Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Μου έδωσε ένας γνωστός μου ένα laptop το HP Pavilion G6-2000 και έχει τα εξής 2 προβλήματα:

-Θέλει αλλαγή το ανεμηστηράκι του επεξεργαστή

-Δεν κουμπώνει καλά το κάτω μέρος του laptop με το πάνω μέρος. Πρέπει να έχει σπάσει κάποιο κλιψάκι που τα κρατάει ενωμένα.

Ξέρει κανένας κάνενα service που να μπορούν να μου φτιάξουν και τα 2 και πόσο κοστίζει;

Το πρόβλημα πρέπει να βρίσκεται στο σημείο που έχω βάλει σε κόκκινο κύκλο στην παρακάτω φωτογραφία που βρήκα στο internet.

post-256819-0-60076900-1455201747_thumb.jpg

Σε εκείνο το σημείο δεν κουμπώνει και πιστεύω ότι μάλλον έχει σπάσει αυτό το κλιψάκι γιατι το κλιψάκι από το καπάκι είναι κανονικό.

Δημοσ.

το ανεμιστηράκι με τι πρόβλημα διαγνώστηκε ?

όσον αφορά το άλλο πρόβλημα αν έχει σπάσει κομμάτι από πλαστικό δεν πιστεύω πως υπάρχει τρόπος να διορθωθεί-επισκευαστεί. Παρά μόνο αγορά καινούριο πλαστικού (ολόκληρο το κάτω μέρος). Ρίξε έναν έλεγχο μέσα μήπως δεν πάτησε σωστά η πλακέτα μέσα, μήπως το καλώδιο της οθόνης κάπου τσαλάκωσε ή τίποτα άλλο που δεν πέφτει εύκολα στην αντίληψη.

Δημοσ.

Τελικά έχουν σπάσει οι 2 βίδες που κρατάνε τον μεντεσέ και για αυτό έχει αυτή την εικόνα. Δεν έχει σπάσει το κλιψάκι που έλεγα.Οπότε λογικά πάει για αντικατάσταση του πλαστικού. Προσωρινά τις κόλησε ένας γνωστός μου που το ανοίξαμε μαζί και περιμένουμε να δούμε πόσο θα αντέξει...

Δημοσ.

αυτοί οι μεντεσέδες πωπω πολύ συχνό φαινόμενο. για προσωρινές λύσεις έχω ακούσει πολλές (κόλλα δυο συστατικών, λιώσιμο πλαστικού και ξανά ένωμα...) αλλά δεν ξέρω πια είναι η πιο αποτελεσματική. καλό κουράγιο.

Δημοσ.

Πολύ πιθανό να ξανα σπάσει αλλά ελπίζω με προσεκτικό άνοιγμα να αντεξει λίγο παραπάνω. Βάλαμε μια κόλλα δυνατή που ψιλολιώνει την πλαστική επιφάνεια όταν έρχετε σε επαφή οπότε μπορεί και να αντέξει... Βλέπουμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...