{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Indeed και άμα βάλεις και την ιστορία του game με exclusive bs σε xbone και μετά μονο Winstore και τέλος abandon the ship DX11 release μπας και δούμε φράγκο...no im sorry. Απορώ πως δεν το βγάλαν και για τα υπόλοιπα platforms
liakinen Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Το SpecOps είναι κλάσεις ανώτερο και σε gameplay αλλα και σε story. Πέρασε και δεν ακούμπησε το συγκεκριμένο. Υποτιμημένο παιχνίδι και είναι κρίμα γιατί έχει καλό - τυπικό gameplay και φανταστικό, μοναδικό σενάριο σε σημείο να μπαίνει κάποιος στο internet για να διαβάσει την εξήγηση και τις θεωρίες μετά το τέλος του παιχνιδιού. Γνωρίζω άτομα που το τερμάτισαν μετά από προτροπή μου και με έβριζαν (το θεώρησαν χάσιμο χρόνου) αλλά στην ουσία δεν κατάλαβαν τίποτα από το story. Τους έδωσα την εξήγηση και κάναν δεύτερο playthrough Είναι σχεδόν πάντα σε έκπτωση (στα sales ~5€) και το προτείνω με κλειστά μάτια. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Προσωπικά το βρίσκω απίστευτα σημαντικό στο immersion και στο δέσιμο με τον πρωταγωνιστή όταν games δείχνουν εξέλιξη σε εμφανισιακή κακουχία αλλα και προφορική στην διάρκεια του game όπως το SpecOps, TR1 και MP3, και αυτό γιατί γενικά τα 3rd person lack immersion. Sorry για το offtopic. 1
Federacion Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 το SpecOps δεν το ξέρω, είναι το παιχνίδι του 2012;
liakinen Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 το SpecOps δεν το ξέρω, είναι το παιχνίδι του 2012; Ναι.
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Aλλο παιχνιδαρα αλλο παιχνιδι της χρονιας. Προσωπικα το βρηκα ωραιο . Δεν το συγκρινα με καποιο αλλο παιχνιδι και αυτος ειναι ο λογος που το χανεται θεωρω. Δε αξιολογουμε καποιο τιτλο σε σχεση με καποιον αλλον. Τον αξιολογουμε βαση των 3 πραγματων που ανεφερα προηγουμενος. Και στο κατω κατω παιχνιδι προτεινα , αν δεν αρεσε στο φιλο απλα το παραταγε. chill Το «παιχνιδάρα» που χρησιμοποίησες είναι λήμμα σε υπερθετικό βαθμό, επομένως από μόνο του υποννοεί σύγκριση. Και προφανώς όταν λέμε ότι ένα παιχνίδι είναι καλό ή όχι, το εννοούμε συγκριτικά με κάτι άλλο. Γιατί με αυτό το σκεπτικό, όλα τα παιχνίδια καλά είναι. Πραγμα προφανώς αναληθές. Το συγκεκριμένο game σε σύγκριση με παρόμοια του είδους του είναι απλά κακό (το gameplay π.χ. του RotTR είναι κλάσεις καλύτερο). Σε σύγκριση με τα άλλα games της εταιρείας που το έφτιαξε (Alan Wake, Max Payne 1+2) είναι στην καλύτερη περίπτωση, σκουπίδι. Τα έχω γράψει και πιο αναλυτικά εδώ. Δεν είναι κακό να σας αρέσει ένα κακοφτιαγμένο game. Κακό είναι να μην το αναγνωρίζετε ότι είναι κακοφτιαγμένο. 1
tsakitsan95 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Το «παιχνιδάρα» που χρησιμοποίησες είναι λήμμα σε υπερθετικό βαθμό, επομένως από μόνο του υποννοεί σύγκριση. Και προφανώς όταν λέμε ότι ένα παιχνίδι είναι καλό ή όχι, το εννοούμε συγκριτικά με κάτι άλλο. Γιατί με αυτό το σκεπτικό, όλα τα παιχνίδια καλά είναι. Πραγμα προφανώς αναληθές. Το συγκεκριμένο game σε σύγκριση με παρόμοια του είδους του είναι απλά κακό (το gameplay π.χ. του RotTR είναι κλάσεις καλύτερο). Σε σύγκριση με τα άλλα games της εταιρείας που το έφτιαξε (Alan Wake, Max Payne 1+2) είναι στην καλύτερη περίπτωση, σκουπίδι. Τα έχω γράψει και πιο αναλυτικά εδώ. Δεν είναι κακό να σας αρέσει ένα κακοφτιαγμένο game. Κακό είναι να μην το αναγνωρίζετε ότι είναι κακοφτιαγμένο. Το πρωτο πραγμα που γραφεις στο review ειναι ο παραγοντας γουστο. Χρειαζεται να συνεχισουμε? Εμενα προσωπικα σαν ατομο μου αρεσε , περασα ευχαριστα το χρονο μου ναι το θεωρω παιχνιδαρα. Δε καταλαβαινω τι ψαχνουμε απο το πρωι. Ρωτησε καποιος αν θα καταφερει να το σηκωσει με την gpu του και τον παροτρυνα να το παιξει. Αν δεν σας αρεσει πειτε την αποψη σας και τελος. Εμενα με την εμπειρια που εχω στο gaming και βαση του τιτλους που εχω παιξει μου αρεσε , αν θελετε να το θεσουμε ετσι. Οπως το αναλυεις στο "review" φαινεται πως εχεις εμπειρια και πολυ πιθανον να εχεις και δικιο. Οπως και να εχει εμενα μαρεσε και πολυ πιθανον να το ξαναπαιξω. Υ.Γ. 1) Ειναι το πρωτο παιχνιδι της remedy που παιζω. 2)Δεν εχω μεγαλη εμπειρια σε games. 3)Μια αποψη ειπαμε και πεσατε να μας φατε.
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 1) Ειναι το πρωτο παιχνιδι της remedy που παιζω. Κάνε μία χάρη στον εαυτό σου. Αυτό το bundle στις γιορτές θα παίξει στα 3-4 ευρώ. Αγόρασε το, παίξε αυτά τα δύο games (αγνοώντας τα γραφικά 15ετίας, αν και δεν έχει γεράσει άσχημα το game) και μετά έλα να ξαναμιλήσουμε για το QB. 1
Federacion Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Τα έχω παίξει όλα τα Max Payne, και το QB το βάζω στην ίδια κατηγορία. Με τίποτε δεν θα το έλεγα σκουπίδι. Είσαι υπερβολικός.
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Τα έχω παίξει όλα τα Max Payne, και το QB το βάζω στην ίδια κατηγορία. Με τίποτε δεν θα το έλεγα σκουπίδι. Είσαι υπερβολικός. Ok, αφού τα βάζεις στην ίδια κατηγορία και θεωρείς ότι οι δυνάμεις του Jack είναι σωστά υλοποιημένες gameplay-wise (όπως ήταν στο game που εισήγαγε το bullet-time), ότι ο Jack στέκεται ισάξια απέναντι στον Max character-wise και ότι η ιστορία που διηγούνται τα πρώτα δύο Max Payne είναι εξίσου σουρωτήρι από τα plot holes με το QB, δεν υπάρχει κάτι άλλο να προσθέσω, μάλλον είμαι υπερβολικός. Μπορείς ωστόσο να δεις το user reception (όχι τα πληρωμένα reviews) που είχε το game. Ίσως να είμαστε πολλοί οι υπερβολικοί τελικά. 1
Federacion Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Είναι πιο μικρό σε έκταση, αυτό του καταλογίζω. Σαν υλοποίηση στα γραφικά είναι πολύ δυνατό, σαν ιστορία μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα, σαν gameplay υστερεί λιγάκι, σαν χαρακτήρας επίσης. Δεν είναι σκουπίδι σε καμία περίπτωση, αλλά γούστα είναι αυτά.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Το ότι μπορείτε να απολαύσετε το συγκεκριμένο game μονο καλο το βρίσκω, μακάρι να μπορούσα και εγώ, ίσως φτάει ότι έχω τερματίζει MP και AW πάνω από 3 φορες 1
Fulgore Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Gameplay ωραιο , story προσωπικα μου αρεσε αρκετα , γραφικα επισης πολυ ωραια. Μονο σε διαρκεια ειναι μικρο το οποιο προσωπικα δε με χαλασε. Δε καταλαβαινω λοιπον για ποιο λογο να μη θεωρειται παιχνιδαρα. Εκτος αν δε σου αρεσουν αυτου του ειδους... Δε αξιολογουμε καποιο τιτλο σε σχεση με καποιον αλλον. Τον αξιολογουμε βαση των 3 πραγματων που ανεφερα προηγουμενος. Για την ακριβεια εγραψες και το παραπανω οποτε ειναι απολυτα λογικο που πηρες τις απαντησεις που πηρες. Ουτε εν μερη στο αλλο που γραφεις περι αξιολογησης ενος παιχνιδιου(και δεν καταλαβαινω για ποιο λογο χρησιμοποιεις και πλυθηντικο κιολας )συμφωνω αλλα τεσπα. Ιδια κατηγορια το max payne(που μεγαλωσε κοσμο που λεει ο λογος)με το quantum break?Περαν του 3rd person shooter ειναι το λιγοτερο αστειο να μπαινουν διπλα διπλα αυτα τα παιχνιδια. Κυριως απο πλευρας χαρακτηρων και διαλογων το max payne ειναι απο τα καλυτερα του ειδους του. Κάνε μία χάρη στον εαυτό σου. Αυτό το bundle στις γιορτές θα παίξει στα 3-4 ευρώ. Αγόρασε το, παίξε αυτά τα δύο games (αγνοώντας τα γραφικά 15ετίας, αν και δεν έχει γεράσει άσχημα το game) και μετά έλα να ξαναμιλήσουμε για το QB. Αν τα γραφικα ειναι προβλημα ας παιξει και το max payne 3 απο rockstar που εχει πιο συγχρονα γραφικα. Είναι πιο μικρό σε έκταση, αυτό του καταλογίζω. Σαν υλοποίηση στα γραφικά είναι πολύ δυνατό, σαν ιστορία μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα, σαν gameplay υστερεί λιγάκι, σαν χαρακτήρας επίσης. Δεν είναι σκουπίδι σε καμία περίπτωση, αλλά γούστα είναι αυτά. Δεν ειπε κανεις οτι ειναι σκουπιδι το Quantum,ειπαμε οτι υπαρχουν πολυ καλυτερα παιχνιδια απο αυτο.Απλα τα πραγματα.....
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Κυριως απο πλευρας χαρακτηρων και διαλογων το max payne ειναι απο τα καλυτερα του ειδους του. Αν τα γραφικα ειναι προβλημα ας παιξει και το max payne 3 απο rockstar που εχει πιο συγχρονα γραφικα. Το Max Payne 3 είναι ένα πάρα πολύ καλό game εν γένει, αλλά δυστυχώς έπρεπε να είχε κυκλοφορήσει με άλλο όνομα. Τα πρώτα δύο Max Payne μας διηγήθηκαν μια αυτοτελή ιστορία που είχε closure και δεν χρειαζόταν περαιτέρω συνέχεια. Την καταθλιπτική ιστορία ενός τραγικού ήρωα, που πέρασε από όλα τα στάδια της θλίψης για να φτάσει στην κάθαρση στο εναλλακτικό φινάλε του 2ου Max Payne, όπου για να το ξεκλειδώσεις πρέπει να το τερματίσεις στο μέγιστο επίπεδο δυσκολίας (κάτι εξωφρενικά δύσκολο). Heavy spoiler, για όσους δεν θυμούνται: Στο εναλλακτικό φινάλε η Mona παραμένει ζωντανή. Και ο Max φτάνει στη λύτρωση αποδεχόμενος τη μοίρα του λέγοντας ότι "I had a dream of my wife. She was dead. But it was all right." Πραγματικά, είχα δακρύσει όταν συνειδητοποίησα την τραγικότητα του χαρακτήρα του Max την πρώτη φορά που είδα αυτό το φινάλε. Δεν χρειαόταν να ειπωθεί τίποτα περαιτέρω σχετικά με αυτόν τον χαρακτήρα, πόσο δε μάλλον ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή του, άσχετο με τα όσα είχαν προηγηθεί. Δεν ειπε κανεις οτι ειναι σκουπιδι το Quantum,ειπαμε οτι υπαρχουν πολυ καλυτερα παιχνιδια απο αυτο.Απλα τα πραγματα..... Εγώ το αποκαλώ «σκουπίδι» πάντως, συγκριτικά με τα Max Payne και το Alan Wake. Σαν game γενικότερα είναι πολύ μέτριο, σε φάση παίζει αν αξίζει να το παίξει κανείς για ένα απόγευμα. 1
vste Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μπραβο δημοτικοτητα το Quantum Break τις τελευταιες ημερες εδω μεσα! Σιγουρα ειναι πολυ πιο καλοδεχουμενο στο X-One απο οτι σε PC παντως. Ναι εχει και το Gow4 το X-One αλλα κατα τα αλλα δεν τρελαινεται και στα Exclusives. + οτι σε γραφικα δειχνει πιο εντυπωσιακο (αν και χειροτερο) σε X-One παρα σε τουμπανο PC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα