stavroulis1985 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Υπαρχει fix για τους παλιους CPU ? Δεν ξεκιναει καν λεει Popcnt is missing
Alex21121988 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ναι αλλά σε Native 1440p, το upscaling = on (720p base texture image) είναι αυτό που χαλάει το image quality ουσιαστικά (απελευθερώνοντας πολλά gpu resources όμως), τα υπόλοιπα settings δεν παίζουν και πολύ ρόλο νομίζω, και για αυτό τα έχω στο medium. Το μειονέκτημα του ανώτερου image quality είναι ότι στην δική μου vga τουλάχιστον δεν έχω smooth fps αν δεν τα λοκάρω στα 30, αλλά δεν με πειράζει γιατί σαν gameplay experience είναι μια χαρά έτσι Άμα παίζει σταθερά στα 30 fps(και δεν πάει παρακάτω φυσικά) θα ήταν καλύτερο να διαλέξεις αυτό, από καλύτερο framerate και crappy image με το άθλιο upscale.
Habman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Άμα παίζει σταθερά στα 30 fps(και δεν πάει παρακάτω φυσικά) θα ήταν καλύτερο να διαλέξεις αυτό, από καλύτερο framerate και crappy image με το άθλιο upscale. Ναι και εγώ αυτής της άποψης είμαι. Σε γενικές γραμμές είναι σταθερό στα 30 fps λόγο του ότι η gpu είναι avg στο 80%, έχει δλδ ένα σεβαστό περιθώριο να αντιμετωπίσει frame-drops, αλλά μέχρι τα μέσα του Act 2 που έχω φτάσει έχω πετύχει κάποια πολύ λίγα σημεία που μάλλον είναι unoptimised για native ανάλυση, να πέφτουν και στα 24-25 Fps, αλλά ευτυχώς ήταν εκτός μάχης και δεν ασχολήθηκα περαιτέρω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 It appears that Remedy recorded a part of Quantum Break’s ending with an unregistered version of FRAPS 2
Habman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Άμα έχεις βγει κατά πολύ Off Budget τι να κάνεις, ούτε το Fraps με 30€ δεν αγοράζεις και ας σε λένε και Remedy! Δυστυχώς δεν μπορώ να δω τα videos γιατί δεν το έχω τελειώσει το game ακόμα. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2016 από Habman
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 It appears that Remedy recorded a part of Quantum Break’s ending with an unregistered version of FRAPS Thanx Psycho έχω λιώσει :D
Heatspreader Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Το κατέβασα χωρίς να το πληρώσω να δω αν λέει τίποτα και στην πορεία να το αγοράσω (Όταν πάει στο 10άρικο έτσι και αλλιώς)...Θα το τσεκάρω σήμερα το βράδυ.Για να δούμε...
Fulgore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Το κατέβασα χωρίς να το πληρώσω να δω αν λέει τίποτα και στην πορεία να το αγοράσω (Όταν πάει στο 10άρικο έτσι και αλλιώς)... Θα το τσεκάρω σήμερα το βράδυ. Για να δούμε... Αν καταφερεις και το τερματισεις,ειμαι σχεδον 100% σιγουρος οτι μετα ουτε 10ευρω δεν θα δωσεις για αυτο,γιατι πολυ απλα δεν θα εχεις ορεξη να το ξαναπαιξεις. 1
Heatspreader Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Αν καταφερεις και το τερματισεις,ειμαι σχεδον 100% σιγουρος οτι μετα ουτε 10ευρω δεν θα δωσεις για αυτο,γιατι πολυ απλα δεν θα εχεις ορεξη να το ξαναπαιξεις. Λες ε; Και να μην το ξαναπαίξω κάποιους τίτλους οι οποίοι είναι καλοί θέλω να τους έχω σαν συλλογή. Θα επανέλθω όταν θα έχω γνώμη.
Fulgore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Λες ε; Και να μην το ξαναπαίξω κάποιους τίτλους οι οποίοι είναι καλοί θέλω να τους έχω σαν συλλογή. Θα επανέλθω όταν θα έχω γνώμη. Αν θες να εχεις τιτλους για συλλογη τοτε κοιτας στην κουτατη εκδοση του παιχνιδιου https://www.skroutz.gr/s/9900244/Quantum-Break-Timeless-Collector-s-Edition-PC.html Το να δωσεις χρηματα να εχεις ενα παιχνιδι που δεν θα παιξεις ποτε στην βιβλιοθηκη να καθεται δεν μπορω να πω οτι το λες συλλογη.
Fulgore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Εντάξει... Είπαμε.... 30€!!!??? Λιγα ειναι βασικα.37ευρω κοστιζει ψηφιακα το παιχνιδι στο windows store και εδω με λιγοτερα χρηματα παιρνεις μια εκδοση που υπο αλλες συνθηκες θα κοστιζε ανετα 70-80ευρω. Συγνωμη αλλα η εννοια του εχω κατι για συλλογη αυτη ειναι. Οχι να μαζευονται παιχνιδια που δεν παιζουμε στην βιβλιοθηκη του steam.
nektarios_rs Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Το να δωσεις χρηματα να εχεις ενα παιχνιδι που δεν θα παιξεις ποτε στην βιβλιοθηκη να καθεται δεν μπορω να πω οτι το λες συλλογη. Συγνωμη αλλα η εννοια του εχω κατι για συλλογη αυτη ειναι. Οχι να μαζευονται παιχνιδια που δεν παιζουμε στην βιβλιοθηκη του steam. Αυτό είναι η δική σου άποψη, γενικά υπάρχουν πάρα πολλοί συλλέκτες παιχνιδιών στο Steam. Όπως επίσης υπάρχουν και συλλέκτες παιχνιδιών που έχουν αφαιρεθεί από το Steam, άνθρωποι που δεν αρκούνται στη βιβλιοθήκη αλλά κρατάνε και Steam Gifts στο inventory τους. Ένα Steam Gift του Mafia 1 ας πούμε, που είναι το πιο σπάνιο digital παιχνίδι αυτή τη στιγμή, κοστίζει πάνω από $500 1
Fulgore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Αυτό είναι η δική σου άποψη, γενικά υπάρχουν πάρα πολλοί συλλέκτες παιχνιδιών στο Steam. Όπως επίσης υπάρχουν και συλλέκτες παιχνιδιών που έχουν αφαιρεθεί από το Steam, άνθρωποι που δεν αρκούνται στη βιβλιοθήκη αλλά κρατάνε και Steam Gifts στο inventory τους. Ένα Steam Gift του Mafia 1 ας πούμε, που είναι το πιο σπάνιο digital παιχνίδι αυτή τη στιγμή, κοστίζει πάνω από $500 Η πραγματικη εννοια του συλλεκτη αγαπητε αυτη ειναι και δεν αφορα μονο video games αλλα και αλλα πραγματα. Δεν ειναι δικη μου αποψη αλλα πραγματικοτητα. Ναι υπαρχει κοσμος που γεμιζει την βιβλιοθηκη του steam απο παιχνιδια απο προσφορες(κυριως απο bundle ή και απο giveaways),φτανει να εχει πανω απο 100-200-300παιχνιδια(και πανω απο 1000φυσικα) και αν δεις ποσα απο αυτα εχει παιξει/βγαλει ζητημα ειναι να εχει παιξει και τερματισει εστω τα μισα. Δεν ειναι ιδια κατηγορια συλλεκτη ομως σε σχεση με αυτους που εχουν ετσι limited/collectors edition εκδοσεις(ή και γενικα παλιες εκδοσεις παιχνιδιων)
nektarios_rs Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Η πραγματικη εννοια του συλλεκτη αγαπητε αυτη ειναι και δεν αφορα μονο video games αλλα και αλλα πραγματα. Δεν ειναι δικη μου αποψη αλλα πραγματικοτητα. Ναι υπαρχει κοσμος που γεμιζει την βιβλιοθηκη του steam απο παιχνιδια απο προσφορες(κυριως απο bundle ή και απο giveaways),φτανει να εχει πανω απο 100-200-300παιχνιδια(και πανω απο 1000φυσικα) και αν δεις ποσα απο αυτα εχει παιξει/βγαλει ζητημα ειναι να εχει παιξει και τερματισει εστω τα μισα. Δεν ειναι ιδια κατηγορια συλλεκτη ομως σε σχεση με αυτους που εχουν ετσι limited/collectors edition εκδοσεις(ή και γενικα παλιες εκδοσεις παιχνιδιων) Όπως και να το ορίσεις συλλέκτης είναι. Δεν είναι απαιτητό πάντα μία συλλογή να έχει φυσική υπόσταση. Αναφέρομαι σε ανθρώπους που έχουν στο library τους 5000-6000 παιχνίδια, που όπως καταλαβαίνεις δεν είναι δυνατό να προέρχονται όλα από bundles ή giveaways. Επίσης δεν είναι τυχαίο που ανέφερα τους "removed games collectors". Όταν κάποιος είναι διατεθειμένος να πληρώσει 300€ για ένα Steam Gift του BLUR (και ναι, υπάρχει κόσμος που το κάνει όπως και ολόκληρη κοινότητα χτισμένη γύρω από αυτό), το οποίο βρίσκεις σε non-Steam/Retail με 10€ στο Amazon, το μόνο σίγουρο είναι πως μπορεί να χαρακτηριστεί συλλέκτης. Τέλος πάντων δε θέλω να επεκταθώ άλλο γιατί φεύγουμε εκτός θέματος στο συγκεκριμένο thread, κατανοώ το ότι κατά τη προσωπική σου άποψη ορίζεις διαφορετικά τον όρο "συλλέκτης", δε σημαίνει όμως ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι σωστό να γενικεύεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα