Προς το περιεχόμενο

4790K Delid & Lapping Temps-Results

AnonymousHD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλει σταθερό χέρι και υπομονή το delid, αν δεν έχεις κάτι τέτοιο μην ρισκάρεις καλύτερα. Αλήθεια πως και δεν πήγες σε κάποια aio 240mm υδρόψυξη με παρόμοιες / καλύτερες επιδόσεις με την nh-d15 ; Βλέπε πχ arctic liquid freezer 240mm, enermax liqmax 240mm κλπ. στο κατοστάρικο τέτοιες υδροψύξεις είναι στα ίδια και λίγο παραπάνω από nh-d15 σε απόδοση και σαφώς καλύτερες από κάτι corsair h80i / h100 στα λεφτά αυτά. Το s340 παίρνει διπλό ψυγείο μπροστά χωρίς θέμα και ειδικά αν έχεις καλό airflow δεν τρέχει θέμα με την ζέστη που βγαίνει από το ψυγείο μέσα στο κουτί. Ορίστε και ένα video που βοηθά, ίδιο κουτί με h100i μπροστά :

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Που με κατάλαβες ρε μπαγάσα το ίδιο ακριβώς κουτί έχω ιδια edition lol! ¨Οχι με τπτ είχα παλιά την 100i και δεν θέλω να ξανά μπλέξω με ψυγεία νερά και βλακείες εκτός που τα πέρνει απο μπρωστά κάνουν πολύ θόρυβο λόγω στροβιλισμού αέρα στο ψυγείο σε διατάξη push δηλ μόνο στο silence παλευόταν. Airflow έχω πολύ καλούς ανεμιστήρες 3 χ 12 και 1χ14 πάνω high perfomance συγκεκριμένα τους akasa viper εαν τους γνωρίζεις.

καλησπερα παιδες,εχω i7 4790k τι θα χρειαστω για το χειρουργιο??

εννοω ονομαστικα παστες κτλπα,,,και σκρουτζομαζαγα με λινκς παρακαλω για να τα παραγγειλω ευχαριστω

Ξυραφακια bic astor

COOLLABORATORY LIQUID ULTRA

μια ακομη παστα της επιλογης σου πχ 

PROLIMATECH PK-3 NANO

και υπομονη και σταθερο χερι.εαν το κανεις,θα καταλαβεις μετα οτι δεν ηταν τοσο δυσκολο οσο φανταζοσουν.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξυραφακια bic astor

COOLLABORATORY LIQUID ULTRA

μια ακομη παστα της επιλογης σου πχ 

PROLIMATECH PK-3 NANO

και υπομονη και σταθερο χερι.εαν το κανεις,θα καταλαβεις μετα οτι δεν ηταν τοσο δυσκολο οσο φανταζοσουν.

http://www.e-shop.gr/prolimatech-pk-3-nano-aluminium-thermal-compound-15g-p-PER.811243

αυτο  εδω φιλε μου

το βαζω για την μονοση στα (πινακια?)

οποσ κανει αυτος εδω στο 4,46?

anywway ειμαι κατοχος h100i gtx  κανω lapping Και στην ψυκτρα?η μονο στον cpu?

Επεξ/σία από venomous
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...