Προς το περιεχόμενο

Οικονομικό 2 din multimedia με B/T και GPS

johnny77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα..Εδώ και κάποιες μέρες τρώγωμαι να αλλάξω μια απλή μονόντινη πηγή που έχω στο Civicaki μου και να βάλω κάποιο 2ντινο όπως λέει και ο τίτλος με Gps..Δεν θέλω να διαθέσω και πολλά χρήματα..Από Ελλάδα μεριά το έχω δει το Macrom DVD5566..Αξίζει τα λεφτά του ή καλύτερα να πάω σε καμιά κινεζιά όπως πχ αυτό? http://www.ebay.com/itm/6-2-Double-2Din-Car-HD-DVD-Player-Stereo-Radio-GPS-MAP-Navigation-Bluetooth-IPOD-/281868352133?hash=item41a0a9ba85

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξερω ποιο civic εννοεις αλλα αν εχεις το 1800αρι με 140 ιππους όπως ειχα εγω ότι και να βαλεις θα χασεις τις ενδείξεις του ρολογιου εκτος και κανεις ολοκληρη εγκατασταση όπως ειχα κανει εγω και μετεφερα το εργοστασιακο ραδιοcd στο πορτ μπαγαζ.

Για πηγη αν παρεις από Κινα δεν είναι σιγουρο τι θα σου δουλεψει ειδικα το συστημα πλοήγησης με ελληνικους χαρτες  . Εγω ειχα βαλει οθονη Kenwood και για πλοηγηση navibox

Tα ιδια εχω βαλλει τωρα και στο CRV

post-40980-0-06026900-1455265058_thumb.jpg

post-40980-0-31026800-1455265073_thumb.jpg

post-40980-0-32376600-1455265086_thumb.jpg

• Like 1

2004 μοντελο 1600 vtec ειναι...γενικα ειμαι ασχετος με αυτα..θα εχουν εγκατεστημενους χαρτες η θα πρεπει να βάλω εγω? και αν ναι πως βάζουμε είναι έυκολο ? http://www.electric-avenue.gr/product_info.php?products_id=5606 αυτο πχ που λέει full europe λογικά θα έχει χάρτες μέσα σωστά?

Λογικα θα εχει αλλα παρε ένα τηλεφωνο πιο καλα και ρωτα ποιας εταιριας είναι οι χαρτες και αν αναβαθμίζονται

Αν το ταμπλω σου μοιαζει με αυτό που ειχα εγω θα θελεις και θηκη να μπει η συσκευη αφου βγει το εργοστασιακο .Κοιτα αν υπαρχει

www.kalogeropoulos.gr

Λογικα θα εχει αλλα παρε ένα τηλεφωνο πιο καλα και ρωτα ποιας εταιριας είναι οι χαρτες και αν αναβαθμίζονται

Αν το ταμπλω σου μοιαζει με αυτό που ειχα εγω θα θελεις και θηκη να μπει η συσκευη αφου βγει το εργοστασιακο .Κοιτα αν υπαρχει

www.kalogeropoulos.gr

ναι εχω ψαχτει πρώτα για πλαίσιο ωστε να μπορεί να μπει το 2ντινο..όσο για τους χάρτες υπάρχει δλδ περίπτωση να μην αναβαθμίσζονται? κι αν δν αναβαθμίζονται θα είναι μεγάλο πρόβλημα??

ναι εχω ψαχτει πρώτα για πλαίσιο ωστε να μπορεί να μπει το 2ντινο..όσο για τους χάρτες υπάρχει δλδ περίπτωση να μην αναβαθμίσζονται? κι αν δν αναβαθμίζονται θα είναι μεγάλο πρόβλημα??

Ναι υπαρχει περιπτωση και φυσικα είναι πρόβλημα ειδικα σε Αθηνα με νεες μονοδρομήσεις κλπ . Μακαρι να εχει της mls τους χαρτες

θα το ψαξω σχετικά με τις αναβαθμίσεις..σ ευχαριστώ!

ο καλογερόπουλος που πήρα τηλ μου πρότεινε αυτο http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=11081 ως μία αξιόπιστη λύση με ενσωματομένους χάρτες

Δεν ξερω ποιο civic εννοεις αλλα αν εχεις το 1800αρι με 140 ιππους όπως ειχα εγω ότι και να βαλεις θα χασεις τις ενδείξεις του ρολογιου εκτος και κανεις ολοκληρη εγκατασταση όπως ειχα κανει εγω και μετεφερα το εργοστασιακο ραδιοcd στο πορτ μπαγαζ.

Για πηγη αν παρεις από Κινα δεν είναι σιγουρο τι θα σου δουλεψει ειδικα το συστημα πλοήγησης με ελληνικους χαρτες  . Εγω ειχα βαλει οθονη Kenwood και για πλοηγηση navibox

Για το Navibox τελικά υπάρχει ακόμα υποστήριξη?

Αν καταλαβα καλα εχει χαρτες της Igo

Επισης γραφει : 1 slot SD Card για πλοήγηση

Αν εκει μπορει να μπει καρτα με destinator πρόγραμμα θα ηταν καλο .Ρωτησε το.

Για το Navibox τελικά υπάρχει ακόμα υποστήριξη?

Όχι δεν υπαρχει .

Αν καταλαβα καλα εχει χαρτες της Igo

Επισης γραφει : 1 slot SD Card για πλοήγηση

Αν εκει μπορει να μπει καρτα με destinator πρόγραμμα θα ηταν καλο .Ρωτησε το.

Όχι δεν υπαρχει .

Οποτε κι εσυ θα εχεις θεμα

Οποτε κι εσυ θα εχεις θεμα

Όχι δεν εχω γιατι εχω navibox που μπαινει η καρτα sd .

Αυτό συνδέεται με την οθονη .

Όχι δεν εχω γιατι εχω navibox που μπαινει η καρτα sd .

Αυτό συνδέεται με την οθονη .

Μπορεις να με κατατοπισεις τι μπορω να παρω κι εγω για κατι τετοιο και ενδεχομενο κοστος;

Μπορεις να με κατατοπισεις τι μπορω να παρω κι εγω για κατι τετοιο και ενδεχομενο κοστος;

Δεν νομιζω να υπαρχει τωρα κατι αναλογο με το navibox

Off Topic

To FN2 είχατε πρίν μοντέλο 2007,2008 με αυτόματο κιβώτιο?

Off Topic

To FN2 είχατε πρίν μοντέλο 2007,2008 με αυτόματο κιβώτιο?

Ναι του 2007  με αυτοματο /σειριακο ειχα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...