notist Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα.Μετά από hol wind forthnet το Σάββατο επανέρχομαι στον αρχικό πάροχο που είχα τον ΟΤΕ,τότε που μας χρέωνε 80 ευρώ το δίμηνο συν 2 ευρώ την αναγνώριση κλήσης,χωρίς να έχει κάποιο άλλο πρόγραμμα όπως σήμερα,λόγω ανταγωνισμού.Έχω adsl 24 που πιάνει 12 γιατί είμαι μακρυά από το κέντρο-έτσι μου λένε-με απεριόριστα σταθερά και 720 προς κινητά με 34,90 το μήνα.Επίσης πριν λίγο καιρό έβαλα στον πατέρα μου το ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου,αλλά ως μη πελάτης τους η τιμή είναι 31 ευρώ για 2 χρόνια.Αυτό που μου δίνουν σήμερα είναι τα απεριόριστα σταθερά,360 προς κινητά-τα μισά δηλ.από τους άλλους αλλά δεν με πειράζει-και την adsl 24 που θα πιάνει πάλι 12 με 29,90 ευρώ,η με vdsl 30 που θα πιάνει σίγουρα 24 μου είπαν από τον ΟΤΕ-αφού τους είπα την απόσταση από τις νέες καμπίνες που τοποθετήσανε-με 39,90 ευρώ.Το μεγάλο κέρδος είναι ότι ο ΟΤΕ TV θα πέσει στα 19,90 θα μπορώ να τον βλέπω και εγώ μέσω tablet κάτι που δεν μπορώ τώρα,και θα μου κάνουν δώρο τα έξοδα φορητότητας που είναι 31 ευρώ.;Άρα adsl 24+απ.σταθερά+360 προς κινητά+ΟΤΕ TV=49,80 ευρώ η vdsl 30+απ.σταθερά+360 προς κινητά+ΟΤΕ TV=59,80 ευρώ. 1η απορία ερώτηση:Αξίζει να πάω σε vdsl? 2η ερώτηση:Ποιό tablet 10άρι κατά προτίμηση samsung είναι συμβατό με την υπηρεσία ote tv go για να παρακολουθώ αγώνες μιάς και έχω διαβάσει διάφορα-root δεν παίζουν,με επεξεργαστή intel δεν παίζουν και διάφορα κουφά-για να αγοράσω? Τώρα πληρώνω 66 ευρώ και δεν βλέπω τίποτα,γιατί ο δέκτης του ΟΤΕ TV είναι σε άλλη περιοχή. Ευχαριστώ πολύ.Φιλικά Νότης.
dbconan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα,δεν θα μπω σε λεπτομεριες για τα χαλια του ΟΤΕ ,απλα θα σου πω οτι τα νουμερα (ποσα ανα μηνα) που σου εδωσαν δεν θα τα δεις ποτε και βαζω οτι θες στοιχημα.. ΠΟΤΕ οσο καιρο τον ειχα δεν πληρωσα αυτα που μου ειχαν πει σαν συμφωνια μας. Παντα θα βαζουν λιγο απο τον αλλον μηνα,λιγο απο το αλλο,λιγο απο το διαφορετικο και παντα δεν θα πιστευεις αυτο που θα βλεπεις στον λογαριασμο σου..Ειναι νομος αυτο. VDSL ειναι μονοδρομος για εχεις μια καλη ταχυτητα και για να βλεπεις σωστα αυτα που θες.Εβαλα και ειδα το Αγιο Φως.. Η τσεπη σου θα το κρινει.. Παντως αν βαλεις vdsl ,η ταχυτητα σου,ειτε με ΟΤΕ ειτε με αλλον παροχο,θα ειναι ιδια,αφου αλλαζεις αποσταση που θα παρεις(νεα καμπινα vdsl) Προσωπικα δικια μου γνωμη και δεν το κρυβω,μακρια απο ΟΤΕ και forthnet..Καηκα και απο τους δυο, πολλα χρονια τωρα..Ανατρεξε σε ποστ μεσα εδω και δες ποσα προβληματα εχουν γραφτει μεσα εδω για αυτες τις 2 εταιριες. Εβαλα HOL ,33 ευρω χωρις συνδιαστικο πακετο vodafon,25 ευρω με vodafon κινητο αν εχεις,5 ωρες προς κινητα καθε μηνα,απεριοριστα σταθερα και τα αλλα και 50αρι vdsl....Aψογη εξυπηρετηση και παντα ο λογαριασμος ο ιδιος καθε μηνα...Προσωπικη μου αποψη .Απλα σωθηκα.
paronio Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα,δεν θα μπω σε λεπτομεριες για τα χαλια του ΟΤΕ ,απλα θα σου πω οτι τα νουμερα (ποσα ανα μηνα) που σου εδωσαν δεν θα τα δεις ποτε και βαζω οτι θες στοιχημα.. ΠΟΤΕ οσο καιρο τον ειχα δεν πληρωσα αυτα που μου ειχαν πει σαν συμφωνια μας. Παντα θα βαζουν λιγο απο τον αλλον μηνα,λιγο απο το αλλο,λιγο απο το διαφορετικο και παντα δεν θα πιστευεις αυτο που θα βλεπεις στον λογαριασμο σου..Ειναι νομος αυτο. VDSL ειναι μονοδρομος για εχεις μια καλη ταχυτητα και για να βλεπεις σωστα αυτα που θες.Εβαλα και ειδα το Αγιο Φως.. Η τσεπη σου θα το κρινει.. Παντως αν βαλεις vdsl ,η ταχυτητα σου,ειτε με ΟΤΕ ειτε με αλλον παροχο,θα ειναι ιδια,αφου αλλαζεις αποσταση που θα παρεις(νεα καμπινα vdsl) Προσωπικα δικια μου γνωμη και δεν το κρυβω,μακρια απο ΟΤΕ και forthnet..Καηκα και απο τους δυο, πολλα χρονια τωρα..Ανατρεξε σε ποστ μεσα εδω και δες ποσα προβληματα εχουν γραφτει μεσα εδω για αυτες τις 2 εταιριες. Εβαλα HOL ,33 ευρω χωρις συνδιαστικο πακετο vodafon,25 ευρω με vodafon κινητο αν εχεις,5 ωρες προς κινητα καθε μηνα,απεριοριστα σταθερα και τα αλλα και 50αρι vdsl....Aψογη εξυπηρετηση και παντα ο λογαριασμος ο ιδιος καθε μηνα...Προσωπικη μου αποψη .Απλα σωθηκα. Το νόμος πώς προκύπτει έκανες έρευνα σε όσους έχουν ΟΤΕ σε όλη την Ελλάδα και προέκυψε ότι σε χρεώνουν παραπάνω από τα συμφωνηθέντα? Γιατί εμένα για παράδειγμα, με χρεώνουν ότι συμφωνήσαμε και σταθερά και κινητά. Τώρα αν έχεις κάνα ευρώ παραπάνω γιατί πήρες σε 4ψήφιο δεν σε φταίει ο ΟΤΕ. Αντιθέτως με vodafone γινόταν το αντίθετο, αλλά δεν θα βγω να πω ότι είναι και νόμος.. Καλησπέρα.Μετά από hol wind forthnet το Σάββατο επανέρχομαι στον αρχικό πάροχο που είχα τον ΟΤΕ,τότε που μας χρέωνε 80 ευρώ το δίμηνο συν 2 ευρώ την αναγνώριση κλήσης,χωρίς να έχει κάποιο άλλο πρόγραμμα όπως σήμερα,λόγω ανταγωνισμού.Έχω adsl 24 που πιάνει 12 γιατί είμαι μακρυά από το κέντρο-έτσι μου λένε-με απεριόριστα σταθερά και 720 προς κινητά με 34,90 το μήνα.Επίσης πριν λίγο καιρό έβαλα στον πατέρα μου το ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου,αλλά ως μη πελάτης τους η τιμή είναι 31 ευρώ για 2 χρόνια.Αυτό που μου δίνουν σήμερα είναι τα απεριόριστα σταθερά,360 προς κινητά-τα μισά δηλ.από τους άλλους αλλά δεν με πειράζει-και την adsl 24 που θα πιάνει πάλι 12 με 29,90 ευρώ,η με vdsl 30 που θα πιάνει σίγουρα 24 μου είπαν από τον ΟΤΕ-αφού τους είπα την απόσταση από τις νέες καμπίνες που τοποθετήσανε-με 39,90 ευρώ.