nikolastsok Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπόν, έχω μετακόμιση σε λίγο καιρό και σκέφτηκα στο νέο σπίτι να πάω από την adsl σε vdsl. Θέλω να το κάνω κυρίως για το upload speed (ζητάω το λιγότερο 2mbps). Σύμφωνα με τον ΟΤΕ υπάρχει διαθέσιμο για τη διεύθυνση του σπιτιού που θα πάω. Έχουν περάσει κάποια χρόνια από τότε που ξεκίνησε η ιστορία με το vdsl οπότε θεωρώ πως θα υπάρχει μια πρόοδος. Θα πιάσω αυτές τις ταχύτητες που υπόσχεται η 30άρα vdls; Δηλαδή τα 2.5 mbps upload speed; Ξέρει κανείς λεπτομέρειες; Πληροφορίες που ίσως είναι χρήσιμες: - Το σπίτι απέχει περίπου 3 χιλιόμετρα σε ευθεία γραμμή από τον ΟΤΕ της Αλεξανδρούπολης. - Είναι σε δεύτερο όροφο. - Υπάρχει ήδη μια γραμμή ADSL αυτή τη στιγμή που τη χρησιμοποιεί ο τωρινός κάτοικος. - Είναι σπίτι του 2008 Από εδώ: http://www.otewholesale.gr/Portals/0/unbacc_ak_1_new%5B1%5D.pdf βρήκα: α)Ότι το κοντινότερο Αστικό Κέντρο από το νέο σπίτι είναι σε ευθεία γραμμή 2.3 χιλιόμετρα σε ευθεία γραμμή. (Δεύτερο είναι σε απόσταση είναι αυτό που έγραψα πιο πάνω) β)Το Χ.Α.Κ (το οποίο δεν έχω ιδέα τι είναι) είναι 551 γ)ΟΡΙΑ: ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΨΗΦΙΑ ΚΩ∆ΙΚΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ -> 45000-45999 (???????????????) δ)ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (Εγκατεστηµένες παροχές) -> 520 (?????) Με τη σάπια ADSL που έχω στο τώρα σπίτι έχω ταχύτητες 3-5 mbps download και το τρομακτικό 0,3 mbps upload. Το download δε καίγομαι να ανέβει τρελά (5-7 mbps μου αρκούν εφόσον δε μπορεί πχ να πάει παραπάνω). Με καίει όμως το upload. Ευχαριστώ
dbconan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Με την αποσταση αυτη που εχεις απο το αστικο κεντρο ξεχνας το 30.000 σε vdsl ,αν σε ριξουν στο αστικο κεντρο... Νεα καμπινα δεν εχουν βαλει κοντα στο σπιτι σου,κανουν μπαμ στο ματι.??? Και αν ναι ποσα μετρα εισαι απο αυτη.??
NikosKallithea Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, έχω μετακόμιση σε λίγο καιρό και σκέφτηκα στο νέο σπίτι να πάω από την adsl σε vdsl. Θέλω να το κάνω κυρίως για το upload speed (ζητάω το λιγότερο 2mbps). Σύμφωνα με τον ΟΤΕ υπάρχει διαθέσιμο για τη διεύθυνση του σπιτιού που θα πάω. Έχουν περάσει κάποια χρόνια από τότε που ξεκίνησε η ιστορία με το vdsl οπότε θεωρώ πως θα υπάρχει μια πρόοδος. Θα πιάσω αυτές τις ταχύτητες που υπόσχεται η 30άρα vdls; Δηλαδή τα 2.5 mbps upload speed; Ξέρει κανείς λεπτομέρειες; Πληροφορίες που ίσως είναι χρήσιμες: - Το σπίτι απέχει περίπου 3 χιλιόμετρα σε ευθεία γραμμή από τον ΟΤΕ της Αλεξανδρούπολης. - Είναι σε δεύτερο όροφο. - Υπάρχει ήδη μια γραμμή ADSL αυτή τη στιγμή που τη χρησιμοποιεί ο τωρινός κάτοικος. - Είναι σπίτι του 2008 Από εδώ: http://www.otewholesale.gr/Portals/0/unbacc_ak_1_new%5B1%5D.pdf βρήκα: α)Ότι το κοντινότερο Αστικό Κέντρο από το νέο σπίτι είναι σε ευθεία γραμμή 2.3 χιλιόμετρα σε ευθεία γραμμή. (Δεύτερο είναι σε απόσταση είναι αυτό που έγραψα πιο πάνω) β)Το Χ.Α.Κ (το οποίο δεν έχω ιδέα τι είναι) είναι 551 γ)ΟΡΙΑ: ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΨΗΦΙΑ ΚΩ∆ΙΚΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ -> 45000-45999 (???????????????) δ)ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (Εγκατεστηµένες παροχές) -> 520 (?????) Με τη σάπια ADSL που έχω στο τώρα σπίτι έχω ταχύτητες 3-5 mbps download και το τρομακτικό 0,3 mbps upload. Το download δε καίγομαι να ανέβει τρελά (5-7 mbps μου αρκούν εφόσον δε μπορεί πχ να πάει παραπάνω). Με καίει όμως το upload. Ευχαριστώ Λοιπόν απόσταση σε ευθεία 2-3 χλμ σημαίνει 3-4 οτι κανονικά είσαι εκτός ορίων ακόμα και το adsl Οι καμπίνες vdsl ειναι αυτες http://www.infocom.gr/wp-content/uploads/2013/03/Kafao.jpg Αν εχει εκει κοντα τέτοια καμπίνα, αντε 500 μέτρα μακριά σου τοτε είσαι για vdsl, αρκεί οι καμπίνες να δουλεύουν Το αρχιάκι που εχει παραθέσει είναι για την δυτική ελλαδα, εσυ δεν εχει καμιά σχέση πχ τηλ οτε Αλεξανδρούπολης 25510-56150 Το χακ ειναι Αλεξανδρούπολης ειναι 25510 Τα "ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΨΗΦΙΑ ΚΩ∆ΙΚΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ" ειναι το υπόλοιπο νούμερο σου δηλαδή 56150 ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ειναι ποσες πόρτες ιντερνετ λειτουργούν στο κέντρο Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2016 από NikosKallithea
bill2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα Εγω που μενω αλεξανδρουπολη με αποσταση 1,7 απο το αστικο κεντρο εχω 50 vdsl στον ote πιανω γυρω στα 47 με 48 αλλα απο το σπιτι μου εχω νεα καμπινα με αποσταση 100 με 200 μετρα και ο κωδικος ειναι 2551 0 > οτε 1 , 2 ,3 > hol vodafone 4> wind 5> cyta 6> επαγγελματικα πακετα vodafone 7> forthnet αυτα ισχυουν σε ολη την ελλαδα π.χ 210 2310 25510 1
panos- Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα Εγω που μενω αλεξανδρουπολη με αποσταση 1,7 απο το αστικο κεντρο εχω 50 vdsl στον ote πιανω γυρω στα 47 με 48 αλλα απο το σπιτι μου εχω νεα καμπινα με αποσταση 100 με 200 μετρα και ο κωδικος ειναι 2551 0 > οτε 1 , 2 ,3 > hol vodafone 4> wind 5> cyta 6> επαγγελματικα πακετα vodafone 7> forthnet αυτα ισχυουν σε ολη την ελλαδα π.χ 210 2310 25510 Εχεις κανει καποιο λαθος. 0 - ΟΤΕ 1 - Forthnet 2 - νομιζω Wind 3 - Hol 4 - Vodafone 5 - Cyta 6 - Vodafone πλέον και σε οικιακά 7 - Forthnet Και εγώ μένω σε στενό της Αλεξανδρούπολης και ακριβώς απέναντι από το στενό είναι κουτί VDSL.
bill2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα φιλε Δεν νομιζω γιατι εχω φιλο στον οτε τεχνικος ειναι και τα εζησα και εγω λοιπον το 3 vodafone εκανε η θεια μου αιτηση και πηρα 25513 το 4wind εγω ειχα καινει αιτηση και πηρα 25514 to 5 cyta εκανε η ξαδερφη μου αιτηση πηρε 25515 και το 6 το διαβασα στο site της vodafone αλλα ενας γνωστος μου που εβαλε vodafone business conect 2 εβαλε τον αριθμο που ειχε 25510 και πηρε ακομα ενα αριθμο και πηρε 25516τωρα για το 1 μπορει δεν ειμαι σιγουρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα