AnonymousHD Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Επειδή με ενδιαφέρει και μένα το delid δεν βρίσκω το tool όμως υπάρχει κανεις που να μπορεί να βοηθήσει ? καλημερα ειχα μερες να μπω... στειλε μου πμ περιοχη που μενεις να δω τι μπορω να κανω... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Παιδια εδω υπαρχει ενα βιντεο που δειχνει οτι δεν αξιζει η ολη διαδικασια για την skylake σειρα οποτε μην το επιχειρησετε οι κατοχοι της σειρας https://www.youtube.com/watch?v=LvS_qgn7OSs Για τους Haswell και Ivybridge επεξεργαστες ισως να αξιζει το ρισκο οντως. Πρώτον βάζει πάρα πολύ λίγο thernal paste πάνω στο die η ποσότητα που έβαλε δεν φτάνει να καλύψει σωστά όλο το die, μεταξύ die και ihs υπάρχει κενό, η ποσότητα που έβαλε δεν θα το καλύψει, η διαφορά από thernal paste σε liquid metal μπορεί να είναι και πάνω από 7-8 βαθμούς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userpartali Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 καλημερα ειχα μερες να μπω... στειλε μου πμ περιοχη που μενεις να δω τι μπορω να κανω... Αθήνα-Περιστέρι Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonorov Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Πρώτον βάζει πάρα πολύ λίγο thernal paste πάνω στο die η ποσότητα που έβαλε δεν φτάνει να καλύψει σωστά όλο το die, μεταξύ die και ihs υπάρχει κενό, η ποσότητα που έβαλε δεν θα το καλύψει, η διαφορά από thernal paste σε liquid metal μπορεί να είναι και πάνω από 7-8 βαθμούςΝαι οντως βάζει λίγο και δεν την απλωνει.Παντως έχω διαβάσει σε ξένα sites στην skylake σειρά διάφορες μεγάλες δεν θα δεις από delid. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ναι οντως βάζει λίγο και δεν την απλωνει.Παντως έχω διαβάσει σε ξένα sites στην skylake σειρά διάφορες μεγάλες δεν θα δεις από delid. Ναι το ξέρω παρόλα αυτά με σωστή εφαρμογή και μια luqiud metal θα έπιανε κοντά στους 8-10 βαθμούς κάτω, παρόλα αυτά η μεγάλη διαφορά δεν φαίνεται σε στοκ συχνότητες αλλά σε oc και όσο πιο πάνω τόσο μεγαλύτερη διαφορά σε θερμοκρασίες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Εστησα ξανα την υδροψυξη και ειπα να αλλαξω την clu που ειχα και να δοκιμασω την luquid metal της phobya Τα αποτελεσματα ηταν απογοητευτηκα ειδα αρκετα συγκριτικα πριν σε σχεση με της clu clp αλλα τα αποτελεσματα ηταν σε αλλα την αποθεωναν οτι ειναι καλυτερη και σε αλλα την εθαβαν Εκανα αρκετες δοκιμες (2 σωληναρια μου εβγαλαν κοντα στης 6 η 7 εφαρμογες (πανω στο die μονο) στο IHS ειχα οπως και πριν με την clu την gelid gc extreme η διαφορες στης θερμοκρασιες σε σχεση με την CLU χαοτικες stock ο 3770 επιανε τους 80 βαθμους (setup 2 3πλα ψυγεια 60μμ με D5 αντλια ) επειδη δεν ειχα CLU εβαλα gelid στο die και παιζω stock max 56 βαθμους Περιμενω την CLU απο το eshop για να τον ξανα ανεβασω στα 4,8 την Luquid metal της phobya προσωπικα δεν θα την συνηστουσα σε κανεναν , με 6-7 δοκιμες που εκανα οταν τα αποτελεσματα βγαιναν ολα στο +/-2 βαθμους δεν νομιζω να παιζει λαθος εφαρμογη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userpartali Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Ξανά επαναφέρω το θέμα καθώς το είχα αφείσει λόγω δουλειάς τώρα έχω χρόνο να το κάνω τελικά αξίζει απο θέμα θερμοκρασιών ρωτάω τα παιδιά που τον έχουν τόσους μήνες ? Θα κάνω και τις δύο μεθόδους delid και lapping. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 κανε μονο delid. φυσικα και αξιζει απο θεμα θερμοκρασιων.ξεχναω να κοιταω θερμοκρασιες εγω.καλοκαιριατικα με το fallout που παιζω τωρα οι πυρηνες παιζουν γυρω στους 52 βαθμους με σχεδον τερμα χαμηλωμενη την αντλια και τους ανεμιστηρες και το air conditiοn δεν το αναβω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userpartali Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Εμένα στο witcher 3 και noctua nh-u12s με thermalgrizzly paste φαντάσου βαράει και 70 άρι το cpu χωρίς καν κλόκι μόνο με το turbo ανοιχτό για αυτο μου την έχει δώσει και θέλω να το κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Εμένα στο witcher 3 και noctua nh-u12s με thermalgrizzly paste φαντάσου βαράει και 70 άρι το cpu χωρίς καν κλόκι μόνο με το turbo ανοιχτό για αυτο μου την έχει δώσει και θέλω να το κάνωΑρχικά κλείσε το turbo, παίζει να πέσεις και 4-5 βαθμούς κάτω, αν είσαι εκτός εγγύησης καντα και τα 2 δεν χάνεις τίποτα Αν θέλεις για εύκολο delid ρίξε μια ματιά εδώ http://www.hwbox.gr/news-overclocking/42582-compact-ergaleio-delid-gia-lga-115x-cpus-hwbox-edition.html Το lapping θέλει προσοχή γιατί αν δεν το κάνεις σωστά μπορεί να εσείς αντίθετα αποτελέσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userpartali Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Εχω υπόψιν για το εργάλειο πλήν όμως δεν υπάρχει είχα ρωτήσει . Οσο αναγορά για το turbo μα καλα ολοκληρη Noctua και δεν μπορει να ανταπεξέλθει τσάμπα τα 65 ευρώ που κανει δηλ ? ΥΓ. Ολα αυτα βέβεια με θερμοκρασία δωματίου 30-32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Εχω υπόψιν για το εργάλειο πλήν όμως δεν υπάρχει είχα ρωτήσει . Οσο αναγορά για το turbo μα καλα ολοκληρη Noctua και δεν μπορει να ανταπεξέλθει τσάμπα τα 65 ευρώ που κανει δηλ ? ΥΓ. Ολα αυτα βέβεια με θερμοκρασία δωματίου 30-32 Δεν είναι το θέμα noctua η όχι το θέμα είναι ότι δίνουν πάρα πολύ ρεύμα και για το λόγο αυτό αρκετά υψηλές θερμοκρασίες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userpartali Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Θα δω τι ρευμα δεινει σε φουλ και θα ποσταρω και αν ειναι θα προσπαθησω να κοψω ρευμα απλα βαριεμαι την διαδικασια να ψαχνω να βισκω σταθεροτητα κτλ Update Έτρεξα ενα aida64 stress κατευθείαν 1,280 Vcore 78 βαθμοί μπάμ Οπότε τι κάνω κατεβάζω όπως είναι Vcore ποιο χαμηλά χωρις να πειράξω τπτ άλλο μέχρι να βρώ που είναι stable? ή πρέπει όπως δήποτε να κλείνω turbo ? Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2016 από userpartali 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Κλείσε για αρχή το turbo, έτσι και εξάλλου η διαφορά στα περισσότερα games 4 ghz με 4.4 δεν είναι και τεράστια, εκτός βέβαια αν παίζεις single threaded games που εκεί όντως υπάρχει διαφορά. Το 1.28v είναι πάρα πολύ για τα 4.4, τα 4.4 τα πιάνεις με oc άνετα με 1.2v, για λόγους σταθερότητας ως γνωστόν το ρεύμα του turbo boost είναι ανεβασμένο για να μην υπάρχουν bsod και κρασαρίσματα όσο αυτό είναι ανοιχτό. Έχεις μια πολύ καλή ψύκτρα για τα λεφτά της, υπέρ αρκεί για τον 4790k με κλειστό turbo καλοκαιριάτικα και είμαι σίγουρος πως αν έχεις τα 4.4 με 1.2v δεν θα περνάς τους 70 σε stress test, αν και βέβαια στη θέση σου δεν θα το πίεζα το μηχάνημα περαιτέρω λόγω θερμοκρασιών . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userpartali Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Mult1 ήθελα να πάρω την μεγαλύτερη δυστηχώς όμως το κωλό S340 δεν την έπαιρνε και αναγκάστηκα να πάρω αυτή και ψιλό αποητέυτηκα με το αποτέλεσμα! Μετά με το σημερινό που έιδα πόσο ρεύμα δείνει η M/b ανακουφίστηκα εν μέρη και θα κάνω σίγουρα αυτό που είπες κλέινοντας turbo και κάνοντας manual over,έχω και στο μυαλό το delid απλά δεν έχω το tool και με ξυράφια είναι λίγο επώδυνη η διαδηκασία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα