Nikos500s Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα Είμαι χρήστης ενός υπολογιστή στην δουλειά Επειδή στο παρελθόν έχει περάσει από 2-3 χέρια Έχει ένα μικρό θέμα –έχει μολυνθεί μάλλον από advertisement virus Δηλαδή είμαι στο Mozilla πατάω click στο site της insomnia και μου κάνει direct σε site bet και διάφορα αλλά sponsor links Έχω ψαχουλέψει στο πινάκα έλεγχου προγράμματα – αν έχει εγκατασταθεί κατι τίποτα Επίσης κατέβασα chrome opera και το πρόβλημα παραμένει Θέλω να αναφέρω ότι ανά διαστήματα πχ 2 εβδομάδες όταν ανοίγω το pc χάνει τις ρυθμίσεις του και αναγράφετε 1/1/2002 Aλήθεια υπάρχει σωτηρία ;; Είναι δύσκολο να γίνει Format διότι τρέχει προγράμματα εταιρίας Antivirus έχω βάλει της Microsoft που είναι ελαφρύ
nikos903 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Τρέξε ένα malware bytes και βλέπουμε. Για τους browser τσέκαρε και τις συντομεύσεις μην είναι μολυσμένες (δεξί κλικ στην συντόμευση και δες μην έχει τίποτα περίεργο στην εκκίνηση) και τα πρόσθετα μην έχουν τίποτα περίεργο. Για την ώρα, το pc όταν το κλείνετε το βγάζετε και απο την πρίζα / κλείνετε κανένα διακόπτη;
jimakos234 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Adware cleaner (adwcleaner), junkware removal tool (jrt), combo fix και τέλος anti-malware bytes, τρέξε τα όλα με αυτή την σειρά.
meletis_m Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Πιθανόν να χρειάζεται αντικατάσταση η μπαταρία της μητρικής , για το θέμα που δεν αποθηκεύει ημερομηνία ώρα. Για το θέμα των μολύνσεων συμφωνω με τους παράνω κάνε τις σαρώσεις με τα προγράμματα που ανέφεραν.
Nikos500s Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Πιθανόν να χρειάζεται αντικατάσταση η μπαταρία της μητρικής , για το θέμα που δεν αποθηκεύει ημερομηνία ώρα. Για το θέμα των μολύνσεων συμφωνω με τους παράνω κάνε τις σαρώσεις με τα προγράμματα που ανέφεραν. Δεν το κάνει συχνά 1 φορά τις 15 μέρες Αν το έκανε συχνά φαντάζομαι θα ήταν πρόβλημα μπαταρίας μητρικής...σωστά? Adware cleaner (adwcleaner), junkware removal tool (jrt), combo fix και τέλος anti-malware bytes, τρέξε τα όλα με αυτή την σειρά. Ευχαριστώ ... Τα κατέβασα και τα τρέχω ήδη Μέχρι στιγμής τα 2 πρώτα έχουν καταφέρει να καταπολεμήσουν το 30% των προβλημάτων ή μολύνσεων που αναφέρουν Πάω στο anti malware bytes τώρα
micos000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Για την ώρα, πρέπει να αλλάξεις την μπαταρία, μάλλον cr2032 θα είναι. Το ότι στο κάνει σε αραιά διαστήματα σημαίνει ότι μπορεί να μεσολάβησε κάποια διακοπή ρεύματος το βράδυ και επειδή η μπαταρία έχει τελειώσει δεν κρατάει τις ρυθμίσεις του.
Nikos500s Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Α τέλεια είναι και οικονομική ως μπαταρία Έτρεξα Adware cleaner (adwcleaner), junkware removal tool (jrt) και πλέον δεν μου πετάει διαφημίσεις. Να προχωρήσω να τρέξω και combo fix και τέλος anti-malware bytes η λέτε ότι είμαι οκ?
Xristaras12 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 επίσης το antivirus που έχεις περάσει, ειναι σαν να μην έχεις. Βάλε ενα δωρεάν της προκοπής(πχ Bitdefender). Πραγματικά το MSE είναι τρύπιο οσο δεν πάει. τρέξε και το combo fix εαν δεν υπάρχει πρόβλημα. Τέλος θα σου έλεγα να τρέξεις κ ενα eset online scanner.
Nikos500s Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Βασικά το MSE είναι αρκετά ελαφρύ η αληθεια είναι ότι ποτέ δεν έχει βρει και τπτ Παλιά θυμάμαι είχα εγκαταστήσει το Bitdefender αλλά ήταν αρκετά βαρύ . Υπάρχει εναλλακτική πρόταση ? Αξίζει να βάλω Firewall ?
Lolarikos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Σε freeware λύση το Malwarebytes Antimalware είναι το καλύτερο. Αν θες να αγοράσεις, βάλε ένα Kaspersky να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για πάντα. Ελαφρύ και τα βρίσκει όλα, ενώ δεν μπερδεύει τα cracks με τους υιούς. Επίσης, όλα είναι θέμα browser την σήμερον ημέρα όσον αφορά την ασφαλή περιήγηση. Προτείνω Firefox με addons τα ABP και Ghostery. Εννοείται προσέχεις πού μπαίνεις και τί κατεβάζεις.
micos000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Τρέξε και το combofix. firewall μην βάλεις αν δε ξέρεις πως να το ρυθμίσεις ή αν μπαίνουν και άλλοι στον ίδιο υπολογιστή..
Nikos500s Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 επίσης το antivirus που έχεις περάσει, ειναι σαν να μην έχεις. Βάλε ενα δωρεάν της προκοπής(πχ Bitdefender). Πραγματικά το MSE είναι τρύπιο οσο δεν πάει. Ποιος είπε ότι είναι τρύπιο το ΜSE δουλεύει εντοπίζει ιο το combo fix 1 χρόνο το έχω και είναι ο πρώτος ίος που εντοπίζει ΧΑ ΧΑ Σε freeware λύση το Malwarebytes Antimalware είναι το καλύτερο. Αν θες να αγοράσεις, βάλε ένα Kaspersky να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για πάντα. Ελαφρύ και τα βρίσκει όλα, ενώ δεν μπερδεύει τα cracks με τους υιούς. Επίσης, όλα είναι θέμα browser την σήμερον ημέρα όσον αφορά την ασφαλή περιήγηση. Προτείνω Firefox με addons τα ABP και Ghostery. Εννοείται προσέχεις πού μπαίνεις και τί κατεβάζεις. Ευχαριστώ για τις συμβουλές Πιο Kaspersky προτείνεις? Είχα αγοράσει παλιά το INTERNET SECURITY καλό το λες !
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Αν τρέχεις sql server σταμάτησέ το πριν τρέξεις combofix.
Alex-V Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Σημείωση, λίγο προσοχη με το combofix. Είναι πανίσχυρο και μπορεί να προκαλεσει ζημιά αντί για καλό. Χρησιμοιειται σε ιδιαιτερες περιπτωσεις. Μπαταρία και απο μένα για το πρόβλημα ωρας
rfc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 compo fix και hitman μη τρεχετε αν δε ξερετε. Κανε σκαν με το malwarebytes και eset online μονο. Γενικα να προσεχεις. Απο antivirus αν θες καλο και ελαφρυ βαλε panda ή comodo αλλα το δευτερο χωρις το firewall για να μη τρεχεις μετα. Ειναι free και τα 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα