fragment_ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά οι γρατζουνιές επουλώνονται ; Μετά απο αλλαγή ψυχτρα εγινε αυτο το ατυχές γεγονός κατα την τοποθέτηση
Mitsos_The_Great Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα. Η φωτογραφία δεν φαίνεται. Δουλεύει κανονικά ;
skfn Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Η φωτογραφία σου δεν μου ανοίγει. Αν δεν εχεις πρόβλημα, αστο να σου θυμιζει ...οτι πρεπει να προσέχεις. 1
fragment_ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Η φωτογραφία σου δεν μου ανοίγει. Αν δεν εχεις πρόβλημα, αστο να σου θυμιζει ...οτι πρεπει να προσέχεις. αυτο ξαναπεστο, θελει προσοχη τη φωτο την ανεβασα απ την εφαρμογη του ios. το pc δεν ανοιγει ανοιγει 3 δευτεριλεπτα κ ξανα κλεινει. μονο αν του βγαλω την εξτρα τροφοδοσια του επεξεργαστη κρατιεται ανοιχτο, χωρισ βεβαια ναανοιγει η οθονη. επακολουθο Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2016 από fragment_
mr.angelos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 εγω εχω μια δυπλασια στην παλια mobo (απο απροσεξια φιλου ) και δουλεβει μια χαρα παντος πρεπει να προσεχεις
fragment_ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 πρεπει να χει παθει ζημια. τα εβγαλα ολα αφησα τον ρπεξεργαστη. τιποτα. για μια στιγμη πιστεψα πωσ δεν εκσνε κσλη επαφη η ψυχτρα μολθσ ειδα ομωσ το σημαδι...
SaFiS Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Φαίνεται να έχει διακοπή στην πίστα. Πάνε σε έναν ηλεκτρονικό να στην "γανώσει" και πιστεύω θα είσαι ΟΚ. Να εύχεσαι να μην έχει γίνει ζημιά στο απο κάτω layer...
fragment_ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Φαίνεται να έχει διακοπή στην πίστα. Πάνε σε έναν ηλεκτρονικό να στην "γανώσει" και πιστεύω θα είσαι ΟΚ. Να εύχεσαι να μην έχει γίνει ζημιά στο απο κάτω layer... αν δε βρω καινουρια γτ κ αυτο θα θελει το κατι τησ του. στο απο κατω ειναι η γρατζουνια οχι στο πανω μεροσ
skfn Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Αν εχει κοπεί, μιλάμε για επέμβαση μικροχειρουργικής! http://forums.evga.com/Guide-to-repairing-damaged-PCB-tracks-m185066.aspx 1
Sheogorath Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 αυτο ξαναπεστο, θελει προσοχη τη φωτο την ανεβασα απ την εφαρμογη του ios. το pc δεν ανοιγει ανοιγει 3 δευτεριλεπτα κ ξανα κλεινει. μονο αν του βγαλω την εξτρα τροφοδοσια του επεξεργαστη κρατιεται ανοιχτο, χωρισ βεβαια ναανοιγει η οθονη. επακολουθο Εκοψες το trace, απο την τροφοδοσία πλευρά. Φαίνεται μόνο ένα, οπότε βάλε conductive ink να δοκιμάσεις!
fragment_ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Κατάλαβα . Αν βρω άλλη σας τη χαρίζω . Χειρουργιστε τη γιατι εγω δε το χω
Sheogorath Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Κατάλαβα . Αν βρω άλλη σας τη χαρίζω . Χειρουργιστε τη γιατι εγω δε το χω Πήγαινε σε κάποιον να το κάνει. Μια μπιλίτσα καλάι θα κάνει την δουλειά πιστεύω, εύκολα φτιάχνει! Σημειακή γρατζουνιά είναι ενός trace μόνο. 1
fragment_ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Θα δω γιατι κ μεταχειρισμένη να βρω είναι έξοδα .. Δεν εχω κ pc. Τεσπα θα δω τι θα κάνω
rfc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Φιλε ειναι 1 λεπτο δουλεια αυτο να φτιαχτει και εσυ σκεφτεσαι να τη πεταξεις?
fragment_ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Φιλε ειναι 1 λεπτο δουλεια αυτο να φτιαχτει και εσυ σκεφτεσαι να τη πεταξεις? δεν εχω καλαι. αυτο το πραμα θελει μικροσκόπιο Όποιος εχει διάθεση κ εργαλεία πετάγομαι . Κερνάω κ καφέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα