Προς το περιεχόμενο

Quantum Break [PC]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απορω γιατι πηρε και αρκετα ασχημα reviews, το παιχνιδι ειναι μια χαρα..

Περαν των οποιων προβληματων τον πρωτο καιρο απο windows store και φυσικα της τιμης των 70ευρω που ειχε αρχικα η windows εκδοση,ειχε αναφερθει και αυτο 

Τωρα βεβαια που βγηκε η steam εκδοση στην μιση τιμη ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα φανταζομαι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 783
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει μια πλατφόρμα που δουλεύει με διακόπτη,πρέπει να την ενεργοποιήσεις και να της ρίξεις την νέα σου δύναμη (slow motion) έτσι προλαβαίνεις να ανέβεις,τέρμα πάνω είναι ένα απλό αλματάκι. 

Δημοσ.

Έχει μια πλατφόρμα που δουλεύει με διακόπτη,πρέπει να την ενεργοποιήσεις και να της ρίξεις την νέα σου δύναμη (slow motion) έτσι προλαβαίνεις να ανέβεις,τέρμα πάνω είναι ένα απλό αλματάκι. 

εχω βρει την πλατφορμα αλλα μολις ανεβαινω πεφτει και δεν προλαβαινω να περασω απεναντι,ποιο κουμπι ειναι το v?

Δημοσ.

Το απεγκατέστησα χθες. Έπαιξα λίγα λεπτά και έξω. Δεν μπορούσα. :P

Εγώ το γύρισα από Hard (chapter 3) στο Normal και το ξεκίνησα ξανά, μόνο για το story. Το gameplay είναι απαράδεκτο.

Δημοσ.

μολις το τελειωσα,παρα πολυ καλη πλοκη,στην αρχη σαν gameplay το βρηκα λιγο καπως αλλα μετα απο το act2 και υστερα

μου αφησε καλυτερη εντυπωση,ωραιοι φωτισμοι,στοιχεια alan wake οπου ευχομαι να βγει και alan wake 2 xD

οσον αφορα το perfomance ελπιζω τα επομενα ναναι πιο optimized

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μόλις το ξεκίνησα.

ΤΙ ΕΙΣΑΓΩΓΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;

Επίσης τι έγινε ρε παιδιά; με το pc της υπογραφής τρέχω ultra! Σούπερ!

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια σκεφτομαι να το αγορασω, το pc της υπογραφης μου θα βγαζει τουλαχιστον 60fps σε 1080p με ultra settings η χρειαζετε κανα χιλιαρικο καρτα γαρφικων, διαβασα πως εχει τερελες απαιτησεις.

Δημοσ.

Μόνο με upscaling ενεργοποιημένο που βάζει θολούρα, διαφορετικά ξέχνα τα 60άρια με Ultra. Από την άλλη δεν υπάρχει λόγος να παίξεις στο Ultra, ρίχνεις τα settings αφού οι διαφορές οπτικά είναι αμελητέες.

• Like 1
Δημοσ.

η χρειαζετε κανα χιλιαρικο καρτα γαρφικων, διαβασα πως εχει τερελες απαιτησεις.

Πως γινεται χιλια ευρω για καρτα γραφικων αφου η καλυτερη gtx 1080 κοστιζει 600-680?:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...