ADHD Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Επεσες ομως στην περιπτωση και εσυ που ειναι το μοναδικο παιχνιδι που βγηκε απο windows store σε steam και η χαμηλη τιμη προφανως εγινε για το κραξιμο.Για να το ειχες αγορασει 70ευρω σε windows store και τα λεγαμε μετα Δεν εχω καν windows store στο pc lol. Και να ειχα σιγα μην αγοραζα game απο εκει, steam(αντε και bnet) or gtfo.. 2
nektarios_rs Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Βασικά, αν χωρίς upscaling κάνει render 4 φορές τα pixels του 720p (όπως λένε), τότε θεωρητικά ακόμα και με medium textures - ΑΑ/off έχεις πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι στα ίδια settings, έτσι δεν είναι?
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχει νόημα το Ultra σ' αυτό το παιχνίδι, είναι ίδιο ακριβώς με το High. Ακόμα και στο Medium θες στατικές εικόνες δίπλα δίπλα για να δεις διαφορές.
nektarios_rs Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχει preset high, πάει medium>ultra. Είναι σαν να σου λέει η MS "για να σε δούμε, για πήγαινε πάνω από medium αν τολμάς"
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιος ασχολείται με τα presets πλέον ; Custom > all
Despotas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Κυκλοφόρησε και στα γνωστά μαγαζιά από heavy metal συγκρότημα.. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Ούτε bandwidth δεν ξοδεύω για MS games. 2
Anuminas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν εχω καν windows store στο pc lol. Και να ειχα σιγα μην αγοραζα game απο εκει, steam(αντε και bnet) or gtfo.. lol απο εκει δεν κατεβαζεις game ακομη και αν στο δινουν δωρεάν, μαθαμε τι χαλι εστι παιχνιδι απο windows store
Habman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Το έβαλα, εμένα μου έβγαζε κανονικά την ανάλυση 1080p. Μόλις κλείσω το upscaling πέφτω στα 28-30. Προσωπικά για εμένα οι ιδανικές ρυθμίσεις είναι medium preset / upscaling-off. Είμαι στα 45fps περίπου με αυτές, τα οποία στο δικό μου μάτι δείχνουν ok (στα 30 φαίνεται πολύ χάλια) και τουλάχιστον βλέπω μία καθαρή εικόνα. Ευτυχώς λύθηκε το θέμα με την 900p max ανάλυση, μάλλον έφταιγε το bordeless window σε εμένα, στο exclusive fullscreen και με σετάρισμα από το Nvidia eperience πλέον εμφανίζεται επιτέλους η 2560x1440. Σε native 1440p δλδ με upscaling OFF και με mix medium & high settings, το game τρέχει από 33 -45 fps, τρελό performance! lol Έχω την εντύπωση ότι το upscaling= ON είναι μονόδρομος για αυτό το game όπως προτείνει και η Remedy, αλλά ακόμα δεν εχω εντοπίσει πια είναι τα ιδανικά settings για το rig μου, ειδομεν...
nektarios_rs Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει τρομερή βελτίωση σε θέμα απόδοσης για την 970 συγκεκριμένα σε σχέση με τη dx12 έκδοση.. Δοκιμάζοντας όμως διάφορες ρυθμίσεις, κατέληξα πως οτιδήποτε πάνω από medium είναι σχεδόν σαν το xbox one.... Ακόμα και στο ultra θα δεις χάλια σκιές που τρεμοπαίζουν, και θάμνους στο βάθος που αναβοσβήνουν (μιλάμε για next gen pop-in!) Βαρέθηκα... το έβαλα τελικά στο ultra preset με upscaling-on και έπαψα να ασχολούμαι, έτσι και αλλιώς για το story το πήρα...
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Το upscaling είναι μονόδρομος για όποιον δεν έχει High-end GPU.
JohnVani18 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πώς είναι δυνατόν παιχνίδα που τρέχουν στο xone σε 1080/30 να ρεύουν να πιάσουν 50-60 fps σε 1080 ή titan x στην ίδια ανάλυση.Οι διαφορές στα γραφικά δεν είναι φοβερές για να πεις ότι ανεβάζεις λεπτομέρειες, οπότε λογικό είναι να χάνεις σε επιδόσεις.Ή τουλάχιστον όχι σε τέτοιο βαθμό που συστήματα με πολλαπλάσια ισχύ να αποδίδουν απλώς καλύτερα από την κονσόλα.Το συγκεκριμένο 720p είναι στο Xone.
nektarios_rs Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Το upscaling είναι μονόδρομος για όποιον δεν έχει High-end GPU. Καλά μη παίρνεις και όρκο, στο community hub ακόμα και αυτοί με 1080/Titan X λένε πως δε κρατάνε σταθερό 60άρι με απενεργοποιημένο upscaling. Απλά η 970 για κάποιο λόγο κέρδισε 20+ fps στο dx11, οι υπόλοιπες κάρτες ελάχιστα έως καθόλου, τα προβλήματα του παιχνιδιού παραμένουν..
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Το σταθερό 60αρι είναι όνειρο θερινής νυκτός για τους περισσότερους τίτλους ακριβώς επειδή είναι σ'αυτά τα χάλια.
Habman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μετά από κάμποσες δοκιμές τελικά κατέληξα σε αυτό που προτείνει και η Remedy αναγκαστικά για το πιο smooth gaming experience του QB. 1440p@ Ultra , Upscaling = on & 30 FPS cap! Το αποτέλεσμα είναι σαν XB1 ή και ελαφρώς καλύτερο , άλλωστε η engine του game για 30 fps είναι γραμμένη από ότι φαίνεται. Είναι σαν να έχεις στο PC έναν XB1 emulator και να παίζεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα