Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μία εταιρία που έκλεισε άφησαν κάποια πράγματα και τα έδωσαν στον πατέρα μου. Ανάμεσα τους ήταν και το συγκεκριμένο UPS : http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/asfaleia-trofodosia-pc/ups-power-supply/Turbo-X-UPS-650VA-Line-Interactive-LCD-EA265.htm

1). Πως θα καταλάβω ότι δουλεύει; Το έβαλα στη πρίζα και κάνει έναν ήχο "μπιπ" και στην οθόνη γράφει 650VA (Το μοντέλο).

2). Άραγε κάνει για το PC μου ή να μη το δοκιμάσω καν; (To σύστημα μου το γράφω στην υπογραφή)

Είμαι εντελώς άσχετος με τα UPS αλλά ήθελα να πάρω ένα επειδή έχουμε συχνές διακοπές ρεύματος (Πριν τρεις μήνες από απότομη διακοπή μου κάηκε το τροφοδοτικό).

Δημοσ.

προσωπικα και να δουλευε θα το πουλαγα να παρω αλλη μαρκα.το pc μου δεν θα το εμπιστευομουν σε turbo x ups.

650 va -320 watt περιπου πανω κατω.δες τι καιει η cpu σου η οθονη σου και τη καρτα γραφικων που ειναι τα βασικα για να δεις αν σου κανει.μπορει να θελει και μπαταρια συντομα αν εχει μεινει παρατημενο

Δημοσ.

Και μία απόρία από εμένα: τα ups καθαρού ημιτόνου είναι μόνο για ιατρικό εξοπλισμό; Και επίσης το δίκτυο που παρέχει στους καταναλωτές η ΔΕΗ είναι καθαρό ή τροποποιημένο ημίτονο; Δεν έχω παλμογράφο να βγάλω την καμπύλη τάσης στις πρίζες στο σπίτι μου δυστυχώς.

Δημοσ.

Και μία απόρία από εμένα: τα ups καθαρού ημιτόνου είναι μόνο για ιατρικό εξοπλισμό; Και επίσης το δίκτυο που παρέχει στους καταναλωτές η ΔΕΗ είναι καθαρό ή τροποποιημένο ημίτονο; Δεν έχω παλμογράφο να βγάλω την καμπύλη τάσης στις πρίζες στο σπίτι μου δυστυχώς.

sinewave απαιτουν οι συσκευες που εχουν active pfc τροφοδοτικο.τα περισσοτερα Pc ή μαλλον πλεον ολα εχουν active pfc.βεβαια λογω κοστους λιγοι παιρνουν sinewave και ολοι παιρνουν near sinewave(approximately sinewave).η apc λεει οτι μπορει να κανει θεμα μεχρι και να καει κατι αν θυμαμαι καλα.δεν εχω πετυχει ως τωρα να μου εχει καει κατι.σιγουρα μπορει να καταπονει το psu αλλα να καει εκεινη την στιγμη δεν το εχω πετυχει.το μονο που εχω πετυχει σε ενα τροφοδοτικο αρκετα καλης μαρκας οταν πηγαινε On battery το ups το psu σφυριζε λιγακι.οσο ξερω η δεη δινει sinewave ασχετα με τα παραξενα της δηλαδη παραπανω ταση καμια φορα και διαφορα αλλα τετοια.

• Like 1
Δημοσ.

Σε μία εταιρία που έκλεισε άφησαν κάποια πράγματα και τα έδωσαν στον πατέρα μου. Ανάμεσα τους ήταν και το συγκεκριμένο UPS : http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/asfaleia-trofodosia-pc/ups-power-supply/Turbo-X-UPS-650VA-Line-Interactive-LCD-EA265.htm

1). Πως θα καταλάβω ότι δουλεύει; Το έβαλα στη πρίζα και κάνει έναν ήχο "μπιπ" και στην οθόνη γράφει 650VA (Το μοντέλο).

2). Άραγε κάνει για το PC μου ή να μη το δοκιμάσω καν; (To σύστημα μου το γράφω στην υπογραφή)

Είμαι εντελώς άσχετος με τα UPS αλλά ήθελα να πάρω ένα επειδή έχουμε συχνές διακοπές ρεύματος (Πριν τρεις μήνες από απότομη διακοπή μου κάηκε το τροφοδοτικό).

επειδη εχουμε παρομοιο συστημα μπορω να σου πω με σιγουρια οτι δεν το σηκωνει. χρειαζεσαι δυνατοτερο ups της ταξεως των 1000va

Δημοσ.

ασε να γεμισει η μπαταρια θελει μερικες ωρες και βαλε πανω καποια συσκευη και βγαλε το ρευμα απο το Ups να δεις αν θα κρατησει και ποσο.

Δημοσ.

Αν το εχεις στο ρευμα και σφυριζει δεν καταλαβαινει τα 220v και δεν γυριζει το ρελε,γι αυτο και το ειχαν προφανως στην ακρη ,λογω προβληματος.

Δημοσ.

το μπιμ μπορει απλα να ηταν το κλασσικο οτι ξεκινησε οταν το εβαλε στο ρευμα αφου λεει οτι του εβγαλε και το 650 εκτος αν κανει συνεχεια μπιμ αφου ανοιξει και δεν καταλαβαινει οτι ειναι στο ρευμα .αλλα λογικα ηταν το αρχικο μπιπ.αν δεν καταλαβαινε το ρευμα μπορει να μην αναβε καν αφου η μπαταρια μπορει να ειχε αδειασει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...