Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους!

εχω το εξης προβλημα, καθε φορα που θα παω να συνδεθω στο σκαιπ, θα με αφησει λιγα δευτερολεπτα κι επειτα θα αποσυνδεθει. συμβαινει στον υπολογιστη μου, και σε ταμπλετ android που εχω..

καθως εψαχνα για το προβλημα, διαβασα πως, ισως φταιει ο παροχος του ιντερνετ(εμεις εχουμε wind) ή/και πως η τελευταια εκδοση εχει προβλημα... μαλιστα, οταν πρωτοξεκινησε συνδεθηκα απ το ταμπλετ μου αλλα με κινηση δεδομενων και με κρατησε κανονικα... καμια ιδεα για να λυθει; ευχαριστω!

Δημοσ.

έστω οτι αυτός που μιλάς έχει καλό και σταθερό Internet, τοτε ...

είτε πέφτει η γραμμή σου (κακή ποιοτητα) οποτε κλείνει και η σύνδεση

ή εκείνη την ωρα κάνεις κατι (εσύ ή αλλος στο δικτυο σου) αλλο βαρύ στο δίκτυο σου (π.χ. κατεβάζεις torrents, βλέπεις youtube hd ταινία, κλπ) και γονατίζει τη γραμμή

Δημοσ.

Το skype προφανώς και δεν έχει θέμα. Ή κάνεις αποσυνδέσεις το router σου για κάποιο λόγο ή γονατίζεις την γραμμή σου με το multitasking, ειδικά αν αυτός με τον οποίο μιλάς έχει καμία καμέρα 4K και σου στέλνει εικόνα, δεν θες και πολλά.

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι αποσυνδεεται τοσο αμεσα που δε προλαβαινω καν να κανω κληση.. κανει sign out το σκαιπ μεσα σε λιγο δευτερολεπτα.. καπου αλλου ειχα διαβασει πως για κατι τετοιο ισως εφταιγε η νεωτερη εκδοση του σκαιπ, βεβαια οι συνομιλιες ητανε για 6-7 χρονια πριν...

Δημοσ.

Μπες στις ρυθμίσεις του ρούτερ σου και δες αν οι dns έχουν αλλάξει....αν ναι βάλε του παρόχου σου...

Δεν είναι πρόβλημα του σκαιπ...του ρούτερ σου είναι...και αν θες να το διαπιστώσεις αυτό πήγαινε με το τάμπλετ σου σε άλλο δίκτυο (σπίτι-καφέ κτλ) και θα δεις ότι θα μπει κανονικά το σκαιπ ;)

Δημοσ.

ναι το ξερω, αφου απο 3g δεν με ειχα πεταξει σε χρονο dt.... το αλλο περιεργο ειναι που στου πατερα μου το πισι δεν εχει τετοιο προβλημα. ισως βεβαια να παιζει ρολο οτι εχει ΧΡ, αρα και πιο παλια εκδοση σκαιπ.. αν και ειπαμε οτι δε φταιει το σκαιπ. θα κοιταξω τις ρυθμισεις. θενξ!

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους!

εχω το εξης προβλημα, καθε φορα που θα παω να συνδεθω στο σκαιπ, θα με αφησει λιγα δευτερολεπτα κι επειτα θα αποσυνδεθει. συμβαινει στον υπολογιστη μου, και σε ταμπλετ android που εχω..

καθως εψαχνα για το προβλημα, διαβασα πως, ισως φταιει ο παροχος του ιντερνετ(εμεις εχουμε wind) ή/και πως η τελευταια εκδοση εχει προβλημα... μαλιστα, οταν πρωτοξεκινησε συνδεθηκα απ το ταμπλετ μου αλλα με κινηση δεδομενων και με κρατησε κανονικα... καμια ιδεα για να λυθει; ευχαριστω!

Σιγουρακι οτι φταιει ο παροχος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το παραξενο δε, ειναι που ο πατερας μου απ τον υπολογιστη του στον δικο του λογαριασμο συνδεεται κανονικα. υπαρχει περιπτωση να φταιει ο λογαριασμος μου? θα κοιταξω να συνδεθω κι εγω απο κει.

απ ο,τι ειδα εχουμε κρατησει την ιδια ΙΡ οσο για το dns λεει οτι ειναι στο auto.. να το βαλω user (ως αλλη επιλογη αυτο εχει) και μετα απο κατω τι; αν παρω τηλ στην γουιντ θα ξερουν να με κατατοπισουν ή θα μου λενε τα δικα τους;

επισης, το σκαιπ εχει λανσαρει το web.skype κι απο κει συνδεθηκα κανονικα... 

Επεξ/σία από anthoulaki
Δημοσ.

λοιπον παιδια το ελυσα... δεν εφταιγε ουτε η γουιντ (για το συγκεκριμενο εστω), ουτε κατι αλλο... ηταν κατι που δε το φανταζεστε! προ πολλου ειχα συνδεσει τον λογαριασμο outlook που εχω φτιαξει το σκαιπ σαν ψευδωνυμο στο hotmail μου.. ετσι ηταν δευτερο και οχι κυριος λογαριασμος. μολις τα εκανα τραμπα, εισηλθα και εμεινα ετσι για ωρες..... οποτε, φανταζομαι ειναι αυτο :) τωρα πως και αυτο το προβλημα προεκυψε τον τελευταιο ενα μηνα περιπου, ενω εγω ειχα συνδεσει τους λογαριασμους ουτε θυμαμαι πριν ποσο καιρο... απορια θα μου μεινει :Ρ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με το που συνδεομουν με πεταγε.. αν δεν ειναι συνεχης αποσυνδεσεις, πως να το πω; αλλωστε το εξηγησα παραπανω.

cosmos00 εχω εναν λογαριασμο outlook κι εναν hotmail, τους ειχα συνδεσει να εμφανιζονται τα μειλ σε ενα λογαριασμο, ομως κυριος λογαριασμος ηταν αυτος του hotmail... στο σκαιπ ειχα εγγραφει με το μειλ του outlook, ετσι λοιπον για καποιον λογο οταν δεν ηταν κυριο μειλ με πεταγε εξω.. τωρα, αφου εβαλα τον outlook κυριο, ολα καλα! τελικα το προβλημα μπορει να υπαρχει απ το πουθενα... 

Επεξ/σία από anthoulaki

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...