xtrmsnpr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 @xtrm σε πρόλαβαν άλλοι http://www.insomnia.gr/topic/599806-quantum-break-2016/?p=54645442 souka bliet..και νόμιζα ότι σας έφερνα ωραιά νέα 2
Fulgore Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Update τα specs και παλι Vram 6gb στα Ultra με FuryX... Επισης απο i5 που ηταν πριν σε καρτα γραφικων για καθαρα gpu heavy παιχνιδι ξαφνικα ξεπεταχτηκε και ο i7 στα Ultra...... Ε σου λενε τι θα εχεις ολοκληρη 980ti και θα τσιγγουνευτεις στον επεξεργαστη... Το μονο σιγουρο απο οτι φενεται ειναι με την Ram
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 δηλαδη εγω που εχω i5 4460 και 8gb ram (στα μινιμουμ ειμαι δηλαδη) και εχω 290 (σχεδον reccomended) θα με κοβει ο επεξεργαστης η οι ραμ και δεν θα μπορω να παιζω με High ισως με καποια φιλτρα κλισμενα η γενικα οπως θα επαιζαν τα reccomended...τι σκατα,σε ποιους νομιζουν οτι απευθυνονται?σε προβατα? Καλα να παθουμε ομως...μας φαγαν οι εμπιστοσυνες σε διαφορες εταιριες επειδη βγαλαν 1-2 καλα παιχνιδια και ξεχασαμε οτι πλεον ολα γινονται για τα λεφτα! 2
Fulgore Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 δηλαδη εγω που εχω i5 4460 και 8gb ram (στα μινιμουμ ειμαι δηλαδη) και εχω 290 (σχεδον reccomended) θα με κοβει ο επεξεργαστης η οι ραμ και δεν θα μπορω να παιζω με High ισως με καποια φιλτρα κλισμενα η γενικα οπως θα επαιζαν τα reccomended...τι σκατα,σε ποιους νομιζουν οτι απευθυνονται?σε προβατα? Καλα να παθουμε ομως...μας φαγαν οι εμπιστοσυνες σε διαφορες εταιριες επειδη βγαλαν 1-2 καλα παιχνιδια και ξεχασαμε οτι πλεον ολα γινονται για τα λεφτα! Λογικα θα παιζεις σε medium προς high(οπως πχ και στο νεο tomb raider που εισαι ανετα για high πχ).Τωρα για την Ram προσωπικα εχουμε αρχισει εδω και καιρο να λεμε οτι ειναι πολυ καλη περιοδος τωρα που πεσανε οι τιμες να αναβαθμισει καποιος σε ram. Δεν θεωρω δηλαδη οτι 39-40ευρω για 8gb ram(για να φτασει το συνολο 16δηλαδη)ειναι τοσο απαγορευτικο ή λογος να ριξουμε κραξιμο. Στα αλλα βεβαια περι Ultra συμφωνω απολυτα και ειναι κατι που εκραξα και στο αλλο θεμα γιατι πολυ απλα αν θες 980ti για Ultra 1080p τοτε σε παραπανω αναλυσεις απλα Καλησπερα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 κοιτα και αυτο που λες με την ραμ εχει 2 αναγνωσεις...μια ειναι αυτη που κανεις που ναι οκ 40 ευρο δεν εγινε κατι...(για καποιους ισως να εγινε αλλα δεν θα το εξετασουμε εδω και τωρα).Η δευτερη αναγνωση ειναι αν οντως τα χρειαζεται...γιατι αν γινει οπως το dying light που τελικα το διορθωσανε και το αφησανε 8gb τοτε το κραξιμο πιστευω ειναι δικαιολογημενο...
Bigi444444 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι 8gb ram, βάζουμε εδώ και μια πενταετία.Ήρθε ο καιρός που θα κάνουμε σιγά-σιγά τη μετάβαση στα 16, όπως έγινε και από τα 4 στα 8.Από τη στιγμή που, δεδομένου του σημερινού κόστους, είναι από τις πιο φθηνές αναβαθμίσεις που μπορείς να κάνεις, δε βλέπω το τέλος του κόσμου.Κατά τη γνώμη μου εξάλλου, δεν ήρθε ακόμα η ώρα που δεν πας πουθενά με 8gb μνήμης, ειδικά αν έχεις win7 και οχι 8/10.Μπορεί να έχεις σε λίγες περιπτώσεις καλύτερη εμπειρία με τη διπλάσια μνήμη, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας, δεν είναι απαγορευτική η χρήση 8gb για την ώρα.Ας δούμε κιόλας κατά πόσον πραγματικά θα απαιτεί τόση μνήμη και δεν θα είναι άλλο ένα κολπάκι τύπου cod και λοιπών.
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Το παιχνίδι σίγουρα θα τρέχει και σε hardware που είναι αρκετά κάτω από τα minimum requirements, μην κάνετε έτσι..Εσείς οι ίδιοι που τώρα κράζετε, στο παρελθόν έχετε πει πολλές φορές ότι τα requirements στα παιχνίδια είναι καθαρά marketing. Και ναι, η Remedy push-άρει στο PC όσον αφορά τα visuals, το είδαμε σε όλα της τα παιχνίδια μέχρι τώρα. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Εννοείτε, δεν νομίζω να κατηγορεί κανεις το game, με την εταιρία και το PR της είναι το πρόβλημα
spartan29gr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Το παιχνιδι θα δωσει νεα στανταρ σε οτι εχει να κανει με action games.(Το εκανε το θαυμα της ξανα η remedy)Επιπλεον μου κανει εντυπωση στο ποσο ομορφο τρεχει το παιχνιδι ακομα και για το xbox-one. 1
BigBOSS Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Το παιχνίδι σίγουρα θα τρέχει και σε hardware που είναι αρκετά κάτω από τα minimum requirements, μην κάνετε έτσι..Εσείς οι ίδιοι που τώρα κράζετε, στο παρελθόν έχετε πει πολλές φορές ότι τα requirements στα παιχνίδια είναι καθαρά marketing. Και ναι, η Remedy push-άρει στο PC όσον αφορά τα visuals, το είδαμε σε όλα της τα παιχνίδια μέχρι τώρα. μακάρι, σαν το Star Wars Battlefront
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Το παιχνιδι θα δωσει νεα στανταρ σε οτι εχει να κανει με action games. Δηλαδή?! Το gameplay φαίνεται αδιάφορο, επαναλαμβανόμενο και όλη την φάση την έχουμε ήδη δει σε αλλα games. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί ενθουσιαστήκατε...seriously. Χίλιες φορες καινούργιο Alan Wake or Max Payne.
Spartan117 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Και το Alan Wake δεν είχε υπέροχο gameplay. Εκείνο που το ξεχώρισε ήταν το story telling της Remedy, ο ήχος, η μουσική και τα γραφικά. Ελπίζω να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα και το QB από άποψη ιστορίας. 5
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Ακριβώς αυτό, εκεί που ξεχωρίζουν τα παιχνίδια της Remedy είναι στην ιστορία, γιατί και το QB μία από τα ίδια δείχνει από άποψη gameplay. 2
Bigi444444 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Ε ρε παιδιά, συγγνώμη κιόλας δηλαδή, αλλά πραγματικά θέλω να ρωτήσω κάτι.Τι διαφορετικό περιμένετε από άποψη gameplay σε ένα παιχνίδι;Μετά από τόσες δεκαετίες, ο κλάδος λογικό είναι να μην έχει δραματικές αλλαγές σε αυτόν τον τομέα.Εκτός εάν πια μιλάμε για νέες κατηγορίες παιχνιδιών που βλέπουμε ακόμα και τώρα μια φορά στα τόσα χρόνια να κάνουν την εμφάνισή τους, τύπου survival mmos ξέρω 'γω.Αλλιώς τι νέο να περιμένουμε από ένα action game;Να ανακαλύψει και πάλι τον τροχό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα