l337 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Πραγματικά θέλω να μάθω τι τους έκανες και σου έκαναν τέτοια προσφορά! Έχεις pm
notist Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Και εμένα θέλω να πεις.Πήγα το Σάββατο με φορητότητα έχοντας τον ΟΤΕ tv στα 31 που έπεσε στα 19,90 τώρα και το DP 24 με τα 360 στα 29,90 δηλαδή 49,80.Εγώ είμαι που ξεκίνησα το νήμα.Πως τα κατάφερες ρε θηρίο? Επίσης έβαλα vdsl 30 με 10 ευρώ παραπάνω.Ευχαριστώ.
bill2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 καταρχην τους κωδικος τους εβαζα σωστα αλλα και λαθος να τους εβαζα το dsl θα αναβε και το internet θα ηταν κοκκινο και οχι τελειως σβηστα πηρα στο 13844 δεν γινοταν κατι ηρθε και τεχνικος και τελικα αλλαξα τι να κανω μπορουσα μεσα σε 14 μερες να εκανα αζημιως αιτηση υπαναχωρησης
dbconan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Γιατι σας κανει παρεξενο ενα τετοιο συμβολαιο... Ημουν με 20 ευρω το μηνα στην Hol,με 24αρι ιντερνετ (και καλα) με 3 ωρες δωρεαν καθε μηνα σε κινητα και απεριοριστα εσωτερικα... Τα συμβολαια ειναι θεμα παζαριου και εποχης...Τωρα που ξεκινησαν οι συνδεσεις Vdsl ,κρατανε ψηλα αυτες και τα adsl τα σκοτωνουν.
chipakos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Η hol μου έστειλε μύνημα ότι δεν μπορώ να έχω σύνδεση στο καινούριο σπίτι μου στο κέντρο του Γαλατσίου λόγω θορύβου στη γραμμή μου αφού όμως πρώτα με ταλαιπώρησε ένα ολόκληρο χρόνο . Συγκεκριμένα δεν άναβε καν το ενδεικτικό Adsl πάνω στο ρούτερ μου ή αν άναβε αυτό γινόταν για πολύ λίγο χρονικό διάστημα .Πήγα στον ΟΤΕ και δεν έχω κανένα πρόβλημα εδώ και τέσσερα χρόνια τώρα.
dbconan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Η hol μου έστειλε μύνημα ότι δεν μπορώ να έχω σύνδεση στο καινούριο σπίτι μου στο κέντρο του Γαλατσίου λόγω θορύβου στη γραμμή μου αφού όμως πρώτα με ταλαιπώρησε ένα ολόκληρο χρόνο . Συγκεκριμένα δεν άναβε καν το ενδεικτικό Adsl πάνω στο ρούτερ μου ή αν άναβε αυτό γινόταν για πολύ λίγο χρονικό διάστημα .Πήγα στον ΟΤΕ και δεν έχω κανένα πρόβλημα εδώ και τέσσερα χρόνια τώρα. Και ποιος πιστευεις οτι φταει για αυτο...Τα καλωδια πιστευω οτι ξερεις σε ποιον ανηκουν..Δεν ειναι τυχαιο οτι με τον ΟΤΕ ηρεμησες,γιατι πολυ απλα σε εριξαν σε καθαρη γραμμη,πραγμα που η Hol δεν μπορουσε να κανει,γιατι δεν εχουν προσβαση....Το κακο ειναι οτι επρεπε να στο πουν απο τον πρωτο μηνα...
notist Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα.Ήρθε ο τεχνικός του ΟΤΕ εχθές το πρωί,νέο παιδί μια χαρά έβαλε ένα μηχάνημα στην τηλεφωνική μπρίζα,έφυγε πήγε στην καμπίνα για ενεργοποίηση,επέστρεψε σύνδεσε τηλέφωνο router Speedport Entry 2 για το vdsl 30 τσέκαρε τη σύνδεση στα 29 ταχύτητα με πολύ μικρή απώλεια από το κουτί στην είσοδο της πολυκατοικίας έως τον 3ο όροφο που είμαι εγώ,είπε ότι και το τηλέφωνο θα λειτουργήσει σε κανα μισάωρο,έκανε και κάτι άλλα διαδικαστικά δικά του και έφυγε.Τώρα πως θα τσεκάρω εγώ την ταχύτητα μου είναι άλλο θέμα δεν ξέρω.Το router επίσης είναι πολύ ωραίο με led λαμπάκια.Το πρόβλημα είναι με το τηλέφωνο...ενώ μπορώ να κάνω κλήσεις σε σταθερά η κινητά όταν με παίρνουν καλεί κανονικά αλλά εμένα δεν χτυπάει δεν ακούω τίποτα χαχαχα.Εννοείται ότι το ασύρματο είναι ανοιχτό και ο ήχος κλήσης τέρμα τα γκάζια.Πήρα στο 11888 και μου είπαν ότι αυτό συμβαίνει και μέχρι το απόγευμα θα έχει φτιάξει,αλλά βράδιασε και τίποτα.Σήμερα το πρωί πήρα στο κατάστημα ΟΤΕ της περιοχής μου και μου είπαν ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η διαδικασία-βασικά δεν ήξερε ακριβώς τι συμβαίνει-και μου είπε ότι θα με καλέσουν πάλι οι τεχνικοί.Εγώ τώρα που κάνω κλήσεις σε ποιόν χρεώνομαι?Σε ποιόν πάροχο ανήκω? Η όπως λέει ο Μαζωνάκης ανήκω σε μένα?χαχαχα
@topos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα.Ήρθε ο τεχνικός του ΟΤΕ εχθές το πρωί,νέο παιδί μια χαρά έβαλε ένα μηχάνημα στην τηλεφωνική μπρίζα,έφυγε πήγε στην καμπίνα για ενεργοποίηση,επέστρεψε σύνδεσε τηλέφωνο router Speedport Entry 2 για το vdsl 30 τσέκαρε τη σύνδεση στα 29 ταχύτητα με πολύ μικρή απώλεια από το κουτί στην είσοδο της πολυκατοικίας έως τον 3ο όροφο που είμαι εγώ,είπε ότι και το τηλέφωνο θα λειτουργήσει σε κανα μισάωρο,έκανε και κάτι άλλα διαδικαστικά δικά του και έφυγε.Τώρα πως θα τσεκάρω εγώ την ταχύτητα μου είναι άλλο θέμα δεν ξέρω.Το router επίσης είναι πολύ ωραίο με led λαμπάκια.Το πρόβλημα είναι με το τηλέφωνο...ενώ μπορώ να κάνω κλήσεις σε σταθερά η κινητά όταν με παίρνουν καλεί κανονικά αλλά εμένα δεν χτυπάει δεν ακούω τίποτα χαχαχα.Εννοείται ότι το ασύρματο είναι ανοιχτό και ο ήχος κλήσης τέρμα τα γκάζια.Πήρα στο 11888 και μου είπαν ότι αυτό συμβαίνει και μέχρι το απόγευμα θα έχει φτιάξει,αλλά βράδιασε και τίποτα.Σήμερα το πρωί πήρα στο κατάστημα ΟΤΕ της περιοχής μου και μου είπαν ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η διαδικασία-βασικά δεν ήξερε ακριβώς τι συμβαίνει-και μου είπε ότι θα με καλέσουν πάλι οι τεχνικοί.Εγώ τώρα που κάνω κλήσεις σε ποιόν χρεώνομαι?Σε ποιόν πάροχο ανήκω? Η όπως λέει ο Μαζωνάκης ανήκω σε μένα?χαχαχα Για την ταχυτητα->εδω Για τα υπολοιπα στον τεχνικο..
notist Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 27,72 Mbps έδειξε...με έκλεψε λίγο μου φαίνεται χαχαχα Τεχνικός τα υπόλοιπα...να σου πω την αλήθεια δεν με πειράζει καθόλου που δεν χτυπάει αφού παίρνω εγώ.Ησύχασε το κεφάλι μου από τα ενοχλητικά άγνωστα νούμερα που χτυπάνε 2 φορές,κλείνουν και παίρνουν άσχετες ώρες. Ευχαριστώ
paronio Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα.Ήρθε ο τεχνικός του ΟΤΕ εχθές το πρωί,νέο παιδί μια χαρά έβαλε ένα μηχάνημα στην τηλεφωνική μπρίζα,έφυγε πήγε στην καμπίνα για ενεργοποίηση,επέστρεψε σύνδεσε τηλέφωνο router Speedport Entry 2 για το vdsl 30 τσέκαρε τη σύνδεση στα 29 ταχύτητα με πολύ μικρή απώλεια από το κουτί στην είσοδο της πολυκατοικίας έως τον 3ο όροφο που είμαι εγώ,είπε ότι και το τηλέφωνο θα λειτουργήσει σε κανα μισάωρο,έκανε και κάτι άλλα διαδικαστικά δικά του και έφυγε.Τώρα πως θα τσεκάρω εγώ την ταχύτητα μου είναι άλλο θέμα δεν ξέρω.Το router επίσης είναι πολύ ωραίο με led λαμπάκια.Το πρόβλημα είναι με το τηλέφωνο...ενώ μπορώ να κάνω κλήσεις σε σταθερά η κινητά όταν με παίρνουν καλεί κανονικά αλλά εμένα δεν χτυπάει δεν ακούω τίποτα χαχαχα.Εννοείται ότι το ασύρματο είναι ανοιχτό και ο ήχος κλήσης τέρμα τα γκάζια.Πήρα στο 11888 και μου είπαν ότι αυτό συμβαίνει και μέχρι το απόγευμα θα έχει φτιάξει,αλλά βράδιασε και τίποτα.Σήμερα το πρωί πήρα στο κατάστημα ΟΤΕ της περιοχής μου και μου είπαν ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η διαδικασία-βασικά δεν ήξερε ακριβώς τι συμβαίνει-και μου είπε ότι θα με καλέσουν πάλι οι τεχνικοί.Εγώ τώρα που κάνω κλήσεις σε ποιόν χρεώνομαι?Σε ποιόν πάροχο ανήκω? Η όπως λέει ο Μαζωνάκης ανήκω σε μένα?χαχαχα Σου βάλανε και voip?
notist Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Όχι όχι.Είχα σταθερό τηλέφωνο, αλλαγή από άλλη εταιρία έκανα αν αυτό εννοείς.
paronio Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Εννοώ αν σου μετέτρεψαν τη τηλεφωνία σε ευρυζωνική
chipakos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 27,72 Mbps έδειξε...με έκλεψε λίγο μου φαίνεται χαχαχα Τεχνικός τα υπόλοιπα...να σου πω την αλήθεια δεν με πειράζει καθόλου που δεν χτυπάει αφού παίρνω εγώ.Ησύχασε το κεφάλι μου από τα ενοχλητικά άγνωστα νούμερα που χτυπάνε 2 φορές,κλείνουν και παίρνουν άσχετες ώρες. Ευχαριστώ Καλορίζικο λοιπόν. Σε ποιά περιοχή μένεις??
notist Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα. Ναι ευρυζωνική είναι η σύνδεση vdsl 30 και μου είπε ο τεχνικός ότι υποστηρίζει και vdsl 50 αλλά ας πέσουν αργότερα οι τιμές και βλέπουμε. Λες για αυτό να μην χτυπάει το σταθερό? χαχαχα Παλλήνη κέντρο είναι η περιοχή μου . Ευχαριστώ πολύ.
paronio Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Τα τηλέφωνα που τα συνδέσατε?Αν δεν λειτουργεί ακόμα το τηλέφωνο σου δήλωσε βλάβη καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα