johnny77 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα..Εδώ και κάποιες μέρες τρώγωμαι να αλλάξω μια απλή μονόντινη πηγή που έχω στο Civicaki μου και να βάλω κάποιο 2ντινο όπως λέει και ο τίτλος με Gps..Δεν θέλω να διαθέσω και πολλά χρήματα..Από Ελλάδα μεριά το έχω δει το Macrom DVD5566..Αξίζει τα λεφτά του ή καλύτερα να πάω σε καμιά κινεζιά όπως πχ αυτό? http://www.ebay.com/itm/6-2-Double-2Din-Car-HD-DVD-Player-Stereo-Radio-GPS-MAP-Navigation-Bluetooth-IPOD-/281868352133?hash=item41a0a9ba85 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξερω ποιο civic εννοεις αλλα αν εχεις το 1800αρι με 140 ιππους όπως ειχα εγω ότι και να βαλεις θα χασεις τις ενδείξεις του ρολογιου εκτος και κανεις ολοκληρη εγκατασταση όπως ειχα κανει εγω και μετεφερα το εργοστασιακο ραδιοcd στο πορτ μπαγαζ. Για πηγη αν παρεις από Κινα δεν είναι σιγουρο τι θα σου δουλεψει ειδικα το συστημα πλοήγησης με ελληνικους χαρτες . Εγω ειχα βαλει οθονη Kenwood και για πλοηγηση navibox Tα ιδια εχω βαλλει τωρα και στο CRV 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny77 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 2004 μοντελο 1600 vtec ειναι...γενικα ειμαι ασχετος με αυτα..θα εχουν εγκατεστημενους χαρτες η θα πρεπει να βάλω εγω? και αν ναι πως βάζουμε είναι έυκολο ? http://www.electric-avenue.gr/product_info.php?products_id=5606 αυτο πχ που λέει full europe λογικά θα έχει χάρτες μέσα σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Λογικα θα εχει αλλα παρε ένα τηλεφωνο πιο καλα και ρωτα ποιας εταιριας είναι οι χαρτες και αν αναβαθμίζονται Αν το ταμπλω σου μοιαζει με αυτό που ειχα εγω θα θελεις και θηκη να μπει η συσκευη αφου βγει το εργοστασιακο .Κοιτα αν υπαρχει www.kalogeropoulos.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny77 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Λογικα θα εχει αλλα παρε ένα τηλεφωνο πιο καλα και ρωτα ποιας εταιριας είναι οι χαρτες και αν αναβαθμίζονται Αν το ταμπλω σου μοιαζει με αυτό που ειχα εγω θα θελεις και θηκη να μπει η συσκευη αφου βγει το εργοστασιακο .Κοιτα αν υπαρχει www.kalogeropoulos.gr ναι εχω ψαχτει πρώτα για πλαίσιο ωστε να μπορεί να μπει το 2ντινο..όσο για τους χάρτες υπάρχει δλδ περίπτωση να μην αναβαθμίσζονται? κι αν δν αναβαθμίζονται θα είναι μεγάλο πρόβλημα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 ναι εχω ψαχτει πρώτα για πλαίσιο ωστε να μπορεί να μπει το 2ντινο..όσο για τους χάρτες υπάρχει δλδ περίπτωση να μην αναβαθμίσζονται? κι αν δν αναβαθμίζονται θα είναι μεγάλο πρόβλημα?? Ναι υπαρχει περιπτωση και φυσικα είναι πρόβλημα ειδικα σε Αθηνα με νεες μονοδρομήσεις κλπ . Μακαρι να εχει της mls τους χαρτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny77 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 θα το ψαξω σχετικά με τις αναβαθμίσεις..σ ευχαριστώ! ο καλογερόπουλος που πήρα τηλ μου πρότεινε αυτο http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=11081 ως μία αξιόπιστη λύση με ενσωματομένους χάρτες Δεν ξερω ποιο civic εννοεις αλλα αν εχεις το 1800αρι με 140 ιππους όπως ειχα εγω ότι και να βαλεις θα χασεις τις ενδείξεις του ρολογιου εκτος και κανεις ολοκληρη εγκατασταση όπως ειχα κανει εγω και μετεφερα το εργοστασιακο ραδιοcd στο πορτ μπαγαζ. Για πηγη αν παρεις από Κινα δεν είναι σιγουρο τι θα σου δουλεψει ειδικα το συστημα πλοήγησης με ελληνικους χαρτες . Εγω ειχα βαλει οθονη Kenwood και για πλοηγηση navibox Tα ιδια εχω βαλλει τωρα και στο CRV Για το Navibox τελικά υπάρχει ακόμα υποστήριξη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Αν καταλαβα καλα εχει χαρτες της Igo Επισης γραφει : 1 slot SD Card για πλοήγηση Αν εκει μπορει να μπει καρτα με destinator πρόγραμμα θα ηταν καλο .Ρωτησε το. Για το Navibox τελικά υπάρχει ακόμα υποστήριξη? Όχι δεν υπαρχει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny77 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Αν καταλαβα καλα εχει χαρτες της Igo Επισης γραφει : 1 slot SD Card για πλοήγηση Αν εκει μπορει να μπει καρτα με destinator πρόγραμμα θα ηταν καλο .Ρωτησε το. Όχι δεν υπαρχει . Οποτε κι εσυ θα εχεις θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Οποτε κι εσυ θα εχεις θεμα Όχι δεν εχω γιατι εχω navibox που μπαινει η καρτα sd . Αυτό συνδέεται με την οθονη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny77 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Όχι δεν εχω γιατι εχω navibox που μπαινει η καρτα sd . Αυτό συνδέεται με την οθονη . Μπορεις να με κατατοπισεις τι μπορω να παρω κι εγω για κατι τετοιο και ενδεχομενο κοστος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μπορεις να με κατατοπισεις τι μπορω να παρω κι εγω για κατι τετοιο και ενδεχομενο κοστος; Δεν νομιζω να υπαρχει τωρα κατι αναλογο με το navibox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny77 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δεν νομιζω να υπαρχει τωρα κατι αναλογο με το navibox Αα καταλαβα οκ ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξερω ποιο civic εννοεις αλλα αν εχεις το 1800αρι με 140 ιππους όπως ειχα εγω ότι και να βαλεις θα χασεις τις ενδείξεις του ρολογιου εκτος και κανεις ολοκληρη εγκατασταση όπως ειχα κανει εγω και μετεφερα το εργοστασιακο ραδιοcd στο πορτ μπαγαζ. Για πηγη αν παρεις από Κινα δεν είναι σιγουρο τι θα σου δουλεψει ειδικα το συστημα πλοήγησης με ελληνικους χαρτες . Εγω ειχα βαλει οθονη Kenwood και για πλοηγηση navibox Tα ιδια εχω βαλλει τωρα και στο CRV Off Topic To FN2 είχατε πρίν μοντέλο 2007,2008 με αυτόματο κιβώτιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Off Topic To FN2 είχατε πρίν μοντέλο 2007,2008 με αυτόματο κιβώτιο? Ναι του 2007 με αυτοματο /σειριακο ειχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα