Rurouni89 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 λοιπον κανωντας δεξι κλικ μου βγαζει οτι σου εχω επισυναψει στην φωτογραφια. Επελεξα το open with και πηγα other application και το μονο run που βρηκα ητανε το run software , οπου και το επελεξα μετα ανοιξα το τερματικο που μου ειπες εδωσα την εντολη sudo sh install.sh και μου εβγαλε sh: 0: Can't open install.sh. Μια τρυπα στο νερο εκανα παλι.. δεν μπορώ να δώ κανένα επισυναπτόμενο αρχείο πατάς δεξι κλικ--->ιδιότητες όταν το κάνεις δοκίμασε και sudo sh install.sh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmegarythmos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 σθυγνωμη νομιζα οτι εβγαζε φωτογραφια με τις επιλογες στο δεξι κλικ αλλα δοκιμασα και δεν βγαζει printscreen αμα δεν κλικαρω σε καποια επιλογη . Α . λοιπον πηγα ιδιοτητες και μου βγαζει τα παρακατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Στη δευτερη εικόνα (καρτέλα permissions) κάνε τικ εκεί που λέει allow executing file as program Εκεί που είναι το εικονίδιο του "uld" στην επιφάνεια εργασίας , βάλε τον κέρσορα επάνω στο εικονίδιο και πάτα δεξί κλικ, θα σου βγάλει κάποιες επιλογές : Άνοιγμα (open) Aνοιγμα με (open with) Aνοιγμα σε τερματικο (Οpen in terminal) Επιλέγεις άνοιγμα σε τερματικό και δίνεις την εντολή που σου είπαμε παραπάνω sudo sh install.sh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 προβλημα με linux lite τα εγκατεστησα πριν 3 μερες και σημερα που ανοιξα τον υπολογιστη μου βγαζει διπλα στο ρολοι το no indicators , ειχα συνδεση με wifi στο ιντερνετ αλλα δεν μου συνδεεται με κανενα δικτυο και εβαλα συνδεση με καλωδιο , σας επισυναπτω και ενα printscreen. Επισης δεν μπορω να εκτυπωσω μου αναγνωριζει κανονικα τον εκτυπωτη και δινει παραγγελια στον εκτυπωτη αυτος αναβει και δεν τυπωνει κατι και μετα ξανα μπαινει σε εξοικονομηση ενεργειας .. πραγματικα σε λυπαμαι βαλε ενα σωστο λειτουργικο για να χεις το κεφαλακι σου ησυχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rurouni89 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 σθυγνωμη νομιζα οτι εβγαζε φωτογραφια με τις επιλογες στο δεξι κλικ αλλα δοκιμασα και δεν βγαζει printscreen αμα δεν κλικαρω σε καποια επιλογη . Α . λοιπον πηγα ιδιοτητες και μου βγαζει τα παρακατω. Στη δευτερη εικόνα (καρτέλα permissions) κάνε τικ εκεί που λέει allow executing file as program Εκεί που είναι το εικονίδιο του "uld" στην επιφάνεια εργασίας , βάλε τον κέρσορα επάνω στο εικονίδιο και πάτα δεξί κλικ, θα σου βγάλει κάποιες επιλογές : Άνοιγμα (open) Aνοιγμα με (open with) Aνοιγμα σε τερματικο (Οpen in terminal) Επιλέγεις άνοιγμα σε τερματικό και δίνεις την εντολή που σου είπαμε παραπάνω sudo sh install.sh @johnmegarythmos κάνε ότι σου είπε ο @nik0laus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 πραγματικα σε λυπαμαι βαλε ενα σωστο λειτουργικο για να χεις το κεφαλακι σου ησυχο Κάτι ουσιαστικό επί του θέματος έχεις να προσφέρεις ή μπήκες απλά για να τρολλάρεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rurouni89 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Κάτι ουσιαστικό επί του θέματος έχεις να προσφέρεις ή μπήκες απλά για να τρολλάρεις; το δεύτερο νομίζω οτι κάνει :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα