koystado Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας, έχω το εξής πρόβλημα με τον συγκεκριμένο σκληρό: όταν τον έχω συνδεδεμένο στον υπολογιστή δεν με αφήνει να ανοίξουν τα windows η εκκίνηση σταματάει πάντα στο ίδιο σημείο όπου γράφει amd data pool updated κλπ κλπ δηλαδή ούτε καν προσπαθεί να μπει στα windows πιο πριν. Επίσης κατάφερα με δεύτερο σκληρό να μπω να κάνω φορματ και όταν είναι να επιλέξω σε ποιο δίσκο θα εγκαταστήσω τα windows μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα τι λέτε να φταίει;;;
koystado Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Να προσθέσω κάτι ο σκληρός ήταν σε μητρική με uefi και τώρα σε μητρική παλιά με το κλασσικό bios...λέτε να έχει σχέση;;
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Να προσθέσω κάτι ο σκληρός ήταν σε μητρική με uefi και τώρα σε μητρική παλιά με το κλασσικό bios...λέτε να έχει σχέση;; Ναι μπορεί και ο ssd να είναι GPT. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να μετατρέψεις τον ssd σε MBR. Τσέκαρε πρώτα σσε ένα pc αν είναι GPT ή όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα