marios53 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα παιδια.μου κλεψανε το κινητο.ειχα viber.ηρθα σπιτι και συνδεθηκα σε ταμπλετ με τον αριθμο μου και μου ζητησε αν θελω να μεταφερω τα δεδομενα σε αυτην την συσκευη.πατησα ναι και λειτουργησε το viber κανονικα.μετα το απενεργοποιησα.σημερα πηρα καινουριο κινητο και εκανα εγγραφη με τον αριθμο μου κανονικα.αυτο που με καιει ειναι το εξης.λειτουργει σε μια μονο συσκευη το viber??να στελνω αφοβα μηνυματα η υπαρχει περιπτωση αυτος που το εχει κλεψει να βλεπει ταυτοχρονα με μενα??βοηθηστε παιδια γιατι δεν θελω να εκθεσω συνομιλιες.ευχαριστω πολυ.
vchristod84 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Έχει απενεργοποιηθεί στην άλλη συσκευή 1
marios53 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 ευχαριστω πολυ.το ειχα εννοια να ξεκινησω να στελνω αφοβα.
CheOnWeb Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 https://support.viber.com/customer/portal/articles/1335420#.Vr0KEfl95pg Important note: Deactivating your account will remove all of your data from Viber and deactivate Viber from all of your devices. You should create a backup file of your message history. 1
marios53 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Έχει απενεργοποιηθεί στην άλλη συσκευή να σε ρωτησω και κατι αλλο.απ την στιγμη που εχει απενεργοποιηθει απ την αλλη συσκευη.το ιστορικο μηνυματων υπαρχει??
vchristod84 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Όχι,πρέπει να κάνει ενεργοποίηση απ'την αρχή,με άλλο αριθμό
chios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο που ξέρω είναι ότι μπορείς να έχεις Viber σε κινητό και ταμπλέτα ταυτόχρονα εγώ ότι μήνυμα μου έρχεται το παίρνω και στο κινητό και στο ταμπλετ.
Stef_25 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Γνωρίζει κανείς τι παίζει με το viber, που ενω βαζω τον αριθμό μου για να το ενεργοποίησω, δν δέχεται τον κωδικό? Μου λεει εσφαλμενος ενώ κάποιες φορές δέχομαι μια κλήση απο ξένο δίκτυο, συμπληρώνεται ο κωδικός αυτόματα αλλα πάλι δεν τον δέχεται. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα γενικό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα