teotsigourakos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Γνωρίζει κανείς πού βρίσκεται το αστικό κέντρο στο δήμο Ζωγράφου;Γιατί ψάχνω,έχω βρει ένα αρχείο που έχει όλους τους δήμους και τα αστικκά τους κέντρα αλλά στο δήμο ζωγράφου και ιλίσια πχ δεν βρήκα πού είναι...κάποιος που να γνωρίζει διεύθυνση;
jimakos234 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Εννοείς το αστικό κέντρο του ΟΤΕ? Αν όντως εννοείς αυτό, δεν έχω την παραμικρή ίδεα (Ζωγραφιώτης είμαι), αλλά έχε υπόψη σου ότι και το παγκράτι και οι αμπελόκηποι είναι κοντά, συν ότι πανεπιστημιουπολη-πολυτεχνειουπολη είναι δίπλα και έχουν οπτικές ίνες, και μπορεί να θεωρούνται αυτά. Πχ κοντά στην πανεπιστημιουπολη που είμαι θεωρητικά μπορώ να βάλω VDSL, σε όποια εταιρεία και αν τσεκάρω.
makfil Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Έχω την εντύπωση ότι ο Ζωγράφος εξυπηρετείται από το ΑΚ Β΄Αθήνας που βρίσκεται στους Αμπελοκήπους, Μικράς Ασίας 21Γ. Ο δήμος Ζωγράφου ήταν από τους πρώτους που αναβαθμίστηκαν με νέες καμπίνες και vdsl. 2
jkoukos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Ισχύουν ακριβώς αυτά που γράφει ο makfil.
johnmegarythmos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 εαν μπεις εδω http://www.adslgr.com/features/map/exchanges.php?id=5 δεν υπαρχει αστικο κεντρο στην Ζωγραφου αλλα εχει κεντρο και vdsl σε αμπελοκηπους και Ιλισσος.
jkoukos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 To AK Αμπελοκήπων, καλύπτει μέρος των Αμπελοκήπων και τον Ζωγράφο. Στις περιοχές που καλύπτει έχει γίνει αναβάθμιση των υπαίθριων καμπίνων σε νέου τύπου. Το ΑΚ Ιλισσός, καλύπτει Καισαριανή και τις περιοχές πέριξ Χίλτον, Ευαγγελισμός, Μέγαρο Μουσικής και μέχρι τις παρυφές του Λυκαβηττού.
teotsigourakos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 εγινε παιδια ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα