DrunknMunky Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Γεια και χαρα σε ολο το forum . Εxω ενα κουτι σαπιο (συντομα θα μεταφερθω σε καινουριο) το οποιο εχει 2 θεσεις fan πισω των 80mm και δυο ιδιες στο πλαινο καπακι.Το θεμα μου ειναι οτι εχω τη μαμα ψυκτρα απο α8 3850 εχω και τα παλιοfanakia της deepcool (3 στο συνολο)...Το μυαλο μου εχει πονεσει απο τη φασαρια . Θα ηθελα να μου προτεινεται μια οικονομικη (μη δωσω μια περιουσια )καλη και συμφερουσα λυση για να μειωσω τον ηχο λιγο απο το κουτι.
vaiosgtr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 βγαλε ολα τα ανεμιστηρακια απο το κουτι και παρε μια καλη ψυκτρα για τον επεξεργαστη σου. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Γεια και χαρα σε ολο το forum . Εxω ενα κουτι σαπιο (συντομα θα μεταφερθω σε καινουριο) το οποιο εχει 2 θεσεις fan πισω των 80mm και δυο ιδιες στο πλαινο καπακι.Το θεμα μου ειναι οτι εχω τη μαμα ψυκτρα απο α8 3850 εχω και τα παλιοfanakia της deepcool (3 στο συνολο)...Το μυαλο μου εχει πονεσει απο τη φασαρια . Θα ηθελα να μου προτεινεται μια οικονομικη (μη δωσω μια περιουσια )καλη και συμφερουσα λυση για να μειωσω τον ηχο λιγο απο το κουτι.Εφόσον θα πας σε νέο κουτί προς ο λόγος να ξοδεψεις λεφτά για το παλιό? Σχεδόν ολα τα σύγχρονα κουτιά πλέον έχουν 120/140αριδες ανεμηστηρες 1
DrunknMunky Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Θα ηθελα μια λυση αναγκης μεχρι να μεταφερθω σε καινουριο κουτι διοτι ειμαι πολλες ωρες στο pc και τα φανακια μου εχουν παρει το κεφαλι
La_MoRt Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Ε στην έδωσε πιο πάνω το παιδί που σου είπε να αγοράσεις μια καινούρια ψήκτρα για τον επεξεργαστή σου που ούτως ή αλως χρειάζεται αν είσαι με εργοστασιακή και είναι και κάτι που θα μεταφερθεί και στο νέο κουτί.
Lolarikos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Τα ανεμιστηράκια χρειάζονται, μην τα βγάλεις όπως είπώθηκε, ο ρόλος τους είναι πολύ σημαντικός. Δες εδώ τρίπινα ανεμιστηράκια 80mm της Arctic: https://www.skroutz.gr/s/7592151/Arctic-F8-Silent.html
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Η καλύτερη λύση είναι βγάλτα καθάρισε ρίξε στον άξονα λίγο λάδι ραπτομηχανης Και κάνε υπομονή τα 15 - 20 ευρώ που θα δώσεις για 80αρια δώστα καλύτερα για ένα καλύτερο κουτί 1
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Τζάμπα λεφτά για 80άρια. Έχεις λεφτά για πέταμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα