Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω παρατηρήσει οτι εδώ και 3 μέρες κάποιος μου κλέβει Internet.

Δεν είμαι κακός άνθρωπος και μιας και έχω VDSL δεν έχω θέμα να μοιραστώ την γραμμή μου με άλλον που δεν έχει να βάλει σταθερό αλλά θέλω έτσι για χαβαλέ να τρολλάρω λιγάκι.

Ξεκινάμε λοιπόν.Μπαίνω τυχαία στο LAN μου απο το my computer ξέρεις τώρα win10 (no hate) να πάρω μερικά αρχεία απο το λαπτοπ που ήταν η γυναίκα και είδα την εξής εικόνα.

Τα 2 κομπιούτερ σε οικιακό δίκτυο την υποδομή δικτύου (λέγε με μοντεμ) και 2 συσκευές (lenovo A-5500F + άλλη μια) και δεν είναι δικές μου.Πώς μπορώ να λοιπόν να στείλω μνμ κειμένου στις συσκευές αυτές;Κάτι που να εμφανιστεί στην οθόνη τους και να το διαβάσουν.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

το μονο σιγουρο ειναι το εξης : κατεβασε απο το κινητο σου android την εφαρμογη netcut , η οποια σου δειχνει τι συσκευες ειναι συνδεδεμενες στο δικτυο του wifi που εχεις συνδεθει και πατωντας επανω κλεινεις την προσβαση στον αλλον και τρωει πορτα και δεν μπορει να χρησιμοποιησει το δικτυο σου αντιστοιχα για να τον ξεμπλοκαρεις το επιλεγεις ξανα . Πολλες φορες κολλαει και το μοντεμ αλλα δουλευει, επισης μπορεις να κλειδωσεις και σταθερο υπολογιστη και να μην μπορει να μπει στο ιντερνετ. 

Δημοσ.

Nαι ξέρω πως θα αποφύγω να μου κλέβουν Internet αλλά άλλο ζητάω.Να μπορώ να στείλω μνμ σε όλες τις συσκευές στο δίκτυο μου θέλω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...