Το μεγάλο κέρδος είναι ότι ο ΟΤΕ TV θα πέσει στα 19,90 θα μπορώ να τον βλέπω και εγώ μέσω tablet κάτι που δεν μπορώ τώρα,και θα μου κάνουν δώρο τα έξοδα φορητότητας που είναι 31 ευρώ.;Άρα adsl 24+απ.σταθερά+360 προς κινητά+ΟΤΕ TV=49,80 ευρώ η vdsl 30+απ.σταθερά+360 προς κινητά+ΟΤΕ TV=59,80 ευρώ. 1η απορία ερώτηση:Αξίζει να πάω σε vdsl? 2η ερώτηση:Ποιό tablet 10άρι κατά προτίμηση samsung είναι συμβατό με την υπηρεσία ote tv go για να παρακολουθώ αγώνες μιάς και έχω διαβάσει διάφορα-root δεν παίζουν,με επεξεργαστή intel δεν παίζουν και διάφορα κουφά-για να αγοράσω? Τώρα πληρώνω 66 ευρώ και δεν βλέπω τίποτα,γιατί ο δέκτης του ΟΤΕ TV είναι σε άλλη περιοχή. Ευχαριστώ πολύ.Φιλικά Νότης. Φίλε μου αν είσαι κοντά σε καινούρια καμπίνα, αξίζει με 1000 απλά θα πρέπει και εσύ να έχεις σωστή καλωδίωση στο σπίτι σου δεν είναι μόνο θέμα παρόχου. Και πίστεψε με μόνο με ΟΤΕ θα είσαι σίγουρος ότι θα πάρεις από καμπίνα (αν είναι εφικτό), γιατί στο κάτω κάτω του ΟΤΕ είναι οι καμπίνες..οπότε μάντεψε.. 2
VonLoutsos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα,δεν θα μπω σε λεπτομεριες για τα χαλια του ΟΤΕ ,απλα θα σου πω οτι τα νουμερα (ποσα ανα μηνα) που σου εδωσαν δεν θα τα δεις ποτε και βαζω οτι θες στοιχημα.. ΠΟΤΕ οσο καιρο τον ειχα δεν πληρωσα αυτα που μου ειχαν πει σαν συμφωνια μας. Παντα θα βαζουν λιγο απο τον αλλον μηνα,λιγο απο το αλλο,λιγο απο το διαφορετικο και παντα δεν θα πιστευεις αυτο που θα βλεπεις στον λογαριασμο σου..Ειναι νομος αυτο. VDSL ειναι μονοδρομος για εχεις μια καλη ταχυτητα και για να βλεπεις σωστα αυτα που θες.Εβαλα και ειδα το Αγιο Φως.. Η τσεπη σου θα το κρινει.. Παντως αν βαλεις vdsl ,η ταχυτητα σου,ειτε με ΟΤΕ ειτε με αλλον παροχο,θα ειναι ιδια,αφου αλλαζεις αποσταση που θα παρεις(νεα καμπινα vdsl) Προσωπικα δικια μου γνωμη και δεν το κρυβω,μακρια απο ΟΤΕ και forthnet..Καηκα και απο τους δυο, πολλα χρονια τωρα..Ανατρεξε σε ποστ μεσα εδω και δες ποσα προβληματα εχουν γραφτει μεσα εδω για αυτες τις 2 εταιριες. Εβαλα HOL ,33 ευρω χωρις συνδιαστικο πακετο vodafon,25 ευρω με vodafon κινητο αν εχεις,5 ωρες προς κινητα καθε μηνα,απεριοριστα σταθερα και τα αλλα και 50αρι vdsl....Aψογη εξυπηρετηση και παντα ο λογαριασμος ο ιδιος καθε μηνα...Προσωπικη μου αποψη .Απλα σωθηκα. Γενικά η Hol και καλές τιμές έχει και εξυπηρετηση... Αλλά κανει γυφτιές γενικά. Δηλαδή, οι αυξήσεις που κάνει κάθε λίγο και λιγάκι. Οχι πολλά ευρώ αλλά ενώ εχεις συμφωνήσει ενα ποσο Α σου λέει θα πληρώσεις Α+1 ευρώ και αν δεν σου αρέσει να καταγγείλεις την σύμβαση σου, κατι ομως που δεν σε συμφέρει γιατί ήδη έχεις πολύ καλή τιμή 2
l337 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα,δεν θα μπω σε λεπτομεριες για τα χαλια του ΟΤΕ ,απλα θα σου πω οτι τα νουμερα (ποσα ανα μηνα) που σου εδωσαν δεν θα τα δεις ποτε και βαζω οτι θες στοιχημα.. ΠΟΤΕ οσο καιρο τον ειχα δεν πληρωσα αυτα που μου ειχαν πει σαν συμφωνια μας. Παντα θα βαζουν λιγο απο τον αλλον μηνα,λιγο απο το αλλο,λιγο απο το διαφορετικο και παντα δεν θα πιστευεις αυτο που θα βλεπεις στον λογαριασμο σου..Ειναι νομος αυτο. Ό,τι να 'ναι.... Καλημερα,δεν θα μπω σε λεπτομεριες για τα χαλια του ΟΤΕ ,απλα θα σου πω οτι τα νουμερα (ποσα ανα μηνα) που σου εδωσαν δεν θα τα δεις ποτε και βαζω οτι θες στοιχημα.. ΠΟΤΕ οσο καιρο τον ειχα δεν πληρωσα αυτα που μου ειχαν πει σαν συμφωνια μας. Παντα θα βαζουν λιγο απο τον αλλον μηνα,λιγο απο το αλλο,λιγο απο το διαφορετικο και παντα δεν θα πιστευεις αυτο που θα βλεπεις στον λογαριασμο σου..Ειναι νομος αυτο. VDSL ειναι μονοδρομος για εχεις μια καλη ταχυτητα και για να βλεπεις σωστα αυτα που θες.Εβαλα και ειδα το Αγιο Φως.. Η τσεπη σου θα το κρινει.. Παντως αν βαλεις vdsl ,η ταχυτητα σου,ειτε με ΟΤΕ ειτε με αλλον παροχο,θα ειναι ιδια,αφου αλλαζεις αποσταση που θα παρεις(νεα καμπινα vdsl) Προσωπικα δικια μου γνωμη και δεν το κρυβω,μακρια απο ΟΤΕ και forthnet..Καηκα και απο τους δυο, πολλα χρονια τωρα..Ανατρεξε σε ποστ μεσα εδω και δες ποσα προβληματα εχουν γραφτει μεσα εδω για αυτες τις 2 εταιριες. Εβαλα HOL ,33 ευρω χωρις συνδιαστικο πακετο vodafon,25 ευρω με vodafon κινητο αν εχεις,5 ωρες προς κινητα καθε μηνα,απεριοριστα σταθερα και τα αλλα και 50αρι vdsl....Aψογη εξυπηρετηση και παντα ο λογαριασμος ο ιδιος καθε μηνα...Προσωπικη μου αποψη .Απλα σωθηκα. Σωθηκες.. https://statheri.vodafone.gr/company-news/271898/anakoinosi-timologiakon-emporikon-allagon 1
Lolarikos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Τι ακριβώς παραθέτεις φίλε Ι337; Το 1 ευρώ αύξηση στο πάγιο τέλος ή τις χρεώσεις προς σταθερά και κινητά που δεν μας ενδιαφέρουν γιατί έχουμε δωρεάν; Συγκρίνεις την hol με το φαρμακείο του ΟΤΕ; Τον έχει βάλει κάτω και τον πατάει η hol.
notist Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα.Ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας.Πάντως θεωρώ ότι τα προβλήματα μικρά η μεγάλα είναι όλων των εταιριών,και αναλόγως την περιοχή,που φυσικά στην πορεία άλλα λύνονται και άλλα όχι.Εμένα ας πούμε στον ΟΤΕ όταν μετακομίσαμε για 1 χρόνο ακριβώς απέναντι από το σπίτι μέχρι να γίνει η αντιπαροχή,και λόγω ανάγκης προβλήματος υγείας της μητέρας μου,μας βάλανε το ίδιο τηλ.σε φερέσυχνο και μας χρεώνανε την αναγνώριση κλήσης ενώ δεν υπήρχε.Όταν πήγα στη HOL δεν είχα πρόβλημα τηλ.η ίντερνετ αλλά τότε δεν έβρισκες κανέναν στην εξυπηρέτηση πελατών με αναμονή καμιάς ώρας.Τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα τέτοιο.Στη forthnet όταν διαπίστωσα ότι δεν είχε εμβέλεια το wi-fi στο υπνοδωμάτιο σε κοντινή απόσταση,πήρα τηλ.-περίμενα και εκεί αρκετά-αλλά ένα παιδί συνδέθηκε στο ρούτερ μου με βοήθησε και λύθηκε το πρόβλημα. Τώρα σύμφωνα με αυτά που είπατε 1)μέτρησα την απόσταση της νέας καμπίνας από το σπίτι μου και είναι 70 μέτρα. 2)Για την σωστή καλωδίωση του σπιτιού τι να πώ.Το διαμέρισμα είναι 7 ετών.Δεν ξέρω αν θα έχω πρόβλημα. 3)Και το ζουμί όλων αυτών είναι ότι αξίζει να βάλω vdsl αφού αυτό υποστηρίζεται στην περιοχή μου,η οποία είναι η Παλλήνη Αττικής. Για το tablet δεν είπε κανείς φίλος αλλά δεν πειράζει θα ρωτήσω σε άλλη ενότητα.Ευχαριστώ πολύ και πάλι.Φιλικά Νότης
dbconan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Ό,τι να 'ναι.... Σωθηκες.. https://statheri.vodafone.gr/company-news/271898/anakoinosi-timologiakon-emporikon-allagon Αλλο ενα θυμα του ΟΤΕ... τελικα εκτος οτι σας σκιζουν στα τιμολογια,σας κανουν και πλυση στο κεφαλι,χαχαχα Μπορει να σας αρεσει,δεν λεω,αλλα μην το φωναζετε κιολας... 1
bill2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 εγω εβαλα vodafone home και αλλαξα την επομενη μερα γιατι το ρουτερ δεν συχρονιζε με τιποτα εβαζα ξανα και ξανα τους κωδικους τιοτα το dsl σβηστο πηγα στον οτε και μια χαρα 1
paronio Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Αλλο ενα θυμα του ΟΤΕ... τελικα εκτος οτι σας σκιζουν στα τιμολογια,σας κανουν και πλυση στο κεφαλι,χαχαχα Μπορει να σας αρεσει,δεν λεω,αλλα μην το φωναζετε κιολας... Βοηθάς πολύ με τα επιχειρήματα σου.
Lolarikos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 εγω εβαλα vodafone home και αλλαξα την επομενη μερα γιατι το ρουτερ δεν συχρονιζε με τιποτα εβαζα ξανα και ξανα τους κωδικους τιοτα το dsl σβηστο πηγα στον οτε και μια χαρα Έβαζες λάθος κωδικούς και φταίει η hol; Ωραίος, έτσι να κρίνουμε τους ISPs... Όλοι στην Deutsche Telekom να μας φάει την τσέπη!
JohnJohn3484 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Έβαζες λάθος κωδικούς και φταίει η hol; Ωραίος, έτσι να κρίνουμε τους ISPs... Όλοι στην Deutsche Telekom να μας φάει την τσέπη! Σου λέει οτι το dsl ήταν σβηστό και εσύ του λες ότι δεν έβαζε σωστά τους κωδικούς;;;;
d4mage Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ό,τι να 'ναι.... Σωθηκες.. https://statheri.vodafone.gr/company-news/271898/anakoinosi-timologiakon-emporikon-allagon Με την Forthnet έχει κάποια συγγένεια; χαχαχαχαχα ότι να ναι. Έβαζες λάθος κωδικούς και φταίει η hol; Ωραίος, έτσι να κρίνουμε τους ISPs... Όλοι στην Deutsche Telekom να μας φάει την τσέπη! Τι να κάνουμε που ο ΟΤΕ είναι η μεγαλύτερη δύναμη και όλες οι υπόλοιπες εταιρείες νοικιάζουν από εκεί; Στην forthnet είμαι και επειδή έχω φρικάρει με την ιστορία τους και με την συμπεριφορά τους, αναγκάζομαι να επιστρέψω εκεί που καλύτερα δεν έχει, εξασφαλίζεις και ο ίδιος μια ηχογραφημένη κλήση με ερωτήσεις και απορίες που έχεις, σημειώνεις σε ένα χαρτάκι, τα ρωτάς καλά για να μη ξεχαστείς και φας πάλι πακέτο και τελειώνει η ιστορία κι ας πληρώνεις μερικά λεφτά παραπάνω. Δεν λέω πως έχει καλύτερες ταχύτητες ή πως νοιάζονται για τον πελάτη ( όλες οι εταιρείες είναι τραγικές ) άλλα τουλάχιστον πας εκεί που ξέρεις ότι τα πάντα προέρχονται από ένα όνομα, ΟΤΕτάκος!
l337 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Αλλο ενα θυμα του ΟΤΕ... τελικα εκτος οτι σας σκιζουν στα τιμολογια,σας κανουν και πλυση στο κεφαλι,χαχαχα Μπορει να σας αρεσει,δεν λεω,αλλα μην το φωναζετε κιολας... Με σκίζουν στα τιμολόγια με 19,95 €/ μήνα (39,90 το δίμηνο) για DP24 +360' κινητά + OTE TV Full Pack δορυφορικό; Καλά, ό,τι πεις. Έβαζες λάθος κωδικούς και φταίει η hol; Ωραίος, έτσι να κρίνουμε τους ISPs... Όλοι στην Deutsche Telekom να μας φάει την τσέπη! Ενώ η vodafone (και όχι hol, μιας και δεν υπάρχει πλέον ως brand) κοιτάζει την τσέπη σου; Λυπάμαι (δεν το λέω ειρωνικά) αλλά πλέον τα κουκιά (τιμές κάτω του κόστους) δεν βγαίνουν..
JohnJohn3484 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Με σκίζουν στα τιμολόγια με 19,95 €/ μήνα (39,90 το δίμηνο) για DP24 +360' κινητά + OTE TV Full Pack δορυφορικό; Καλά, ό,τι πεις. Ενώ η vodafone (και όχι hol, μιας και δεν υπάρχει πλέον ως brand) κοιτάζει την τσέπη σου; Λυπάμαι (δεν το λέω ειρωνικά) αλλά πλέον τα κουκιά (τιμές κάτω του κόστους) δεν βγαίνουν.. Πραγματικά θέλω να μάθω τι τους έκανες και σου έκαναν τέτοια προσφορά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα