Kostas Pan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 παιδια καλησπερα, διχως να ξερω πολλα απο roms ειχα εγκαταστησει στο κινητο μου μια recovery και δεν ανοιγαν τα δεδομενα. Δεν εβρισκα τροπο να τα ανοιξω λοιπον και πηγα να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων , οπου και αυτο δεν γινοταν οταν παταγα το κουμπι μου ελεγε "ανοιξτε το syncit" δεν το εβρησκα πουθενα οποτε κλεινω το κινητο και το ανοιγω πατωντας παρατεταμενα το power button και τα 2 πληκτρα εντασης. Μπαινω λοιπον στο bios του κινητου και παταω format , που δυστυχως ηταν λαθος και τωρα το κινητο δεν εχει καν λειτουργικο μεσα! το μονο που μπορω να κανω ειναι να μπω στο bios της συσκευης. προσπαθησα να περασω την stock rom με το sp flash tool αλλα δεν γινεται τιποτα... καμια βοηθεια; υπαρχει περιπτωση να αχρηστεψα το κινητο τελειως;
saruman123 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Αν δεν κανεις κατι με αυτον τον οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 τοτε πας για service η για αλλο κινητο,ετσι ειναι αυτα... Roms απο δω http://www.needrom.com/category/lenovo/serial-x/x2-serial-x/
Kostas Pan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 στον οδηγο αναφερει να ΜΗΝ κανουμε format (κατι που συμβαινει στην δικη μου περιπτωση) αλλα δεν ξεκαθαριζει αν κανουμε τι γινεται... μηπως ξερεις εσυ;
chios Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Εσύ έκανες φορματ μέσα από το spflash; ή μέσα από recovery;;
saruman123 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 στον οδηγο αναφερει να ΜΗΝ κανουμε format (κατι που συμβαινει στην δικη μου περιπτωση) αλλα δεν ξεκαθαριζει αν κανουμε τι γινεται... μηπως ξερεις εσυ;Νομιζω το λεει ξεκαθαρα πιο κατω:"ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ FORMAT, δεν είναι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, δεν σβήνει απλά τα δεδομένα σας, σβήνει ΟΛΗ ΤΗ ROM της συσκευής, σαν να κάνετε πλήρες format έναν σκληρό δίσκο, μια usb μνήμη κλπ."
chios Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Γιαυτό ρώτησα τι φορματ έκανε; αν έκανα από ρεκοβερι μπορεί να το σώσει με spflash
saruman123 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Γιαυτό ρώτησα τι φορματ έκανε; αν έκανα από ρεκοβερι μπορεί να το σώσει με spflashΕσυ καλα τα λες....αλλα απαντηση?Kostas Pan Οσο για το IMEI που λεει το ποστ που σου εδωσα αν χαθει υπαρχει και εκει τροπος να το βρεις(τουλαχιστον στα MTK). Ξανα επανεφερε το εσυ και μετα βλεπουμε και γι'αυτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα