Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Θέλει σταθερό χέρι και υπομονή το delid, αν δεν έχεις κάτι τέτοιο μην ρισκάρεις καλύτερα. Αλήθεια πως και δεν πήγες σε κάποια aio 240mm υδρόψυξη με παρόμοιες / καλύτερες επιδόσεις με την nh-d15 ; Βλέπε πχ arctic liquid freezer 240mm, enermax liqmax 240mm κλπ. στο κατοστάρικο τέτοιες υδροψύξεις είναι στα ίδια και λίγο παραπάνω από nh-d15 σε απόδοση και σαφώς καλύτερες από κάτι corsair h80i / h100 στα λεφτά αυτά. Το s340 παίρνει διπλό ψυγείο μπροστά χωρίς θέμα και ειδικά αν έχεις καλό airflow δεν τρέχει θέμα με την ζέστη που βγαίνει από το ψυγείο μέσα στο κουτί. Ορίστε και ένα video που βοηθά, ίδιο κουτί με h100i μπροστά : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userpartali Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Που με κατάλαβες ρε μπαγάσα το ίδιο ακριβώς κουτί έχω ιδια edition lol! ¨Οχι με τπτ είχα παλιά την 100i και δεν θέλω να ξανά μπλέξω με ψυγεία νερά και βλακείες εκτός που τα πέρνει απο μπρωστά κάνουν πολύ θόρυβο λόγω στροβιλισμού αέρα στο ψυγείο σε διατάξη push δηλ μόνο στο silence παλευόταν. Airflow έχω πολύ καλούς ανεμιστήρες 3 χ 12 και 1χ14 πάνω high perfomance συγκεκριμένα τους akasa viper εαν τους γνωρίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Πιστευω με το Lapping εχεις τρομερα αποτελεσματα παλια ειχα κανει τον i7 980x μου και ειχε τρελη διαφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venomous Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 καλησπερα παιδες,εχω i7 4790k τι θα χρειαστω για το χειρουργιο?? εννοω ονομαστικα παστες κτλπα,,,και σκρουτζομαζαγα με λινκς παρακαλω για να τα παραγγειλω ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Ξυραφακια bic astor COOLLABORATORY LIQUID ULTRAμια ακομη παστα της επιλογης σου πχ PROLIMATECH PK-3 NANOκαι υπομονη και σταθερο χερι.εαν το κανεις,θα καταλαβεις μετα οτι δεν ηταν τοσο δυσκολο οσο φανταζοσουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venomous Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Ξυραφακια bic astor COOLLABORATORY LIQUID ULTRAμια ακομη παστα της επιλογης σου πχ PROLIMATECH PK-3 NANOκαι υπομονη και σταθερο χερι.εαν το κανεις,θα καταλαβεις μετα οτι δεν ηταν τοσο δυσκολο οσο φανταζοσουν. http://www.e-shop.gr/prolimatech-pk-3-nano-aluminium-thermal-compound-15g-p-PER.811243 αυτο εδω φιλε μου το βαζω για την μονοση στα (πινακια?) οποσ κανει αυτος εδω στο 4,46? anywway ειμαι κατοχος h100i gtx κανω lapping Και στην ψυκτρα?η μονο στον cpu? Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2016 από venomous 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα