Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μπορει να βοηθησει καποιος , γιατι ψαχνω ωρα και δεν μπορω να βρω απαντηση( απο εδω και περα , πρωτα θα κοιταω τι προβληματα βγαζει αυτο που θελω να αγορασω και μετα θα ψαχνω για καμια προσφορα)...

Οταν συνδεω τα ακουστικα με το ψευτο-usb για να δωσει το 7.1 , το μικροφωνο κανει παρασιτα. Ενα συνεχομενο "σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ" που ειναι εκνευριστικοτατο και απ οτι ειδα το καταγραφει και στα βιντεο που κραταω απο καποιο παιχνιδι.

Οταν κλεινω το μικροφωνο , εξαφανιζεται ο ηχος/παρασιτα , αλλα ετσι πρεπει να συνδεσω αλλο μικροφωνο και αυτο ενω μπορω να το κανω δεν ειναι η λυση που ψαχνω.

Αν τα συνδεσω χωρις το usb , δεν υπαρχει προβλημα αλλα χανω το 7.1

Drivers εχω κανει update 

εδω ειναι ενα βιντεο με τον ηχο που σας λεω να ακουγεται 

Δημοσ.

Δοκιμασε και σε αλλο υπολογιστη και αν σου συνεχιζει να στο παρουσιαζει αυτο το προβλημα εφυγες με την αποδειξη αγορας για αλλαγη/πιστωτικο ή αν θες μιλα και με την ιδια την logitech για αυτο.

Δημοσ.

https://www.asus.com/Motherboards/H97PRO_GAMER/

Εχω αυτη την μητρικη

τα λειτουργω με το καρφακι τωρα , και μου φαινεται οτι δεν εχει καμια διαφορα στο 7.1

σωστο ειναι αυτο ή ειναι η ιδεα μου?

Αυριο θα μπορεσω να τα δοκιμασω σε αλλον υπολογιστη. Αν ισχυει κατι τετοιο θα τα επιστρεψω και θα παω στο παλιοτερο μοντελο και θα ζητησω πιστωτικο για να αγορασω και ενα ακομη ζευγαρι

* και κατι ακομη , με το καρφακι ειναι κατα 30-40% πιο δυνατα ενω νομιζω πρεπει να γινοταν το αντιθετο

Δημοσ.

Η μητρικη σου εχει πολυ καλη καρτα ηχου . Επισης εχω τα ιδια ακουστικα και απο το προγραμμα της logitech λειπει preamp function οπου την εβγαλαν για αυτο το λογο εχεις διαφορα στην ενταση

Δημοσ.

οποτε δουλευει το 7.1 και ειναι πιο δυνατα χωρις το usb , σωστα?

ιχνος απο το προβλημα με το μικροφωνο να τονισω χωρις το usb!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...