Προς το περιεχόμενο

Firmware TG789v3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έψαξα δεξια-αριστερα, στην Google, στο forum κλπ κλπ... Δεν υπάρχουν πλέον generic firmwares ή εγώ δεν τα βρίσκω? Υπάρχει τίποτα για το TG 789v3?

Ρώτω γιατί η Forthnet το χει νομίζω αρκετά πειραγμένο σε σημείο να  κυνηγω φαντάσματα βραδιάτικα. Υποπτεύομαι πως έχουν reserved τις θύρες 500-1701-4500 (L2TP VPN) και παρά το οτι κάνω port forward δεν ανοίγουν με την καμία. Οπότε θεωρώ πως το μοντεμ μου κάνει νερα....

Δημοσ.

Δύσκολο εως ακατόρθωτο να βρεις κάτι. Πλέον όλες οι εταιρίες βγάζουν "πελατειακά" Modem για τους διάφορους παρόχους ανα τον κόσμο. Generic ειδικά, μην ψάχνεις δεν θα βρεις πουθενά. Έψαχνα για το TG788v2 και δεν βρήκα. Κυκλοφορούν μόνο κάτι κλειδωμένα απο άλλες εταιρίες. Στο adslgr.com έχει οδηγό για να πάρεις Admin δικαιώματα...

• Like 1
Δημοσ.

πωωωωω.... καταλαβα. Εμεινα λιγο πίσω. Πανε οι παλιες καλές εποχές που αλλάζαμε firmware στα 585 για να περνά η ώρα. Εστειλα email στην forthnet να μου απαντησουν αν μπλοκάρουν τις θυρες (σιγα μην ξέρουν) αν και ψιλιάζομαι οτι στο τελος της μέρας θα φυγει κανα 100αρικο για VDSL modem  :mad:

Δημοσ.

έψαξα δεξια-αριστερα, στην Google, στο forum κλπ κλπ... Δεν υπάρχουν πλέον generic firmwares ή εγώ δεν τα βρίσκω? Υπάρχει τίποτα για το TG 789v3?

Ρώτω γιατί η Forthnet το χει νομίζω αρκετά πειραγμένο σε σημείο να  κυνηγω φαντάσματα βραδιάτικα. Υποπτεύομαι πως έχουν reserved τις θύρες 500-1701-4500 (L2TP VPN) και παρά το οτι κάνω port forward δεν ανοίγουν με την καμία. Οπότε θεωρώ πως το μοντεμ μου κάνει νερα....

δεν προκειται να βρεις generic firmware για κανενα technicolor.τα εχουν κλειδωσει σε μεγαλο σημειο.καμια σχεση οπως παλια με τα thomson που εβρισκες firmware ανετα απο τα δυο site (leoforeia.gr) kai modemhelp.co.uk που εχουν κλεισει πλεον βεβαια και αυτα οποτε τα χασαμε και αυτα.

β.κανε port forward ενα απο αυτατα ports που θες.παρε το port και βαλτο στο mtorrent και αφου κλεισεις και ανοιξεις το mtorrent μετα πηγαινε στο www.canyouseeme.org και δες αν ειναι το port ανοιχτο.λογικα θα ειναι.πολλες φορες για να βγει το port ανοιχτο πρεπει να χρησιμοποιειται.δεν το εχουν και τοσο πειραγμενο.λιγες αλλαγες πανω πιο πολυ για την τηλεφωνια στο 788 και για το tr069 σε 788 και 589.επισης προσοχη μην σε κοβει καποιο firewall.

πωωωωω.... καταλαβα. Εμεινα λιγο πίσω. Πανε οι παλιες καλές εποχές που αλλάζαμε firmware στα 585 για να περνά η ώρα. Εστειλα email στην forthnet να μου απαντησουν αν μπλοκάρουν τις θυρες (σιγα μην ξέρουν) αν και ψιλιάζομαι οτι στο τελος της μέρας θα φυγει κανα 100αρικο για VDSL modem  :mad:

θα σου απαντησουν αλλα δυσκολο να τις μπλοκαρουν.μπορεις να το κανεις και bridge αν και ειναι λιγο ζορικο και μετα απο πισω να βαλεις ενα  router αλλιως ναι μπορεις να πας στο tp link 9980 ή στο draytek 2760 αν και το 589 το θεωρω μια χαρα και αρκετα σταθερο.

επισης για να παρεις τα max του vdsl διαβασε και αυτο https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

Δύσκολο εως ακατόρθωτο να βρεις κάτι. Πλέον όλες οι εταιρίες βγάζουν "πελατειακά" Modem για τους διάφορους παρόχους ανα τον κόσμο. Generic ειδικά, μην ψάχνεις δεν θα βρεις πουθενά. Έψαχνα για το TG788v2 και δεν βρήκα. Κυκλοφορούν μόνο κάτι κλειδωμένα απο άλλες εταιρίες. Στο adslgr.com έχει οδηγό για να πάρεις Admin δικαιώματα...

και εδω υπαρχει θεμα για το 788

http://www.insomnia.gr/topic/472170-technicolor-tg788vn

ναι ξεκλειδωτα δεν παιζουν.εχω ενα 784 technicolor και ειμαι με demo premium firmware.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...