Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια και χαρα σε ολο το forum  :-D. Εxω ενα κουτι σαπιο (συντομα θα μεταφερθω σε καινουριο) το οποιο εχει 2 θεσεις fan πισω των 80mm και δυο ιδιες στο πλαινο καπακι.Το θεμα μου ειναι οτι εχω τη μαμα ψυκτρα απο α8 3850 εχω και τα παλιοfanakia της deepcool (3 στο συνολο)...Το μυαλο μου εχει πονεσει απο τη φασαρια  :mad:  :mad: . Θα ηθελα να μου προτεινεται μια οικονομικη (μη δωσω μια περιουσια )καλη και συμφερουσα λυση για να μειωσω τον ηχο λιγο απο το κουτι.

• Moderators
Δημοσ.

Γεια και χαρα σε ολο το forum :-D. Εxω ενα κουτι σαπιο (συντομα θα μεταφερθω σε καινουριο) το οποιο εχει 2 θεσεις fan πισω των 80mm και δυο ιδιες στο πλαινο καπακι.Το θεμα μου ειναι οτι εχω τη μαμα ψυκτρα απο α8 3850 εχω και τα παλιοfanakia της deepcool (3 στο συνολο)...Το μυαλο μου εχει πονεσει απο τη φασαρια :mad: :mad: . Θα ηθελα να μου προτεινεται μια οικονομικη (μη δωσω μια περιουσια )καλη και συμφερουσα λυση για να μειωσω τον ηχο λιγο απο το κουτι.

Εφόσον θα πας σε νέο κουτί προς ο λόγος να ξοδεψεις λεφτά για το παλιό? Σχεδόν ολα τα σύγχρονα κουτιά πλέον έχουν 120/140αριδες ανεμηστηρες
  • Like 1
Δημοσ.

Θα ηθελα μια λυση αναγκης μεχρι να μεταφερθω σε καινουριο κουτι διοτι ειμαι πολλες ωρες στο pc και τα φανακια μου εχουν παρει το κεφαλι

Δημοσ.

Ε στην έδωσε πιο πάνω το παιδί που σου είπε να αγοράσεις μια καινούρια ψήκτρα για τον επεξεργαστή σου που ούτως ή αλως χρειάζεται αν είσαι με εργοστασιακή και είναι και κάτι που θα μεταφερθεί και στο νέο κουτί.

• Moderators
Δημοσ.

Η καλύτερη λύση είναι βγάλτα καθάρισε ρίξε στον άξονα λίγο λάδι ραπτομηχανης

Και κάνε υπομονή τα 15 - 20 ευρώ που θα δώσεις για 80αρια δώστα καλύτερα για ένα καλύτερο κουτί

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...