cwn13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια, εχω ενα αρχαιο toshiba satelite L300-1A3 το οποιο μετα απο τοοσα χρονια εμεινε ορφανο απο σκληρο! Μολις φτανει στη οθονη εναρξης των win (τα 7 του εχω) σβηνει! Θελω να κανω αλλαγη σε ssd ετσι πηρα εναν patriot 120gb,αλλα εφοσον δεν ανοιγει το λαπιτοπι δεν ξερω πως να περασω το συστημα απο τον παλιο δισκο. Μπορει να βοηθησει καποιος??
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Κάπου δεν σε πιάνω. Ο παλιός δίσκος είναι οκ? Λειτουργεί με το λάπτοπ? Τι ενοείς "εφόσον δεν ανοίγει το λάπτοπ"? 1
acomaedo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μήπως ο λόγος που σβήνει δεν είναι ο δίσκος; Μήπως κλείνει αυτόματα λόγω υπερθέρμανσης;
cwn13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Καλημερα παιδια, μου πηρε αρκετες μερες λογο δουλειας να ξαναασχοληθω με το θεματακι μου. Λοιπον,ο ssd αγοραστηκε,αλλα τελικα δεν ηταν εκει το προβλημα μια κ δοκιμασα κ τον παλιο σκληρο σε αλλο πιτσι κ λειτουργει μια χαρα.(Μας εμεινε ο ssd για βελτιωση αν τελικα δουλεψει!) Οποτε κοιταξα το θεμα της θερμοκρασιας που οντως ανεβαινε αμεσα πολυ. Περασα καινουρια παστα (δεν ειχε μεινει ιχνος απο τη παλια μεσα!) κ φανηκε αμεσα η διαφορα στο χερι κ στη λειτουργια του ανεμιστηρα (σε λειτουργια bios μονο,μια κ μεσα στα win δεν μπορω να μπω). Εκανα ελεγχο στις μνημες κ ειναι οκ. Παρολα αυτα το προβλημα το ιδιο,μολις φτανει να φορτωσει win κανει επανεκινηση! Σκεφτομαι πλεον την αλλαγη μητρικης κ εχω βρει μια απο αγγλια σε καλη τιμουλα, θελων ομως να σιγουρευτω οτι ειναι συμβατη με το λαπιτοπι μου, με ποιους τροπους το τσεκαρω?
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 ΜΕ το να κάνει επανκκίνηση δεν συμπεραίνεις ότι το πρόβλημα είναι στη μητρική. Γράψε αναλυτικά το πρόβλημά σου.
cwn13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) ΜΕ το να κάνει επανκκίνηση δεν συμπεραίνεις ότι το πρόβλημα είναι στη μητρική. Γράψε αναλυτικά το πρόβλημά σου. Ενω λειτουργουσε κανονικα,ξαφνου ενα πρωινο μολις τον ανοιγεις κ βγαζει το παραθυρακι των win σβηνει κ ξανανοιγει αμεσα. Οταν πηγα να κανω φορματ,εφτασε μεχρι το 87% της εγκαταστασης κ εκει εβγαλε μπλε οθονη κ δεν μπορουσα να κανω καμια λειτουργια. Το πηγε λοιπον ο πατερας(δικο του ειναι) σε τεχνικο κ του ειπε οτι ηθελε αλλαγη σκληρου δισκου κ θα πηγαινε γυρω στα 80-100 ευρα η αλλαγη. Μου φανηκαν πολλα για λαπτοπ κοντα 10ετιας κ γι'αυτο αρχισα να το ψαχνω μονος μου μπας κ το παλεψω οπου οπως ειπα,δοκιμασα καινουριο σκληρο,αλλα δεν αλλαξα παστες,αλλα δεν τσεκαρα μνημες,αλλα δεν κ φανταστηκα απο τα λιγα που ξερω οτι κατι παιζει με τη μητρικη η την καρτα γραφικων(αρα αλλαγη μητρικης!). Λες οτι μπορει να ειναι κατι αλλο που να μπορω να δω? Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2016 από cwn13
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Το ότι σβήνει σε κάποια στιγμή μπορεί να είναι και θέμα τροφοδοσίας και να έχει πρόβλημα το jack(βύσμα). Σαφώς μπορεί να είναι και η μητρική. Πρέπει να το δει ένανς τεχνικός που να ασχολείται με λάπτοπ. Σου σβήνει έχοντας την μπαταρία ή το ρεύμα?
cwn13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Το ότι σβήνει σε κάποια στιγμή μπορεί να είναι και θέμα τροφοδοσίας και να έχει πρόβλημα το jack(βύσμα). Σαφώς μπορεί να είναι και η μητρική. Πρέπει να το δει ένανς τεχνικός που να ασχολείται με λάπτοπ. Σου σβήνει έχοντας την μπαταρία ή το ρεύμα? Α,οκ.Η αληθεια ειναι οτι ειχε σπασει η βασουλα που κραταει το βυσμα παλιοτερα. Το φτιαξαμε αυτο αλλα ισως να του αφησε κουσουρακι!! Η μπαταρια του ειναι τελειως νεκρη κ δουλευει μονο με ρευμα. Το κακο ειναι πως ο μονος τεχνικος που ξερω ειναι αυτος που ειπε τη παπατζα για τον σκληρο!! Θα ψαξω για αλλον,αν κ δεν πιστευω οτι θα μου παρουν λιγοτερα απο 60 ευρα (τοσα μου ζητησε για παρομοιο προβλημα σε ενα λενοβο ο εν λογω τεχνικος!) οταν εχω βρει ηδη μητρικη με λιγο καλυτερο επεξεργαστη στα 48.
nikοs Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μήπως άλλαξες πρόσφατα φορτιστή;;;Γιατί αυτό που περιγράφεις πολύ πιθανόν να οφείλεται στο φορτιστή αν αγόρασες καινούργιο και τα αμπέρ που βγάζει είναι λιγότερα από αυτά που το λαπτοπ ζητάει... Δοκίμασες να κάνεις φορματ το δίσκο σου;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα