Oroku Saki Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Βασικά, αν χωρίς upscaling κάνει render 4 φορές τα pixels του 720p (όπως λένε), τότε θεωρητικά ακόμα και με medium textures - ΑΑ/off έχεις πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι στα ίδια settings, έτσι δεν είναι? Ναι αλλα θα πρεπει να εχεις και οθονη με υψηλη αναλυση οπως 1440p η 4κ.
nektarios_rs Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ναι αλλα θα πρεπει να εχεις και οθονη με υψηλη αναλυση οπως 1440p η 4κ. Ναι αλλά έχω 1080p οθόνη, οπότε θα κάνω αυτό που είχες κάνει και εσύ, θα βάλω DSR για να τη κάνω 4K.
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Όταν δεν το έχει μια εταιρεία με το DX12 και την πιέζει η M$ να το βγάλει σε DX12 για να push-άρει το λειτουργικό. 1
Alex21121988 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μάλιστα. Dx12 ftw.. NOT!!! Τόσο καιρό παρακολουθώ σιωπηλός την νέα γενιά gpu/cpu και φυσικά το dx12. Not impressed. Πάντως το game παίζεται και στα 30 fps και δεν είναι ντροπή. Να ήταν καλύτερο σαν game συνολικά θα με ενδιέφερε περισσότερο.
Oroku Saki Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ναι αλλά έχω 1080p οθόνη, οπότε θα κάνω αυτό που είχες κάνει και εσύ, θα βάλω DSR για να τη κάνω 4K. Στααμτησα να χρησιμοποιω DSR αμεσως μολις πηρα την 1440p οθονη επειδη δεν χρειαζεται. Βλεπεις το 1440p ειναι πολυ καλυτερο απο 1080p αλλα εχει μικρη διαφορα απο 4κ . Αλλα οσοι εχουν ακομα 1080p χρειαζονται το DSR. Τι βλεπουμε εδω 23 fps παραπανω η 1080 σε dx11 απο dx 12 οπως και η 970 επισης το ιδιο!!! Ειναι για γελια το dx12 Yπαρχει περιπτωση να μας δωσουν το παιχνιδι για steam η θα πρεπει να μεινουμε με την windows 10 εκδοση?
ultraex2003 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 για crossfire ουτε λογος σε dx11 ακομα τουλαχιστον !! πιστευω σε πατσακια αμεσα γιατι θελει δουλεια για στρωσει !! εχω την εντυπωση σε dx 12 περπατουσε καλυτερα επειδη το τελειωσα εκει !!
Mitsos_The_Great Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά ιδανικές ρυθμίσεις να παίζει έστω σε 45fps σε 390 υπάρχουν;
Spartan117 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 πιστευω σε πατσακια αμεσα γιατι θελει δουλεια για στρωσει !! Άμα βγει patch και όταν βγει δεν θα είναι για performance. Παιδιά ιδανικές ρυθμίσεις να παίζει έστω σε 45fps σε 390 υπάρχουν; Medium volumetric lighting και global illumination, όλα τα αλλα μπορείς high/ultra με upscaling on φυσικά 1
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δεν πρόκειται να υποστηρίξει SLI/CF. μου αρέσει που κάποιοι ακόμα πιστεύουν σε αυτή την σάπια τεχνολογία.. κανένα μα κανένα παιχνίδι δεν μπορεί να την υποστηρίξει 100%..είναι λες και δε το θέλουν ούτε οι εταιρίες VGA,ούτε και οι devs των παιχνιδιών.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Απλά θέλει δουλειά από τους devs οι οποίοι δεν φτιάχνουν άλλα πιο σημαντικά, αυτό θα κοιτάξουν ;
ultraex2003 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 παιζω με αυτες τις αλλαγες τωρα !! εχουν βοηθησει αρκετα Volumetric light/shadow filter απο ultra σε high Global ilumination/scene reflections απο high σε medium
Habman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Εγώ κατέληξα σε αυτά τα settings: upscaling = OFF δλδ 1440p Native, όλα τα υπόλοιπα στο medium εκτός των textures που τα έχω στο high και 30FPS Lock!!...αλλιώς το game έχει μεγάλα frame drops και δεν είναι smooth enough αν το προχωρήσει κανείς παρακάτω από το intro. Έχει μεγάλη διαφορά στο Image detail & clarity το Native σε σχέση με το upscale το οποίο προκύπτει από 720p image render (temporal supersampling from a base 720p image). Θεωρώ τα υψηλότερα & ασταθή FPS λιγότερο σημαντικά σε ένα single player game όσο το image quality και το smooth gameplay του.
Oroku Saki Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Αρα το παιζεις στα ιδια settomgs που το επαιξα κι εγω οταν κυκλοφορησε τον Απριλιο στο windows store με τη διαφορα ομως οτι ειχα βαλει τα texturess στο very high και το upscaling ηταν on επειδη δεν υπηρχε δυνατοτηα απενεργοποοιησης του και 1080p επειδη ακομα δεν ειχα παρει 1440p οθονη.
Habman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ναι αλλά σε Native 1440p, το upscaling = on (720p base texture image) είναι αυτό που χαλάει το image quality ουσιαστικά (απελευθερώνοντας πολλά gpu resources όμως), τα υπόλοιπα settings δεν παίζουν και πολύ ρόλο νομίζω, και για αυτό τα έχω στο medium. Το μειονέκτημα του ανώτερου image quality είναι ότι στην δική μου vga τουλάχιστον δεν έχω smooth fps αν δεν τα λοκάρω στα 30, αλλά δεν με πειράζει γιατί σαν gameplay experience είναι μια χαρά έτσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα