tsakitsan95 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παιδια σκεφτομαι να το αγορασω, το pc της υπογραφης μου θα βγαζει τουλαχιστον 60fps σε 1080p με ultra settings η χρειαζετε κανα χιλιαρικο καρτα γαρφικων, διαβασα πως εχει τερελες απαιτησεις. Η 1060 μου , με ολα στα ultra εβγαζε γυρω στα 40-50. Μια χαρα smooth ητανε η τουλαχιστον μια χαρα smooth μου φανηκε. Ξεκινησε το μη το σκεφτεσαι παιχνιδαρα!!!!
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Η 1060 μου , με ολα στα ultra εβγαζε γυρω στα 40-50. Μια χαρα smooth ητανε η τουλαχιστον μια χαρα smooth μου φανηκε. Ξεκινησε το μη το σκεφτεσαι παιχνιδαρα!!!! Παιχνιδάρα το QB; Σίγουρα μιλάς για το QB; 4
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Χαχαχαχα δεν άντεξες. Πραγματικά, επειδή διαβάζω κάτι τέτοια και στο XBONE topic μου έρχεται να ξεριζώσω τα μάτια μου. Απορώ δηλαδή, όσοι θεωρούν παιχνιδάρα το QB, δεν έχουν παίξει άλλο παιχνίδι στη ζωή τους; 3
Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Πραγματικά, επειδή διαβάζω κάτι τέτοια και στο XBONE topic μου έρχεται να ξεριζώσω τα μάτια μου. Απορώ δηλαδή, όσοι θεωρούν παιχνιδάρα το QB, δεν έχουν παίξει άλλο παιχνίδι στη ζωή τους; Ειναι αν δεις υποψηφιο απο μερικους και για παιχνιδι της χρονιας. και η απαντηση εν μερη ειναι το δευτερο που γραφεις.
vste Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Πραγματικά, επειδή διαβάζω κάτι τέτοια και στο XBONE topic μου έρχεται να ξεριζώσω τα μάτια μου. Απορώ δηλαδή, όσοι θεωρούν παιχνιδάρα το QB, δεν έχουν παίξει άλλο παιχνίδι στη ζωή τους; Εμενα σε X-ONE μου αρεσε πολυ. Σαν υποθεση/γραφικα αξιοπρεπεστατο και το gameplay λειτουργικο. Σε PC αν και εχει εγκατασταθει και πηγαινει καλυτερα απο το XBOX σιγουρα δεν δειχνει τοσο εντυπωσιακο λογο αυξημενων δυνατοτητων. Τωρα καιρος ειναι να ψαξω να βρω ποιο θα ειναι το 2ο παιχνιδι που θα παιξω στην ζωη μου. Δεν ειναι για βιαστικες αποφασεις αυτα τα πραγματα.. 2
Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Εμενα σε X-ONE μου αρεσε πολυ. Σαν υποθεση/γραφικα αξιοπρεπεστατο και το gameplay λειτουργικο. Σε PC αν και εχει εγκατασταθει και πηγαινει καλυτερα απο το XBOX σιγουρα δεν δειχνει τοσο εντυπωσιακο λογο αυξημενων δυνατοτητων. Τωρα καιρος ειναι να ψαξω να βρω ποιο θα ειναι το 2ο παιχνιδι που θα παιξω στην ζωη μου. Δεν ειναι για βιαστικες αποφασεις αυτα τα πραγματα.. Λαθος εν μερη quote κανεις.Το παραπανω σχολιο ηταν quote σε αυτο το σχολιο Ξεκινησε το μη το σκεφτεσαι παιχνιδαρα!!!! Εχει μεγαλη διαφορα απο το να λεμε το quantum break οτι ειναι καλο παιχνιδι σε γενικες γραμμες(αναλογα και τα γουστα του καθενος βεβαια γιατι εγω προσωπικα το βρηκα ψιλο βαρετο με καλες ερμηνειες και γραφικα αλλα τεσπα),απο το να το λεμε παιχνιδαρα και παιχνιδι της χρονιας οπως αναφερουν πολλοι στο αλλο θεμα http://www.insomnia.gr/topic/630365-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-console-game-of-the-year-2016-insomnia-version/ Θα μου πεις απο την μια αν δεν εχει παιξει καποιος πολλα παιχνιδια(κατι απολυτα κατανοητο φυσικα),εχει παιξει το εν λογω παιχνιδι του αρεσε αλλα οχι σε σημειο να το βρισκει και παιχνιδι της χρονιας, τι να κανει. Και η απαντηση να μην το βαλει καν στην λιστα και ας μην βγαινουν 5παιχνιδια(αν δηλαδη παει με το σκεπτικο οτι πρεπει να βαλει καποιο παιχνιδι μεσα απο αυτα που εχει παιξει εννοω) Εκτως αν ακομα και εσενα πχ σου αρεσει να βλεπεις στα παιχνιδια της χρονιας το Quantum Break διπλα διπλα με το Last Guardian ας πουμε Και βεβαια ειμαι σιγουρος οτι στους περισσοτερους που τους αρεσε το παιχνιδι δεν θα το επαιξαν day one και αρα να ειχαν δωσει 60 και 70ευρω γιατι πιστευω θα ειχαν τελειως διαφορετικη γνωμη απο τωρα που ειναι στα 30ευρω. Εγω παντως σιγουρα το βλεπω με αλλο ματι στα 30ευρω απο οτι στα 70ευρω που ειχε αρχικα. 1
vste Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Εκτως αν ακομα και εσενα πχ σου αρεσει να βλεπεις στα παιχνιδια της χρονιας το Quantum Break διπλα διπλα με το Last Guardian ας πουμε Δεν εχω κανενα προβλημα ακομα και το No Man's Sky να δω σαν ΥΠΟΨΗΦΙΟ για παιχνιδι της χρονιας. Εχω δει και γυναικες που για τα δικα μου γουστα δεν βλεποντουσαν και ειχαν καψουρηδες μαζι τους.. Το τι θα ψηφισω βεβαια ειναι αλλο. Αλλα οπως εχουμε ξαναπει και για το The Order, το γουστο ειναι υποκειμενικο. Και το Quantum Break σαν 3rd person shooter στεκεται αξιοπρεπως φετος. Οχι σε επιπεδο Gears of War βεβαια που μαλλον ειναι το καλυτερο κατ εμε αλλα not bad at all. 1
Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δεν εχω κανενα προβλημα ακομα και το No Man's Sky να δω σαν ΥΠΟΨΗΦΙΟ για παιχνιδι της χρονιας. Εχω δει και γυναικες που για τα δικα μου γουστα δεν βλεποντουσαν και ειχαν καψουρηδες μαζι τους.. Το τι θα ψηφισω βεβαια ειναι αλλο. Αλλα οπως εχουμε ξαναπει και για το The Order, το γουστο ειναι υποκειμενικο. Και το Quantum Break σαν 3rd person shooter στεκεται αξιοπρεπως φετος. Οχι σε επιπεδο Gears of War βεβαια που μαλλον ειναι το καλυτερο κατ εμε αλλα not bad at all. Κοιταξε να δεις.Αν καποιος βαλει σαν υποψηφιο για παιχνιδι της χρονιας το παραπανω παιχνιδι και δεν το λεει για πλακα,εγω προσωπικα θα ειχα μεγαλο προβλημα οσον αφορα τι βαρος θα εχει γενικα η γνωμη αυτου του ανθρωπου(με βαση αυτα που θα γραφει γενικα για τα παιχνιδια δηλαδη). Στα υπολοιπα σου ξαναειπα οτι το Quantum Break στην παρουσα φαση που κοστιζει 30ευρω κουτατο και 19ευρω ψηφιακα ειναι ενα οκ/καλο παιχνιδι. Αλλα επειδη το παιχνιδι αυτο κυκλοφορησε κλασσικα στις αρχες στα 70ευρω(γιαυτο και εφαγε και το μεγαλο κραξιμο επειδη κοστιζε 70ευρω μονο απο windows store,εχει σχεδον ανυπαρκτο replay value,και σχετικα μικρη διαρκεια και ετρεχε και χαλια)και σε σχεση με τι προσφερει,φενεται αρκετα περιεργο σε αρκετους να το βλεπουν σαν παιχνιδι της χρονιας(μια απο τις επιλογες του καθενος εννοω).Το ξαναλεω δεν εγραψε κανεις οτι ειναι παιχνιδι του 2/10 για παραδειγμα. Αλλα οχι και παιχνιδαρα τυπου 9/10 ας πουμε.
tsakitsan95 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Παιχνιδάρα το QB; Σίγουρα μιλάς για το QB; Gameplay ωραιο , story προσωπικα μου αρεσε αρκετα , γραφικα επισης πολυ ωραια. Μονο σε διαρκεια ειναι μικρο το οποιο προσωπικα δε με χαλασε. Δε καταλαβαινω λοιπον για ποιο λογο να μη θεωρειται παιχνιδαρα. Εκτος αν δε σου αρεσουν αυτου του ειδους... Λαθος εν μερη quote κανεις.Το παραπανω σχολιο ηταν quote σε αυτο το σχολιο Εχει μεγαλη διαφορα απο το να λεμε το quantum break οτι ειναι καλο παιχνιδι σε γενικες γραμμες(αναλογα και τα γουστα του καθενος βεβαια γιατι εγω προσωπικα το βρηκα ψιλο βαρετο με καλες ερμηνειες και γραφικα αλλα τεσπα),απο το να το λεμε παιχνιδαρα και παιχνιδι της χρονιας οπως αναφερουν πολλοι στο αλλο θεμα http://www.insomnia.gr/topic/630365-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-console-game-of-the-year-2016-insomnia-version/ Θα μου πεις απο την μια αν δεν εχει παιξει καποιος πολλα παιχνιδια(κατι απολυτα κατανοητο φυσικα),εχει παιξει το εν λογω παιχνιδι του αρεσε αλλα οχι σε σημειο να το βρισκει και παιχνιδι της χρονιας, τι να κανει. Και η απαντηση να μην το βαλει καν στην λιστα και ας μην βγαινουν 5παιχνιδια(αν δηλαδη παει με το σκεπτικο οτι πρεπει να βαλει καποιο παιχνιδι μεσα απο αυτα που εχει παιξει εννοω) Εκτως αν ακομα και εσενα πχ σου αρεσει να βλεπεις στα παιχνιδια της χρονιας το Quantum Break διπλα διπλα με το Last Guardian ας πουμε Και βεβαια ειμαι σιγουρος οτι στους περισσοτερους που τους αρεσε το παιχνιδι δεν θα το επαιξαν day one και αρα να ειχαν δωσει 60 και 70ευρω γιατι πιστευω θα ειχαν τελειως διαφορετικη γνωμη απο τωρα που ειναι στα 30ευρω. Εγω παντως σιγουρα το βλεπω με αλλο ματι στα 30ευρω απο οτι στα 70ευρω που ειχε αρχικα. Aλλο παιχνιδαρα αλλο παιχνιδι της χρονιας. Προσωπικα το βρηκα ωραιο . Δεν το συγκρινα με καποιο αλλο παιχνιδι και αυτος ειναι ο λογος που το χανεται θεωρω. Δε αξιολογουμε καποιο τιτλο σε σχεση με καποιον αλλον. Τον αξιολογουμε βαση των 3 πραγματων που ανεφερα προηγουμενος. Και στο κατω κατω παιχνιδι προτεινα , αν δεν αρεσε στο φιλο απλα το παραταγε. chill
Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Gameplay ωραιο , story προσωπικα μου αρεσε αρκετα , γραφικα επισης πολυ ωραια. Μονο σε διαρκεια ειναι μικρο το οποιο προσωπικα δε με χαλασε. Δε καταλαβαινω λοιπον για ποιο λογο να μη θεωρειται παιχνιδαρα. Εκτος αν δε σου αρεσουν αυτου του ειδους... Εχει μια μικρη διαφορα το να λεμε ενα παιχνιδι καλο και ωραιο απο το να το λεμε παιχνιδαρα. http://www.metacritic.com/game/pc/quantum-break Γιατι για το παραπανω παιχνιδι μιλαμε απο οταν πρωτοβγηκε στο pc τον Απριλιο αν θυμαμαι καλα βεβαια τωρα ειναι φθηνοτερο και πιο playable. Οσον αφορα αυτο που γραφεις για το ειδος του,δεν νομιζω οτι πολυ στεκει ακριβως Οσο για το ειδος που λες εννοεις γενικα παιχνιδια 3ου προσωπου με οπλα οπως GTA,max payne,gears of war κλπ ή συγκεκριμενα σαν πιο scifi κατασταση?
tsakitsan95 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Εχει μια μικρη διαφορα το να λεμε ενα παιχνιδι καλο και ωραιο απο το να το λεμε παιχνιδαρα. http://www.metacritic.com/game/pc/quantum-break Γιατι για το παραπανω παιχνιδι μιλαμε απο οταν πρωτοβγηκε στο pc τον Απριλιο αν θυμαμαι καλα βεβαια τωρα ειναι φθηνοτερο και πιο playable. Οσον αφορα αυτο που γραφεις για το ειδος του,δεν νομιζω οτι πολυ στεκει ακριβως Οσο για το ειδος που λες εννοεις γενικα παιχνιδια 3ου προσωπου με οπλα οπως GTA,max payne,gears of war κλπ ή συγκεκριμενα σαν πιο scifi κατασταση? Πιάνεσαι απο μια λεξη φιλε μου. Θεωρω πως καταλαβες τι εννοουσα και πως. Εχουμε βγει offtopic!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Εάν το συγκινούμε με όλα τα υπόλοιπα 3rd person shooter (και χωρίς να δίνουμε βάση στο κάκιστο port) είναι απλά ok, ίσως και μέτριο άμα βάλουμε μέσα το κακό live action (όχι από άποψη ηθοποιίας αλλα production) και πολύς κόσμος δεν γουστάρει κάθε τρεις και λίγο διακοπές με μεγάλα cutscenes (kojima style). Εγώ όμως το συγκρίνω με τα previous games της Remedy οποτε μέτριο στην καλυτερότερη, γνώμες εννοείτε είναι αυτές αλλα υπάρχει λαοθάλασσα από 3rd person shooters. Το SpecOps είναι κλάσεις ανώτερο και σε gameplay αλλα και σε story. Βασικά το story είναι μούφα για Remedy και το σήμα κατατεθέν που είναι το protagonist narration ήταν clain. Alan Wake or gtfo. 2
Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Καλα αν το παμε απο πλευρας 3rd person shooter βαζοντας μεσα τα GTA πχ ή ακομα και το Max payne της ιδιας εταιριας,τοτε συγνωμη αλλα ειναι για να μας πιανουν τα γελια με το Quantum Break. Ακομα και το max payne 3 που δεν ειναι της Remedy αλλα της rockstar πλεον ειναι κλασεις ανωτερο και πιο σοβαρο απο το Quantum. Προσωπικες γνωμες σιγουρα υπαρχουν για το αν αρεσε σε καποιον το εν λογω παιχνιδι ή οχι(και σε τι βαθμο),αλλα κουβεντες περι φοβερου παιχνιδιου ή ακομα και υποψηφιου για Goty εν μερη δεν ειναι λογικο να προκαλουν σχολια οπως αυτο πιο πισω του malthador. Βγηκαν τοσα πολλα καλυτερα παιχνιδια το 2016 για να μπει το Quantum Break ως υποψηφιο για παιχνιδι της χρονιας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα