaomi-redmi-note-4.html δεν είναι ακόμα βέβαια official release.
default Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 This phone is in the EU warehouse? Thank you! Xiaomi DeviceThank you for your mail. Xiaomi Redmi Note 4 has not yet officially released. If you have any question, please do not hesitate to contact us. We will do our best to supply you better products and services! Thanks, Best regards! Και επισης εκεινο που εμενα με προβληματιζει ειναι το: 1 x 3000mAh Battery 1
leo06 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί σε προβληματιζει κάτι σε ένα ανύπαρκτο προϊόν?
VagXal Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Ναι το διάβασα αυτό.. Επίσης λέει για διπλή κάμερα πίσω
kodorevi8ulis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 οκ , θα κάνω κι εγώ σελίδα και θα έχω στην λίστα το 5 , εσύ πίστεψε το ααα ελπίζω να μη μου πεις κι εσύ το "μα είναι επίσημο το site" και λοιπά που έχω διαβάσει ιντερνετ έχετε ,όπως μπήκες στον κόπο να μπεις στην σελίδα και να "δεις" το κινητό ε μπες στον κόπο να δεις αν υπάρχει κάτι τέτοιο
PseudonimoEl Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Πριν ένα μήνα μπορεί και λιγότερο ανακοίνωσαν το redmi note 3 prime και ακόμα δεν το χει κάνεις Ελλάδα πόσο μάλλον σε ευρωπαϊκες αποθήκες... Ή είναι πολύ μπροστά οι τύποι και χουν το 4 η απλά το κινητό σου ρχεται μαζί με μια τσάντα μπανάνες δώρο... Μάντεψε ποιο είναι ποιο πιθανό
VagXal Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 παιδια δεν ειπα το πιστυω κιολλας..απλα το ειδα στο επισημο σαιτ και λεω μπορει να κυκλοφορισει συντομα εκει..τιποτα αλλο..
vchristod84 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 παιδια δεν ειπα το πιστυω κιολλας..απλα το ειδα στο επισημο σαιτ και λεω μπορει να κυκλοφορισει συντομα εκει..τιποτα αλλο..Δεν είναι το επίσημο site. Κάθε άλλο....
newsformobiles Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 παιδια δεν ειπα το πιστυω κιολλας..απλα το ειδα στο επισημο σαιτ και λεω μπορει να κυκλοφορισει συντομα εκει..τιποτα αλλο..Το επίσημο site είναι το www.mi.com. Οποιοδήποτε άλλο site που φέρει τ' όνομα xiaomi δεν είναι της εταιρείας, αλλά κάποιο κινεζομάγαζο.
cabdik Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 redmi note 3 ειναι..........και αν παραλαβεις ποτε....!! οπως σωστα ειπαν πιο πανω...!!!
VagXal Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 οκ παιδια..δεν ειπα οτι θα παραγγειλω κατι..απλα μου κινησε την περιεργια..τιποτα αλλο..το redmi note 3 pro εψαχνα και ψαχνω απο ευρωπη κυριως
kodorevi8ulis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 μααα το έγραψα κιόοοοολας , είπα μη μου πεις για επίσημο site και το είπες
VagXal Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 θεωρισα πως ειναι το επισημο σαιτ..(ασχετος απο αγορες κινας)...ενα ταπεινο g4 εχω και παω να μπλεξω μου φαινεται..απλα μαρεσουν οι αλλαγες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα