bandicoot92 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα στην ομάδα, Θέλω να συνδέσω τον υπολογιστή (optical out) και την τηλεοραση (optical out) στο home cinema αλλά έχω μόνο μια είσοδο (optical in) ,παίζει κανένα σπλιτερ;εχει δοκιμάσει κανένας τίποτα παρόμοιο ;θα χάνω σε ποιότητα με το σπλιτερ;ευχαριστω για τον χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregvibe Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 η τηλεοραση σου και το home cinema ειναι συγχρονες συσκευες? ρωταω γιατι μπορεις να συνδεσεις την tv με hdmi και το pc με optical και να εισαι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bandicoot92 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 η τηλεοραση σου και το home cinema ειναι συγχρονες συσκευες? ρωταω γιατι μπορεις να συνδεσεις την tv με hdmi και το pc με optical και να εισαι οκ. Ναι τωρα τα πήρα και τα δυο. Απλα σκεφτόμουν οτι αν το συνδέσω με hdmi θα χάνω σε ποιότητα ήχου :/ ή είναι το ίδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregvibe Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Ναι τωρα τα πήρα και τα δυο. Απλα σκεφτόμουν οτι αν το συνδέσω με hdmi θα χάνω σε ποιότητα ήχου :/ ή είναι το ίδιο; οχι, δε χανεις παρα κερδιζεις γιατι το hdmi μεταφερει περισσοτερα mbits και υποστηριζει περισσοτερα φορμα ηχου οπως dts, dolby true hd(για blueray).. ειχα κανει ερευνα προσφατα και τα θυμαμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bandicoot92 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 οχι, δε χανεις παρα κερδιζεις γιατι το hdmi μεταφερει περισσοτερα mbits και υποστηριζει περισσοτερα φορμα ηχου οπως dts, dolby true hd(για blueray).. ειχα κανει ερευνα προσφατα και τα θυμαμαι. ωραία,να σαι καλα φίλε μου γιατί είχα χαθεί λίγο .Σ ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bandicoot92 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Αν βαλω opt σπλιτερακι δεν θα παιζουν και τα δυο ταυτοχρονα οταν θα παιζει και ο υπολογιστης και η τηλεοραση??Οποτε δεν ειναι καλυτερα να βάλω ενα opt switch? Το έχει δοκιμάσει κανενας ?Απο θέμα αποδοσεις θα χάσω καθόλου? (http://www.skroutz.gr/s/7959991/HQ-Digital-Audio-Optical-3-Port-Switch.html?keyphrase=OPT+SWITCH) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregvibe Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 τι να σου πω? εγω προσωπικα δε θα εβαζα. και σου ξαναλεω, σε home theater δε βαζεις optical γιατι χανεις dts - dolby true hd και γενικοτερα τον hd ηχο που μονο με hdmi δουλευει. googlαρε το να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα