Heybro Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Και όχι μονο, γιατί δεν κοιτάς τις προηγούμενες σελίδες να μάθεις?! Δεν θέλω να φάω κάνα spoiler την έχω πάθει παλιότερα
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Το insomnia είναι παρα πολύ προσεχτικό με τα spoilers, θα έπρεπε να το ξέρεις ήδη, ειδικά σε παλιό thread, αυτό συμβαίνει από άσχετους σε πολύ hot topics και διορθώνεται αμέσως συνήθως. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάντως δε το λές και οτι έχει πάρει χαμηλές βαθμολογίες .Οι πιο πολλόι του βάζουν 8 , 8.5 , 9. Λίγες εξαιρέσεις είναι που το έχουν βάλει κάτω απο 8. Δείτε εδω Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από CyBeR_RaBBiT 1
Heybro Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Το insomnia είναι παρα πολύ προσεχτικό με τα spoilers, θα έπρεπε να το ξέρεις ήδη, ειδικά σε παλιό thread, αυτό συμβαίνει από άσχετους σε πολύ hot topics και διορθώνεται αμέσως συνήθως. Το γνωρίζω απλά ποτέ δεν ξέρεις. Και μόνο με το ποστ του φίλου θα το παίξω να πω εντυπώσεις.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Καλά τώρα βαθμολογίες από sites σαν IGN και Gamespot απλά αδιάφορες. Το game είναι terrible port, repetitive af και άμα έχεις παίξει τα προηγούμενα games της Remedy θα καταλάβεις ότι όλο το game είναι μια κακή απόπειρα να push το wstore, στο οποιο failed miserably και για αυτό βγήκε επανέκδοση, nuff said, enjoy the game. 1
Heybro Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 54 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Καλά τώρα βαθμολογίες από sites σαν IGN και Gamespot απλά αδιάφορες. Το game είναι terrible port, repetitive af και άμα έχεις παίξει τα προηγούμενα games της Remedy θα καταλάβεις ότι όλο το game είναι μια κακή απόπειρα να push το wstore, στο οποιο failed miserably και για αυτό βγήκε επανέκδοση, nuff said, enjoy the game. Επανέκδοση στο quantum break δεν σε έπιασα εδώ τι εννοείς.
mike299 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 16 λεπτά πριν, Heybro είπε Επανέκδοση στο quantum break δεν σε έπιασα εδώ τι εννοείς. Ότι ενώ ήταν ms store/w10 exclusive, βγήκε και για steam μετά καθότι πατωσε σε πωλήσεις 1 1
Heybro Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, mike299 είπε Ότι ενώ ήταν ms store/w10 exclusive, βγήκε και για steam μετά καθότι πατωσε σε πωλήσεις Καταλαβα ευχαριστώ για την πληροφορία. Αυτό το πράγμα να βγαίνουν μόνο στο store ποτέ δεν το κατάλαβα.
LJordanakos Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Στις 31/3/2018 στις 11:31 ΠΜ, Heybro είπε Καταλαβα ευχαριστώ για την πληροφορία. Αυτό το πράγμα να βγαίνουν μόνο στο store ποτέ δεν το κατάλαβα. Και της ΕΑ μόνο στο Origin βγαίνουν αλλά εκεί δεν γκρινιάζει κανείς...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχει διαφορα μεταξύ OS exclusivity με platform exclusivity ειδικά κιόλας άμα δεν είναι καλύτερο Επίσης αμφιβάλλω να βρείς κανέναν στο forum που προτιμάει origin/uplay από GOG ή Steam. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
GjokerR Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Υπάρχει και ένα άλλο θέμα με το windows store exclusivity, δεν μπορείς να το προμηθευτείς από πουθενά αλλού 1
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) How Alan Wake 2 Connects To Quantum Break Θα έχω να τερματίσω και αυτό εδώ πριν πάω στο Alan wake 2. Να τα έχω όλα συγκεντρωμένα στο μυαλό μου 😝. Βέβαια έλεγαν ότι δεν είναι το ίδιο universe το QB με τα Alan wake & control. Αλλά οκ, τα σύνδεσαν. και ένα reference του AW1 μέσα στο QB: Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2023 από xtrmsnpr
noFEARgr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 3 hours ago, xtrmsnpr said: How Alan Wake 2 Connects To Quantum Break Θα έχω να τερματίσω και αυτό εδώ πριν πάω στο Alan wake 2. Να τα έχω όλα συγκεντρωμένα στο μυαλό μου 😝. Βέβαια έλεγαν ότι δεν είναι το ίδιο universe το QB με τα Alan wake & control. Αλλά οκ, τα σύνδεσαν. και ένα reference του AW1 μέσα στο QB: Reference του alan wake 2 είναι, και φαίνεται ότι από το 2016 είχαν ήδη την κεντρική ιδέα 1
liakinen Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Καλές οι συνδέσεις, ξέρουν να γράφουν σενάρια OK, αλλά κάπου χάνεται η μπάλα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε How Alan Wake 2 Connects To Quantum Break Θα έχω να τερματίσω και αυτό εδώ πριν πάω στο Alan wake 2. Να τα έχω όλα συγκεντρωμένα στο μυαλό μου 😝. Βέβαια έλεγαν ότι δεν είναι το ίδιο universe το QB με τα Alan wake & control. Αλλά οκ, τα σύνδεσαν. και ένα reference του AW1 μέσα στο QB: Ο πρωταγωνιστής του QB λέει στο AW2 ότι βρίσκεται πολλές φορές σε ΄''άλλους κόσμους'' και είναι κάποιος άλλος, προφανώς εννοεί το universe του QB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα