Προς το περιεχόμενο

Quantum Break [PC]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω παντως πως ειναι τοσο βαρυ απο οσο εχω δει δεν ειναι και κατι φοβερο τεχνικα.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-hands-on-with-quantum-break

"Quantum Break's 1080p output is a temporal reconstruction from four previous 720p 4x MSAA frames.

Παίρνει 4 frames κάθε φορά για να βγάλει μια εικόνα,φυσικό είναι ότι χωρίς Upscaling τον πίνουν κανονικά όλες οι κάρτες. 

• Απαντ. 783
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γραφικάρες έχει το παιχνίδι, απλά χαντακώνονται με το upscaling, εάν το κλείσεις βλέπεις πραγματικά τι μπορεί να κάνει η μηχανή γραφικών του. Αλλά μετά θες top-end κάρτες για playable frame-rate.

Δημοσ.

Η αγοραζεις used ενα xboxOne με 150ευρω περιπου,δηλαδη σχεδον 2 παιχνιδια απο το Windows store και σκας πλακα με ολους αυτους που σκανε 700αρες σε καρτες γραφικων και δεν μπορουν καν να το μαξαρουν.

Δημοσ.

Ναι σκας πλάκα παίζοντας τα παιχνίδια σε 720P/30..

Κοιτα δεν θελω να δημιουργησω flame, αλλα στην τιμη που εχει παει μτχ. οσο hard core pcas να εισαι αξιζει να το παρεις. Βρισκεις και με 130 ευρω. Και το Quantum πχ παιζει στα κλειδαδικα 25 ευρω πλεον.

Αν δεν εχεις πραγματικα δυνατο PC, οπως τυχαινει με εμενα, τα exclusive τα παιζεις καλυτερα παντως.

EDIT: Και ξεχασα να πω οτι σε αυτα τα λεφτα χτυπας και ενα xone joypad που μπορεις να το χρησιμοποιησεις ενσυρματα και στο PC. :)

• Like 1
Δημοσ.

Ναι οκ, αλλά η κονσόλα είναι εντελώς σάπια. Όταν θα βγει το Project Scorpio, τότε θα σκας πλάκα με τους PC-άδες για λίγο καιρό μέχρι να ξεφύγουν πάλι τα PC σε ισχύ. Για την ώρα πλάκα σκάει μόνο το Ps4 με το Uncharted 4, γραφικά τα οποία δεν είδαμε ακόμα στο PC και απ' ότι φαίνεται μόνο το BF1 στο SP θα είναι αντάξιο.

Δημοσ.

Ναι σκας πλάκα παίζοντας τα παιχνίδια σε 720P/30..

Με την διαφορα οτι σκας το 1/10 απο καποιον που δινει 1500ευρω για i7,16gb ram,gtx 1070 και μεγαλο Ssd πλεον(γιατι οταν τα παιχνιδια ζητανε 70 και 80gb τι να κανει καποιος με ενα 240ρι που θα εχει και windows και αλλα προγραμματα μεσα...),πληρωνεις το παιχνιδι ακριβοτερα(70ευρω),digital only(ενω ο κατοχος του Xbox αν το παρει το Quantum break και το τερματησει το πουλαει ανετα αν θελει),και για να τρεξει οπως πρεπει περιμενε σαν τον χαζο μηνες και ας το εχεις αγορασει.

Συγνωμη αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Ιδια κατασταση και στο Gears of war ultimate edition.παιρνει ο Fulgore και ο Psycho το παιχνιδι στο pc τρεχει αθλια,ενω ο κατοχος κονσολας του τρεχει ομαλα το παιχνιδι και τσιμπαει και απο προσφορα δωρο ολα τα προηγουμενα gears of war.

Και εγω αξιολογο συστημα εχω αλλα η αληθεια να λεγεται.Το τι κοροιδια και φουμαρα παει να πουλησει η MS δεν λεγεται.

Δημοσ.

Εντάξει τα παιχνίδια της M$ είναι εξαίρεση. Για τους υπόλοιπους τίτλους που είναι πλειοψηφία, δεν παύει να ισχύει ότι multiplatforms = PC all the way. Κονσόλες καθαρά και μόνο για τα exclusives.

Δημοσ.

Κάτι άλλο που με εντυπωσίασε πολύ στο QB είναι η καταπληκτική μέθοδο που έχει υλοποιήσει η Remedy για την μετάβαση από PreRendered cgi videos σε real-time render gameplay. Αν δεν έβλεπα την αλλαγή στο resource drain από το OSD του Afterburner δεν θα το καταλάβαινα και θα νόμιζα ότι αυτά τα πολύ εντυπωσιακά videos του game γίνονται real time render από το hardware μου, αλλά φυσικά δεν γίνονται   ;)

Ίσως είναι το πρώτο game που το έχουν υλοποιήσει το παραπάνω τόσο ωραία και ομαλά χωρίς να γίνεται εύκολα αντιληπτό νομίζω.

Δημοσ.

Και εγώ το κατέβασα εχθές 36GB κάνει Download το υπόλοιπο είναι extract μέχρι τα 68gb.

Το έβαλα χθες και η MAX resolution που μου βγάζει είναι 900p!!! 1600x900 δηλαδή, ξέρουμε γιατί παίδες?

Παρόλα αυτά είναι πολύ όμορφο με το upscaling OFF και κάποια settings se medium, κάποια σε High και τα textures στο Utlra τρέχει από 40-60 fps στα πρώτα 10 λεπτά που έπαιξα τουλάχιστον.

Ναι ισχύει τόσα κατέβασε, απλά μόλις είδα ότι έκανε preallocate 69GB σηκώθηκα και έφυγα...

Το έβαλα, εμένα μου έβγαζε κανονικά την ανάλυση 1080p.

Τώρα παιδιά δε ξέρω μάλλον κάτι κάνω λάθος... (i7/970)

Έχω καταλάβει τι είναι το upscaling στο παιχνίδι αλλά όταν το ενεργοποιώ τα πάντα φαίνονται χάλια - θαμπά λες και παίζω παιχνίδι με textures του 2008....

Με upscaling ανοικτό σηκώνει και ultra/60 (στο ultra preset δεν είναι όλα ultra, τα πιο πολλά είναι high) άλλα τα πάντα φαίνονται χάλια οπότε ως ultra δεν έχει νόημα. 

Μόλις κλείσω το upscaling πέφτω στα 28-30.

Προσωπικά για εμένα οι ιδανικές ρυθμίσεις είναι medium preset / upscaling-off. 

Είμαι στα 45fps περίπου με αυτές, τα οποία στο δικό μου μάτι δείχνουν ok (στα 30 φαίνεται πολύ χάλια) και τουλάχιστον βλέπω μία καθαρή εικόνα.  

Δημοσ.

Εντάξει τα παιχνίδια της M$ είναι εξαίρεση. Για τους υπόλοιπους τίτλους που είναι πλειοψηφία, δεν παύει να ισχύει ότι multiplatforms = PC all the way. Κονσόλες καθαρά και μόνο για τα exclusives.

Μα αυτα τα παιχνιδια ειναι που εχουν χαλασει την καλη φημη του pc gaming Και για αυτα γινεται ο ντορος ο μεγαλος. Μα ειναι δυνατον να κυκλοφορει τιτλος μηνων στην αγορα σε steam και να εξακολουθει να εχει θεματα?

• Like 1
Δημοσ.

Η αγοραζεις used ενα xboxOne με 150ευρω περιπου,δηλαδη σχεδον 2 παιχνιδια απο το Windows store και σκας πλακα με ολους αυτους που σκανε 700αρες σε καρτες γραφικων και δεν μπορουν καν να το μαξαρουν.

24e το πηρα τι να σκασω πλακα με το σαπακι το xbone, θα ριξω λιγο settings και θα το παιξω μια χαρα σιγα το πραγμα, για το gameplay και το story το θελω. Δεν ειμαι 16 χρονων να ειμαι graphics whore πλεον..

• Like 3
Δημοσ.

24e το πηρα τι να σκασω πλακα με το σαπακι το xbone, θα ριξω λιγο settings και θα το παιξω μια χαρα σιγα το πραγμα, για το gameplay και το story το θελω. Δεν ειμαι 16 χρονων να ειμαι graphics whore πλεον..

Επεσες ομως στην περιπτωση και εσυ που ειναι το μοναδικο παιχνιδι που βγηκε απο windows store σε steam και η χαμηλη τιμη προφανως εγινε για το κραξιμο.Για να το ειχες αγορασει 70ευρω σε windows store και τα λεγαμε μετα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...